Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Si Irene, cam cat te-au costat analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

blueeyes2003imi pare rau ca te-au vizitat uratii. Dar nu trebuie sa te dai batuta. Hai ca luna viitoare ii speriem si sa te uite 9 luni. Ai incredere si va fi bine!
Michellete inteleg. Poate e mai bine asa. Sa incepi sa numeri and vei fi mai linistita si impacata sufleteste . Imi doresc din tot sufletul ca ziua aia sa vina cat mai repede. Pana atunci ai grija de tine, bucura-te de fiecare clipa petrecuta alaturi de sot si incearca sa te linistesti. Dar sper ca vei mai intra pe aici sa ne spui cum te simti! Suntem alaturi de tine!
Flavia tin pumnii sotului joi la interviu. Am fost duminica la biserica de Sf Paraschieva si m-am rugat sa reuseasca la interviu.In privinta micutzului nu fi suparata. O amica acelasi lucru imi povestea. Ei acum se entuziasmeaza f repede de persoanele noi. Nu-ti fa griji. Mama tot mama e!
irinabobenu te gandi la prostii. Dar ar fi bine sa te duci sa faci un control ca sa vezi cum este corpul dupa chiuretaj. Tin pumnii sa fie bine.
alina_1980– multumim ca esti alaturi de voi. Hai ca pina la sf lui noiembrie mai e putin. Gandeste pozitiv si va fi bine.
alinushcatin pumnii pt. luna asta!. Pina nu e rosu nu dispera.
mcrissama rog ca sora ta sa fie bine si rezultatul de la biopsies a fie bun. Te asteptam sa revii cu toate fortele. Da, poate fi si stresul de vina, dar poate, poate e bebe.
almionama bucur ca incepe sa se vada lumina pe strada ta si ca incerci sa iti revii. E bine si ca incerci sa vezi care a fost cauza -cu analizele. Ma rog sa fie bine si sa revii alaturi de noi linistita si optimista.
slimateiaveti grija de voi. Hai ca nu mai este asa mult si iti vei vedea printesa. Sanatate!
musettepinkbravo ca ai grija de tine. Ma rog ca luna asta sa fie cu ochisori!
Danangiestiu si te inteleg cu frica asta. Sip e mine ma incearca uneori, dar incerc sa o along. Incearca sa te linistesti si zi ca de data asta va fi bine. Sunt sigura ca DD nun e va lasa. Ai grija de tine si de bebe si ia tratamentul daca iti aduce cumnata. Sunt sigura ca va fi bine. Pupici muulti.
Lau-meli – imi pare rau de papagalul tau. E intr-adevar f trist sa pierzi un sufletel drag pe care l-ai crescut atatia ani. Multa sanatate si putere!
Mony multa sanatate si sa fie bine luna asta!
Cer scuze ca nu scriu mai des, dar incep si eu sa simt “placerile” sarcinii. Plus ca am mult de lucru la serv. Nu e f rau, dar ma obosesc peste masura si incerc cat mai mult sa ma odihnesc pentru binele bebe-ului. Dar ma rog ca bebe sa fie bine, ca eu pot trece peste multe. Numai sa fie el bine.
Va doresc o saptamana frumoasa, linistita si plina de bucurii

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, te inteleg in privinta papagalului. si eu am unul, o fetita, care a fost bolnavioara in urma cu o luna, chiar atunci cand sufeream si eu....si am fost cu ea peste tot sa o facem bine. Iubi se trezea noaptea si o hranea cu seringa...a trebuit sa ii dam glucoza si antibiotic pt ca nu manca de 4 zile nimic. acum Slava Domnului e bine. E cumplit sa pierzi un animal de care te-ai atasat...dar poate iti iei altul si vei reusi sa suporti mai usor pierderea...
C. myry, ma bucur ca ai parte de placerile sarcinii, chair daca nu sunt ele tocmai placeri, sunt convinsa ca de fapt esti fericita chiar si cu greturi si toate cele...Asta e! Trebuie sa simti ca e bebita acolo...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Almiona, analiza cariotipului a fost 450 ron pt cuplu (deh, reducere, ca pt o persoana e 250). Nu stiu ce sa zic de dr aceea, imi pare rau.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 imi pare rau pt papagal,stiu cum este........iti trimit o ca sa-ti mai alunge din tristete!!!!!!!!!!

Cmyry odihneste-te si ai grija de bebel......Te pup pe burtica!

Mcrissa tin pumnii sa fie totul bine cu sora ta!!!!!!!!!

Laura Ioana tu pana la urma ce ascunzi acolo in burtica?o fetita sau un baietel....mor de curiozitate!!!!!!!

IreneCam

Va pup pe toate !!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Musette, spor la !!! Sa iasa bineee!!! Dar mai ales sa te simti tu bine! Stii? Am citit prin mai multe locuri ca orgasmul ii ajuta pe sa se deplaseze mai usor spre locul de intalnire!

L58 Acum ca ai venit inapoi ma simt mai bine!

myry, unde ti-i semnatura cu ? Sa ne bucuram si noi de ea. Placerile sarcinii sunt chiar placeri, retrospectiv vorbind. Imi adum aminte ca ma bushea un somn in miez de zi ca nu mai puteam face nimic ... in schimb acum ca pot, muncesc toata ziulica... apai asa e bine??!!

Va scriu maine. IN seara asta am facut niste paste cu fructe de mare asa de bune ca am smuls aprecierea soacra-mii!! Trebuie sa ma bucur cat sunt pe val!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, revin si eu, sper ca nu m-ati uitat de tot, dar nu am mai apucat sa scriu. Pana sa ma apuc sa citesc din urma, ca sa scriu mai multe, am apucat sa vad ca mai avem doua proaspete gravidute printre noi.

Dana, nici nu stii cat de tare m-am bucurat pentru tine! Din tot sufletul, parca eu facusem testul si nu tu. Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine, te inteleg perfect ca te stresezi, asa am fost si sunt si eu. E bine ca ai inceput sa iei progesteron, eu am luat pana in sapt 12. Stii ca si eu am avut scurgeri, nu la inceput, mai incolo si m-am speriat tare tare. Dra a fost ok de atunci nu am mai avut. Sa ai grija de tine, sa te menajezi, mai ales la serviciu, sa incerci sa te odihnesti cat mai mult. Stiu ca e greu sa gandesti mereu pozitiv, dar tu esti credincioasa, asa ca gandeste-te ca Dumnezeu te va ajuta. Si o va face daca crezi!

Irda, felicitari din suflet si tie!!!!! Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara, fara probleme.

Michelle, stiu ca e cam tarziu, dar LA MULTI ANI! si din partea mea! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visele!

Fetelor, eu am terminat semestrul si am avut o gramada de pregatit pentru scoala, plus ca am facut si niste renovari in casa. Vineri au venit ai mei, asa ca ultimile zile le-am petrecut cu ei.Acum m-am mai eliberat, ma apuc sa citesc din urma si revin mai tarziu.

Va pup pe toate.

Andreea 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANDREEA ma bucur ca ai scris. chiar ma intrebam pe unde esti. Iti multumesc de urari. Da. imi este frica. La orice durere de burta sau de ovare intru in panica. Am incredere ca va fi bine si ma rpg bunului D-zeu s anu ma paraseasca. Menajeaza-te si tu. Sa nu faci efort. La mine situatia e mai complicata cu munca.....s-au cam complicat lucrurile cu contractul dar e o alta poveste........oricum pana voi avea 8 sapt voi mai merge la munca. Si da...am sa incerc sa fiu cat mai atenta posibil.....mutltumesc.

LAU imi pare tare rau pentru papagal...........eu imi aduc aminte cand mi-au furat cainele........eram aici........aflasem de la nepoata mea.........d-ne cat am mai plans.........zile intregi!! Nu-mi venea sa cred. Cine stie saracul daca mai este viu...............Dar papagalul era bolnav?

MYRY da, am incredere ca va fi bine si incerc sa gandesc pozitiv. Voi reusi!!!

MUSETTEPINK spor la prestat......incercati multe pozitii!! Eu asa am facut! Pe de la spate, pe din fata,etc

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate, dragelor!
Michelle, daca asta te face sa te simti mai bine inseamna ca te va ajuta. important este sa-ti revina speranta si optimismul cat de cat.
Flavia, Dominic inca nu stie sa faca diferenta, te iubeste pe tine intr-un fel, pe tati in alt fel, iar pe educatoare in cu totul alt mod. este un atasament, dar mai mult din respect vine acel sentiment, dar pentru tine, scumpo, iubirea o simte de cand a fost in burtica ta. orice ar fi, pe tine te iubeste cel mai mult.
Mirelus, sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul, draga mea, si ma voi ruga pentru linistea ta.
Alinush, cum adica iti vine cicluuuu? la primele doua sarcini am avut in preajma zilei cand trebuia sa vina cm (o sapt inainte si una dupa) numai simptome de cm. si ma duceam din cinci in cinci min la baie la verificat. stai linistita, nu te mai consuma atat, poate asta e motivul!iti tin pumnii. sa-mi spui si mie cum ai facut fructele de mare ca-mi voi lua si eu azi, te roooog
Irda, cum esti, scumpo?
Lau-Meli, imi pare rau de papagalut,off, tocmai ce te intrebasem de el.. te atasezi foarte tare de ei si cand se intampla asa ceva.. capul sus, nu ai voie sa fi trista!
Mav, sa nu cumva sa fi trista sau ingandurata! eu sper ca esti doar ocupata pana peste cap!
Cristina-Ana, ce face bebe?
Cristina26, abia astept sa vedem poze noi sa vedem cat a mai crescut minunea!
Danutule, ai grija de tine si nu te mai ingrijora ca va fi foarte bine! bine, eu vorbesc ca eu am stat mai stresata si inca stau.. au trecut cinci luni in care am simtit fiecare zi din plin.. si mai am inca jumatate. ma rog pentru tine si bebe sa fiti bine!
Irene, pupici multi si tie.
andreea, felicitari, gata si semestrul asta!
dragelor,Ninia, Myry, va pup, imi cer scuze, nu cred ca o sa mai am timp azi sa intru, maine promit ca va pup pe fiecare in parte!
va rog din suflet, fetelor, sa-mi tineti pumnii la ecografia de morfologie fetala azi, ma duc la 1.. mi-e o frica.. nici nu m-am odihnit bine azi-noapte, cred ca o sa innebunesc pana atunci.. Doamne ajuta sa fie bine!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Dana-optimista, ce mai faci? Cum mai este relatia cu sotul tau?
Myry, pupici pe burtica.
Lau, imi pare rau pt papagalul tau. Poate iti iei altul, sa iti mai alunge din tristete.
Irda, tu ce mai faci?
Andreea, pupici si tie pe burtica. Poate s ia si pe la noi
Alinush, si tu vorbesti de mancare? vrei sa faci pofta la gravidute?
Almiona, sa faci repede analizele, sa afli rezultatul, sa va linistiti si voi.
Flavia, Ninia, Michelle, Stefania si toate fetele[/red], ce mai faceti?
Eu incep o noua saptamana de munca, din pacate am o perioada foarte aglomerata la birou. Ma mai doare din cand in cand in cand burtica, dar incep sa nu o bag in seama. La bebe nu ma gandesc, ce o vrea si cand o vrea DD. In rest, asa cum spuneam, se pare ca sunt in pregatiri de nunta, adica de casatorie civila in prima faza probabil. Prietenul meu isi doreste mult acest lucru, la inceput eu nu-mi doream, dara daca ne intelegem asa bine, de ce nu? El ar fi vrut sa facem si casatoria religioasa, dar mai e putin pana incepe postul si nu reusim sa pregatim tot. Oricum, o sa fie doar o petrecere cu prietenii. Va tin la curent.
Sa aveti o zi usoara si calduroasa!
Consi

Mergi la inceput