Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)
Raspunsuri - Pagina 18
danangie spune:
FLAVIA vai ce veste frumoasa!! Cat ma bucur pentru voi. Sa va dea D-zeu sanatate si prosperitate!!! Ma bucur enorm. Stiu ca si la mine se vor rezolva problemele.Te si numai bine.
IRINA tin pumnii pentru un raspuns pozitiv de la interviu!
Despre vise....asa e....cand te gandesti prea mult la un lucru iti apare in vise.......eu imediat in ziua cand am facut testele........noaptea am visat un copil mic intubat. D-ne ce speriata mai eram.....dar stiu ca e doar un vis.
Eu am insomnii. Ma trezesc in fiecare zi la 5,00 sau la 7,00.......nu reusesc sa dorm si eu mai mult. Iar ziua nu mai reusesc sa adorm si eu cateva ore.....seara pe la 20,00 nici macar nu reusesc sa tin ochii deschisi....e din cauza hormonilor?
Dana
mult asteptat
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Irda
Alinushca....nu stiu ce sa zic cu temperatura......la mine la toate sarcinile a fost peste 37 inca de a 2-a sau a3-a zi de la ovulatie, dar am mai citit ca nu-i necesar sa fie musai peste 37 ci sa cresca si sa se mentina crescuta!
Acuma ....duminica dimineatza mi-am luat temperatura si era 36 cu 8 de incepusem sa bazai ca nu e ok si nici n-aveam test sa verific, dar era si fff frig in casa...a 2-a zi cand au dat astia drumul la caldura si nu muncisem toata noaptea era din nou 37 cu 4 asa ca ...pana nu-i rosu...mai e sperantza! Pup fata!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Irda,
Dragutza Este perfect adevarat ca temperatura din casa influenteaza temperatura corpului care reuseste sau nu sa se incalzeasca singur cand e foarte frig. Eu am avut multe zile dupa ovulatie constant 36.9. Dormeam in aceleasi conditii (semi-frig). Ieri am dormit in frig frig si am avut 36.7 Azi am dormit la caldurica si am avut 37.1 Asa caaaa Am sa iti trimit un PM dupa ce scriu si pe la fete. si stai linistita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Flavia, ma bucur ca s-au rezolvat problemele si ca v-ati linistit!
Marina, ce bine ca bebe este sanatos si ca a ramas tot baietel!
Dana, eu cand eram insarcinata dormeam f. mult, chiar eram uimita ca nu rezistam mai mult de ora 10 seara...Incearca sa te odihnesti pt.!
Consi,felicitari pt decizia de a te casatori! Cred ca de aici suntem singurele necasatorite! Eu fac si cununia civila si nunta la anul!Cununia civila m-am decis sa o fac pe 3 februarie pt ca atunci implinim noi 1 an de cand ne-am cunoscut!
Va pup pe toate si va doresc o zi senina!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
alinushca spune:
dana, ninia are dreptate! tu fiind asistenta esti mult mai obisnuita decat noi restul sa ai nopti nedormite sa faci ore bune peste program si alte lucruri din astea. mai ales daca mai tragi si cate o cafea ai senzatia ca nu ti-e somn. dar trebuie totusi sa dormi ceva mai mult? cum zicea Ale, esti closca acum. si clostile isi clocesc puii in somn iti dai seama ce verva de crestere e la tine in burtica ? sigur e obositor! iti doresc sa te apuce somnu in miez de zi
ninia&consi_s, mai felicitari pentru nunta si pentru decizia de a va casatori. eu cred ca nimic nu implineste o femeie asa cum o face casatoria. pur si simplu casatoria, daca este luata in serios, schimba mult in bine multe lucruri. va si astept o felie din tortul cel mare!
In asteptarea lui
alinushca spune:
Pepsi, era clar ca va reusi sotul tau! Eu nu m-am indoit nici o clipa. Felicitari! Si sa va fie mai bine decat pana acum!
Teo2rina, adica fac rau ? eu am mancat cu mare pofta acum o singura data nu o face rau... femeile din grecia ce or face ca ei pe acolo cam asta papa. eh. stii? la prima sarcina tineam cu o strictete teribila toate regulile... dar acum m-am mai inmuiat. imi permit un pahar de bere la masa de duminica si ale mici placeri nu stiu daca o fi bine. dar ... tentatia e prea mare! nu-i nimic, papi cand termini cu bebele si il aduci la termen.
ingerasha, m-am cam ingrozit si eu de ce am citit. ai o mare incercare. dar eu cred ca esti totusi pe maini bune cu Tutunaru. daca Doamne fereste erai la un neofit din ala care sa-ti faca viata si mai grea. esti pe maini bune si o sa fie bine, ai sa vezi!
In asteptarea lui
IreneCAM spune:
Buna dimineata!
Eu sunt acasa, nu ma duc la lucru din cauza spatelui. Sunt cam necajita, ca am multe de facut...sper sa reusesc sa salvez putin situatia cu laptopul in pat, am mai lucrat asa.
JOJO, stiu e dificila perioada aceasta, acomodarea la noul ritm de viata, oboseala...dar tu esti o curajoasa, da-i bataita depresiei sa plece de la tineCum te simti dupa cezariana, te-ai refacut cat de cat?
FLAVIA, ma bucur foarte mult ca a gasit sotul de lucru. Doamne-ajuta sa se rezolve treptat greutatile voastre.
IRINA, ce tampiti la interviu...si eu urasc genul asta de intrebari. Tin pumnii sa fie bine!
INGERASH imi pare rau...
MICHELLICA, pe unde esti? Ai grija de tine!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
danangie spune:
ALINUSHCA, NINIA problema mea e ca nu reusesc sa adorm. Deci in fiecare zi ma trezesc asa fara motiv. Si ma invart, si ma intorc, si ma chinui sa readorm dar nu reusesc. Si trebuie neaparat sa ma ridic din pat pentru ca incepe sa ma ia cu nervi ca nu mai adorm. Cu cat stau si ma chinui sa adorm,....cu atat ma ia cu mancarimi la stomac(de nervi) si incepe sa ma doara capul. Tareeee mult as vrea sa am si eu somnul ala...uite cum e cumnata mea ca doarme cate 15 ore incontinuu!! Tare mult imi doresc sa pot sa dorm dar se vede ca se intampla ca la prima sarcina....adica am insomnii.....
Dana
mult asteptat
andrutzac spune:
Buna fetelor! aaa, Danangie, tu esti si aici...
Sa va spun si despre mine...
Am 32 ani, am endometrioza, am facut laparo in februarie , anul asta, cu dr. Tutunaru, in august am ramas gravida si in septembrie s-a oprit in evolutie, adica la 7 saptamani...
Asa ca trebuie s-o iau de la capat. Am o sumedenie de intrebari:
- mi-e mi-a recomandat medicul meu 6 luni sa nu raman...mi se pare enorm, voi ce stiti?
- la cat timp trebuie sa-mi vina menstruatia, stiti?
- mai trebuie sa fac niste analize, ceva? am facut toxo, ureoplasma, clamidia, si toate alea...si au fost OK, asta inante de a ramane insarcinata, dar nu de mult, asa c n-o sa le mai repet...
Alina 1980, vad ca si tu esti pe aici, cumva ai pierdut si tu sarcina?
Imi cer scuze dar nu am reusit sa citesc nimic din urma din acest capitol dar o sa recuperez, incet, incet. Dupa 3 saptamani de stat in spital nici nu stiu pres bina sa merg, doar in pat am stat si tot a fost sa nu fie...iar de intrat pe net ce sa mai spun...
Am inceput de luni serviciul tocmai ca sa trec mai usor peste acest hop din viata mea..pierderea asta la care NICIODATA nu m-am gandit ca e posibil sa se intample.
Intotdeauna am spus ca e greu sa ramai, pt ca eu de 3,6 ani ma staduiesc si niciodata nu am resusit, iar acum s-a intamplat pur si simplu, dar s-a oprit in evolutie...
Fetele care ati trecut prin asta, poate puteti voi sa-mi spune-ti ce am de facut de acum incolo, pt ca nu renunt...
Ninia81 spune:
Dana, cred ca trebuie in primul rand sa fii linistita tu, in sufletul tau...si va veni si somnul acela de 15 ore...desi mi se pare cam mult totusi...Incearca sa ai in minte doar lucruri frumoase si linistitoare! Nu are rost sa te mai stresezi, acum totul va fi bine!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
alinushca spune:
musette, as vrea sa nu ma fi enervat, dar asta e. am sa incerc sa ignor treburile astea, pentru binele presupusului bebe
Am luat progesteron numai 3 zile la sfatul unui doctor pe care il cam pun la indoiala, dupa care m-am oprit ca nu imi placea ce scria pe cutie despre luatul progesteronului la atatea zile de ciclu. In rest nu am luat niciodata. Mai multi doctori mi-au zis ca e asa de greu sa determini ce se intampla cu progesteronul de fapt si de drept (ca se poate modifica de la o zi la alta) incat nu merita sa iei in plus decat daca s-a demonstrat clar ca ai o "carenta". Ori eu la sarcina trecuta asteptam asteptam si nu vroia sa se desprinda! se prinsese foarte bine!
sper ca ai prestat bine si si eu zic la fel sa nu bagam visele in seama ca cel mai probabil in majoritatea lor covarsitoare nu sunt "prevestitoare" ci doar o plasmuire a dorintelor noastre.
Uite ce a visat Dana de exemplu ... e clar legat de chestiile pe care le vede ea zi de zi si nu ceva cu adevarat revelator Imi esti tare draga. Te pup si eu!
cristina_ana, multumesc frumos de urare. si eu cred ca e de bine luna asta, dar fiind abia ziua 27 mai astept pana sa pot testa. sper sa fie cu ochisori. multumesc!
In asteptarea lui