Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Laura ce-a mai trecut timpul...mai ai un pic si gata.Dormi,odihneste-te,relaxeaza-te acuma ca dupa ai sa duci dorul....Numai bine va doresc la amandoi!!!!

Mirela tre sa profiti luna asta si de sot si de perioada fertila.Nu poti sa stii niciodata de unde sare iepurele!!!

Flavia ce-a facut sotul la interviu? Ce fac nazdravanii tai?! La cit de frumosi sint amandoi tre sa ai mare grija de ei!!! Cine stie pe-acolo pe la gradi ce inimioare fringe Dominic?!!Pina una alta,pe tine te-au cucerit definitiv si iremediabil,asa ca prima victima o au

Dana pina in sapt 20 fara frica poti lua Utrogestanul.Maninca fructe multe,fa-ti sucuri in casa,legume,peshte,fructe seci si vezi la farmacie ce vitamine dau ei la gravidutze.Cu sigurantza au un complex care include si acidul folic.

L5845 si mie mie dor de mesajele tale...

Michelle te pupacesc si ma gandesc la tine!!

Dupa ce-am recitit mesajul mi-am dat seama ca n-am scris nimic de mine. Se vede treaba ca mi-a priit concediul dar mi-am dereglat(din nou,again!!!, a n-shpea oara) CM.Acum sint z31 in asteptare ,cu un test negativ (facut mai mult la rugamintile sotului,ca daca era dupa mine,nu stricam bunatate de test)mare cit roata carului.N-as fi crezut ca pot sa spun asta,dar chiar imi doresc sa vina CM.Macar luna asta nu voi fi trista in prima zi...Of,oare de ce nu pot fi si eu o persoana normala?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor!
Alinushca, mey fii cuminte nu te gandi la ce e mai rau...io am avut la inceputul sarcinii un sindrom premestrual (asta credeam ca e) de toata frumusetea. Ai "putintica" rabdare Io nu mi-am facut ticker inca, doar mi-am ales figurina si backgroundul pt el . Mi-l fac, da' sa vad ce-mi raspund cei cu care am contractat niste lucrari, poate or fi si ei oameni sa ma inteleaga in eventualitatea ca raman gravida. Cica tre' sa se gandeasca deocamdata...In fine, sa vad ce zic si apoi o sa prestez si eu. Da' tre' sa-mi fac si puzderia de analize, ca dupa nastere nu mi-am facut decat Pap si analize genetice, acum va trebui sa repet toate nebuniile de toxo, cmv si care mai sunt.

Almiona, eu as mai cere o opinie, ciudat de categorica dr aceea!

Michellusha, sa iti gasesti linistea. Ma gandesc la tine

In rest...io is binisor. CM nu mai vine...asta imi mai lipsea, bebe nu are de unde sa fie, ca sotul a fost plecat toata luna, asa ca astept cu stoicism. De dimineata m-a luat o durere de spate urata, dar m-am incapatanat sa ma duc pe tocuri la serviciu, asa ca acum abia ma mai pot misca, nu mi s-a intamplat niciodata.

Fetelor, pe 15 octombrie se comemoreaza copilasii nostri care au plecat la ingerasi. Femei din toata lumea aprind o lumanarica la ora 19, ora locala a fiecarei regiuni. pentru micutii nostrii.

Va pup pe toate. Promit sa scriu maine mai mult, m-au luat durerile de spate rau de tot

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia tin pumnii stransi, stransi sa fie bine la interviu pentru sotul tau. Nu te mai intrista pentru preferintele lui Dominiq, stii doar ca tot pe tine te prefera, chiar daca nu spune mereu asta,(e inca mic si sigur nu constientizeaza ce zice si ca te supara putin), esti mamica lui iubita,asa o si ramai, asa ca nu mai te consuma.Te tare si -ici si la micutii tai.
slimatei sa stai cumintica in pat sa-ti treaca raceala, ca uite, mai e putintel pana la marea intalnire cu domnisoara ta.
eunice chiar daca nu scrii asa des, noi tot ne bucuram ca primim vesti despre tine. Iar la faza cu baba...sa nu te aud, ca suntem aici, fete mai mari in varsta, dar tot tinere ne simtim.
Ale ce mai faci? M-am bucurat mult cand am vazut ca ai scris.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Michelle te inteleg in legatura cu pauza de bebe, dar in acelasi timp, sper sa dureze putin pauza asta, sa te simti bine si sa ramai alaturi de noi, chiar daca ai hotarat sa va protejati.
jojo superbe pozele cu micuta ta printesa, inca o data SA-TI TRAIASCA!
Teo figura esti cu faza ca bebe dadea din maini cot la cot cu tine . pe burtica.
monysorescu bafta multa, sa fie cu noroc luna asta, de ce nu?
blueeyes nu-ti pierde speranta, e doar o batalie, nu lupta, asa ca, privirea inainte cu incredere.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Laura pe burticutza cu .
Ninia de multe ori, sa stii, ca si daca faci mamaliga, daca e facuta cu multa dragoste, iese mult mai buna decat de obicei, asa ca spor la bucatareala, sa faci papa buna, buna.Ma bucur pentru week-endul superb, sper sa fie mereu asa, nu doar in week-end .
musette un de la mine pentru tine.
miha74 tin pumnii sa fie bine cu progesteronul tau si sa reintrii curand in cursa magica.A fost bun desertul?
dan_ny la fel cum ti-a spus si Ninia, valoare ridicata a VSH-ului, indica ceva infectie in organism.Sanatate multa

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

mcrissa tinem pumnii sa fie bine analizele surorii tale si la tine sa fie intarziere cu ochisori.
danangie sa nu te mai gandesti la nimic negativ, singurul tau gand in permanenta sa fie " o sa fie bine, o sa fie bine".Cred ca o sa te ajute, cel putin la mine functioneaza de multe ori.
alinushca repet si eu ceea ce ti-au zis deja fetele: pana nu e rosu, e speranta. Si nu mai plange, ca gata, acum sunt aici si daca nu te linistesti, iau .
irinabobe .
Idaira si mie mi-ati lipsit toate, dar, ce sa faci, te mai ia valul si iti tine ocupata viata si tre' sa treci peste el.
IreneCAM de ce te obosesti cu buna stiinta? Ai grija de sanatatea ta, da-le-n colo de tocuri, ca nu-s importante.

Dragele mele, ca nu am intrat sa scriu mai mult in ultima saptamana, dar am fost foarte prinsa cu mai multe chestii,am avut mult de umblat si am trecut si printr-o tristete mai puternica, pentru ca ne-a murit papagalul care il aveam de 6 ani....era ca si copilul nostru. Am trecut relativ bine peste asta dar,inca doare iar atunci cand am simtit cat de tare doare, m-am gandit la voi, cele care ati trecut prin experinte triste...si m-am gandit ca daca pe mine m-a durut extrem de tare pierderea...imi imaginam cum e cand pierzi un sufletel de copil...adica fara margini. Gata, ca nu vreau sa va intristez, asta e viata, trebuie sa mergem inainte cu speranta si incredere si DD va avea indurare de toate.
Va pe toate, chiar daca nu am scris la fiecare in parte si va doresc sa aveti o saptamana cat mai placuta si numai cu vesti bune si sanatate.

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by IreneCAM

Buna fetelor!
Alinushca, mey fii cuminte nu te gandi la ce e mai rau...io am avut la inceputul sarcinii un sindrom premestrual (asta credeam ca e) de toata frumusetea. Ai "putintica" rabdare Io nu mi-am facut ticker inca, doar mi-am ales figurina si backgroundul pt el . Mi-l fac, da' sa vad ce-mi raspund cei cu care am contractat niste lucrari, poate or fi si ei oameni sa ma inteleaga in eventualitatea ca raman gravida. Cica tre' sa se gandeasca deocamdata...In fine, sa vad ce zic si apoi o sa prestez si eu. Da' tre' sa-mi fac si puzderia de analize, ca dupa nastere nu mi-am facut decat Pap si analize genetice, acum va trebui sa repet toate nebuniile de toxo, cmv si care mai sunt.

Almiona, eu as mai cere o opinie, ciudat de categorica dr aceea!

Michellusha, sa iti gasesti linistea. Ma gandesc la tine

In rest...io is binisor. CM nu mai vine...asta imi mai lipsea, bebe nu are de unde sa fie, ca sotul a fost plecat toata luna, asa ca astept cu stoicism. De dimineata m-a luat o durere de spate urata, dar m-am incapatanat sa ma duc pe tocuri la serviciu, asa ca acum abia ma mai pot misca, nu mi s-a intamplat niciodata.

Fetelor, pe 15 octombrie se comemoreaza copilasii nostri care au plecat la ingerasi. Femei din toata lumea aprind o lumanarica la ora 19, ora locala a fiecarei regiuni. pentru micutii nostrii.

Va pup pe toate. Promit sa scriu maine mai mult, m-au luat durerile de spate rau de tot

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Da asa am avut si eu impresia.. Prea categorica. Tu ce analize genetice ai facut? Te-au ajutat cu ceva?

Mergi la inceput

LauMeli, stiu cum e cu animalele iubite. Eu m-am jelit cand am avut cainele bolnav, ma gandeam ca moare si imi aduceam aminte de toate peripetiile prin care am trecut de cand il am. Ne atasam mult de fiintele acestea necuvantatoare care ne ofera atata afectiune.

Mergi la inceput

Almiona, eu am facut determinarea cariotipului din sange, ne-a recomandat dr, pt ca baietelul nostru a avut o problema la inima. Conform rezultatelor, nu au fost detectate anomalii numerice si structurale ale cronozomilor. Asa scrie pe buletinul de analize, trebuie sa mai fac un drum la dr sa vad ce ne mai spune, desi cred ca e ok, altfel ar fi reiesit din rezultate. Daca vrei sa le faci, eu iti recomand clinica de medicina materno-fetala de la Titan...eu m-am dus la pomul laudat, la dr Dinu Albu si in afara de pretul exorbitant al consultului genetic (adica staturam de vorba si ne spuse sa ne ducem la clinica lui sa facem cutare analiza!) nu pot sa spun ca m-a impresionat. Pretul analizelor la el la Geneticlab e acelasi ca si la Titan, difera insa pretul consultatiei, e cam 1,5 mil., la care se adauga si orele (multe!!!) de asteptare. Da consultatii la Giulesti, nu la cabinet si chiar cu programare astepti foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by IreneCAM

Almiona, eu am facut determinarea cariotipului din sange, ne-a recomandat dr, pt ca baietelul nostru a avut o problema la inima. Conform rezultatelor, nu au fost detectate anomalii numerice si structurale ale cronozomilor. Asa scrie pe buletinul de analize, trebuie sa mai fac un drum la dr sa vad ce ne mai spune, desi cred ca e ok, altfel ar fi reiesit din rezultate. Daca vrei sa le faci, eu iti recomand clinica de medicina materno-fetala de la Titan...eu m-am dus la pomul laudat, la dr Dinu Albu si in afara de pretul exorbitant al consultului genetic (adica staturam de vorba si ne spuse sa ne ducem la clinica lui sa facem cutare analiza!) nu pot sa spun ca m-a impresionat. Pretul analizelor la el la Geneticlab e acelasi ca si la Titan, difera insa pretul consultatiei, e cam 1,5 mil., la care se adauga si orele (multe!!!) de asteptare. Da consultatii la Giulesti, nu la cabinet si chiar cu programare astepti foarte mult.

Mie mi-a fost recomandaat doctorita Radoi de la Medlife. Ai auzit cumva de ea?

Mergi la inceput