Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia lasa ca o sa vina vreamea cand se va face un bebe de toata frumusetea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

imi vine cicluuuuu!!! Sunt foarte contrariata de starea mea. Sunt ziua 25. Deci in mod normal nu ar trebui sa fie nici macar sanii intariti... dar cine stie ce ma mai asteapta??.. tre sa ma calmez.

Musette te iau cu placere dupa mine cand m-oi lamuri si eu daca te iau in directia buna. ca uite acum sunt iar bulversata de simptomele nesuferite pe care le am. I feel baaaaad. Pre-menstrual like.

Ninia, dar tu de ce ai luat decizia asta? ma bucur ca ati avut un uichend superb!

L58, are you here somewhere? Mi-e dor de tine si de mesajele tale. Hai vino pe la noi ca plaaaaang!!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

almiona, ce fel de doctor ti-a spua asa ceva ??? Mai... doctorii (chiar si cei mai buni dintre ei) recunosc ca sunt neputinciosi in fatza naturii si a chestiilor pe care le reuseste ea. DECI, ce fel de doctor e asta care sa iti zica asa ceva? Uite, luna trecuta am facut ecografie si se vedea intrarea in uter lipita pe o portiune de 1,2 cm. Era si motivul pentru care nu am ramas insarcinata si nici nu imi venea ciclu (nu avea pe unde). Doctorii ... aaaa!! sinechie!!! interventie!! Cand endometrul a crescut prea mult, si-a facut loc singur pana la urma si a spart bariera cu pricina. Care doctor s-ar fi asteptat la asa ceva?
Parerea mea este sa vezi un doctor care sa fie mai optimist, mai politicos, si mai capabil.
iarta-ma daca am un ton putin ciudat sau ceva. nu ma simt deloc bine. dar oricum, parerea despre doctor ramane.
Nu e posibil sa iti zica ca nu mai poti avea copiii sau ceva!! Nu stie el asa ceva ca nu e asa destept. Trebuie cercetat si incercat pana la reusita!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Alinush cum vine ciclu...de unde stii?pana nu e sange e speranta...tu nu stii ca uneori simtomele de ciclu sunt asemanataore cu cele de sarcina.....hai nu mai plange,fii optimista,te rog,astept sa ma tragi dupe tine!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, am luat decizia asta pentru ca nu ma simt inca in stare sa incerc...dar daca mai stau langa voi cred ca imi vine pofta si mie! Imi doresc enorm de mult un bebe, dar mi-e frica...vreau intai sa ma linistesc total si apoi....o sa trec la munci! promit ca va ajung din urma! Imi pare f. rau ca suferi...dar asa cum a zis si Musette poate e doar un semn de la bebe si nu vin uratii. Hai curaj si nu mai plange ca vine L58 cu . Stii ca nu ai voie pe langa butoi...
Musette, asa e...o sa iasa o frumusete! pana una alta vreau intai sa il vad pe al tau.....

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Alinush, ce-ti veni bre? Ia fa-ti un ceai si stai cuminte, nu te mai gandi aiurea-n tramvai. Si oricum, asa cum spunaem, bebe vine cand vrea DD, nu cand vrem noi...
Ninia, poate ca e mai bine asa, a trecut putin timp de la suferinta voastra, acordati-va timp sa va simtiti pregatiti pt ce va fi sa fie.
Michelle, este o decizie inteleapta cea pe care ati luat-o. Chiar daca fizic te-ai refacut, psihic mai este nevoie de timp pt a uita cat de cat ce s-a intamplat si mai ales pt a te simti pregatitita sa-ti infrunti destinul. Dar aceasta decizie tb sa fie, la urma urmei, A VOASTRA, nu numai a ta. Incercati sa discutati si nu lasa ca acest lucru sa va distanteze.
Musette, poate vii si tu cu vesti bune.
Dana, sper sa ai puterea sa te bucuri de aceste momente. E trist, pt ca odata ce ai pierdut o sarcina, te gandesti ca poate si la urmatoarea se va intampla le fel. Si frica asta ne omoara. Eu chiar ma gandeam cum as reactiona daca as afla din nou ca sunt din nou insarcinata. Cred ca as muri de teama, de aceea te inteleg perfect. Dar poate de data asta va fi altfel. Eu iti tin pumnii.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA incerc sa gandesc pozitiv. Sunt linistita. Scurgeri nu am mai avut. Deci e totul ok. Multumesc si sper sa ne dai si tu veste asta cat de curand posibil!

ALINUSHCA iti multumesc de cuvinte. mi-au mers la inima. Asa e. Natura stie ea ce face.....ma voi lasa pe mina ei....oricum eu mai mult de atat nu pot face. Adica, da sa stau linistita si sa las ca totul sa decurga normal.

MCRISSA tin pumnii pentru sora sa fie totul ok. Scuza-ma ca nu stiu, de ce a facut biopsia? Oricum ii doresc multa sanatate si sa fie totul ok!

MICHELLE sper sa iti revii facand aceasta pauza. Ai dreptate cu pauza , cu stresul daca vin sau nu rushii. Eu iti doresc sa-ti revii si sa ramai gravida cand te astepti mai putin. Iti trimit o imbratisare si un sa se ia si de tine. La mine functionat. D-ne ajuta!

ALMIONA multumesc mult!! Asa e! Acolo sus cineva are grija de mine. Sincer cu ajutorul atator mesaje de incurajare sunt sigura ca voi reusi sa privesc fara frica in viitor. Sunt increzatoare si ma rog Bunului D-zeu sa ma tina sub aripa lui. De asemenea si tie.

MUSETTEPINK luau imediat dupa ovulatie...10 zile. Da. Iau progesteron de 2 seri. Cumnata mea care e in Ro a reusit sa-mi cumpere Utrogestan. Deci...pentru ceva timp sunt asigurata. Multumesc

ALINUSHCA de ce zici ca-ti vine ciclul? Te mai dor sanii? La mine asa a fost. Sanii sensibili si durere de burta ca la ciclu.Poate e cu ochi! Nu mai plange!

CONSI cand inca nu eram gravida imi ziceam mereu: lasa ca data viitoare va fi altfel. Acum ca-s gravida....nu e asa. Adica imi cam apar filmulete urate in fata ochilor dar imediat le sterg! E imposibil sa nu ai un gram de frica.

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Consi !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus imi pare rau pt Z1! Mama ei de zi Luna asta sa stai lipita de sotz in perioada fertila; chiar daca mai tre' sa plece pe undeva, hop si tu cu el
Michelle sper ca hotararea pe care ai luat-o sa te ajute sa iti revii mai repede!
Flavia ceva dintisori la micutul David? Deci Dominic s-a super acomodat cu gradinita Nu mai fi supi ca preferintele lor se schimba de la o zi la alta! maine, poimaine vei fi iar personajul lui preferat, ai sa vezi
Pup toate fetele, nu dau nume de teama sa nu uit pe cineva

28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Danagie ma bucur ca iei progesteron.Eu zic sa stai linistita ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.As lua si eu dar daca nu stiu exact ziua ovulatiei si iau asa poate ma dereglez definitiv...nu stiu ce sa fac cred ca stau asa si astept vad ca tu ai ramas si asa fara sa iei deci cred ca mai stau asa.Pup fata si proaspata burtica!!!!!!!!

Mergi la inceput