Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Bluueyes-of draga mea nici nu stii cat de rau imi pare pentru ziua 1,stiu cata dezamagire este aceasta zi cand apar uratii..of incearca sa nu iti pierzi spernata,trebuie sa ramai in curand gravida pentru ca meriti din plin!sunt alaturi de tine!
Danagie-draga nu iti fa astfel de ganduri sunt sigura ca toate fetele ne bucuram pentru tine din tot sufletul,ai trecut prin atatea si cum spune Mirela sarcina este cea mai minunata perioada din viata unei femei,o perioada unica,trenbuie sa te bucuri de fiecare zi de fiecare secunda,de data asta va fii bine!!
Despre mine as vrea sa va spun ca sunt mai bine dar nu pot...Am luaut si o pauza in sensul ca ne protejam,sotul nu prea a fost de acord dar i-am spus ca daca mai vrea sa ma vada intreaga la minte trebuie sa accepte sa ne protejam ca nu mai pot,daca ma credeti mai bine stiu sigur ca imi vin uratii decat sa imi fac mereu sperante in zadar si apoi sa fiu in ultimul hal dezamagita!cat timp ne vom proteja nu stiu,anul acesta sigur pentru ca simt ca in ritmul acesta innebunesc´,sincer...Asta e...M-am saturat de aceasta suferinta,e atat de nedrept sa fiu pusa sa trec prin atata durere..Nu prea mai pot vorbi despre suferinta mea pentru ca de fiecare data cand scriu plang si nu mai pot...Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, te inteleg perfect. Si eu am decis sa ma protejez, deoarece chiar nu ma simt in stare acum sa o i-au de la capat. Inca ma tem de momentul de a ramane din nou gravida...Iti doresc sa fie totul asa cum vrei tu si sa vina cat mai curand ziua in care te vei simti in stare sa o iei de la capat... Ai multa grija de tine!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Teo2rina acum am inceput sa citesc din urma.am vazut mesajul tau si m-a apucat .am devenit cam sensibiloasa dupa pataniile asteanici nu stiam ca tu ai un carucior albastru.ai o semnatura atat de frumoasa

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mcrissa, bine ai venit inapoi si sa dea Dumnezeu da ii fie bine sorei tale si si tie!!
nu ar putea sa fie un bebe pe acolo?

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

michelle, te inteleg Sper sa fie bine asa. Sa te poti relaxa, sa te bucuri de liniste o vreme, de sarbatori, poate de o mica vacanta.

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Buna fetelor!
Acum dupa ce am lipsit ceva vreme, vad ca citesc numai vesti bune!

Asa da inceput de saptamana..

Dana, te inteleg prin ce treci, dar te rog, bucurate de momentele astea extraordinare. Te rog sa ma crezi ca eu m-am bucurat de fiecare data, chiar daca la mine s-a terminat trist. Dar sunt atatea momente urate in viata incat nu merita sa ratam nici un motiv de a ne bucura.
Stiu ca e greu, dar fa tot posibilul sa nu te gandesti ca se va intampla ceva rau ci ca vei fi o mamica foarte fericita in curand.
Sa nu privesti cu frica in viitor. Gandeste doar ca acolo sus, cineva vegheaza asupra ta ca sa fie totul bine.

Felicitari si pt Irda, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos la fel ca si Dana!

c.myry, multumesc mult ca ai intrebat de mine. Nu prea am avut timp sa intru si nici nu ma simt grozav din pacate, dar simt ca mai am putin si o sa-mi treaca starea asta urata. M-am hotarat sa merg la un medic genetician sa-mi fac analize de cariotip. Nu sti daca o sa elucideze mare lucru, dar vom vedea.

Va pup pe toate si va multumesc mult pt ca sunteti prezente aici si m-ati ajutat in mare masura sa trec peste mom grele!
pt fiecare din voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Buna ziua! Sa stiti ca nu v-am uitat.
Michelle cam tarziu ,dar mai bine asa decat niciodata "LA MULTI ANI!
Felicitari proaspetelor gravidute ,sarcini cat mai usoare.
Noi suntem bine,am crescut 2 cm si avem 2.900 grame, suntem cuminti ziua si noaptea ne facem de cap.E o dulcica si o mofturoasa.Am sa descarc poze sa va arat.
Fetelor nu va lasati batute si descurajate ,eu sunt dovada vie ca daca iti doresti ceva se poate realiza,dupa 3 sarcini pierdute si o nastere cu fat mort sunt o femeie implinita.Nici o clipa nu am incetat sa sper chiar daca inima mi-a fost tot timpul cat un covrig.
Sotului meu nu i-a mai placut numele Natalya si ne cheama Teodora Ioana.
Va pupam si va uram weekend placut!

Buna jojo miha, si eu am trei sarcini pierdute si ma incurajeaza ce spui, si ca ai reusit sa aduci pe lume asa o bijuterie de copilas.
Eu sunt destul de sceptica in ceea ce ma priveste. Am fost chiar vineri la o ginecoloaga care a spus ca am sanse f mici sa tin o sarcina si cu cat pierd mai multe sarcini cu atat creste riscul de a mai pierde si altele. Iti dai seama ce deprimata am plecat de la ea. Acum ca aud la tine prin cate ai trecut, ma incurajezi. Tu ai descoperit care a fost cauza la tine de ai patit acele necazuri? Ca la mine se da doar cu presupusul pt ca lam pierdut toate sarcinile in maxim 9 saptamani. Si acum tot incerc sa elucidez ceea ci mi se intampla. M-ar ajuta mult sa-mi povestesti ce probleme au fost la tine. Scuza-ma ca rascolesc amintiri dureroase.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

consi ... vroiam sa scot in evidenta...ca macar aici cu voi m-am simtit mai bine..nu ca voi ma credeti victima...ci ca au existat persoane care, au crezut doar ca eu fac anummit ..oricum ..am mai spus tb sa fii nebun sa-ti doresti singur raul...si oricum cred ca nu- s normale pers. respective...si cum nu are rost sa ma contrazic si sa tot explic ce si cum.. prefer sa le evit..DD are grija de noi.. si vom trece peste toate...

in rest suntem bine...stam in patutz cu un ceiutz...caci am prins un pic de rece...dar trece si asta...

va pe toate ..sanatate si numai bine....

hai bebe

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna ziua fete dragi!Iar am lipsit de pe forum si mi-a fost tare,tare dore de voi!!!!!!!!!!!!!
In weekand am stat numai cu sotul ,ne-am iubit si ne-am plimbat si ne-am intalnit cu prieteni de aceea nu am mai apucat sa intru....iar la serviciu am tot avut treaba intr-un loc unde nu am internet de aceea nu am intrat.Daca mai dispar asa ca magarul in ceata sa stiti ca ma gandesc la voi dar ca inseamna ca nu pot intra.
Va multumesc ca ati intrebat de mine !!!!!

Ninia sunt bine,am prestat sper sa se fii prins ceva......tu esti bine da?Iti trimit o imbratisare mare!

Alinush poate durerile sunt de la un bebe....stau cu pumnii stransi!!!!!!!!!Sa ma astepti da sau sa ma tragi dupa tine.....

Cristy sper sa se ia si la mine ca tare mai imi doresc!

Danangie tu iei progesteron da?Sper ca ai facut rost ca e f bine sa iei.Prietenele alea ale tale cum au luat progesteronul?in ce zile si cate pastile?Ai grija de tine mamico!!!!

Michelle te inteleg si sper sa ai puterea sa te apuci din nou de prestat!

Pepsi ma gandesc la tine

L5845 un pup mare mare

Blueeyes imi pare rau pt z1 luna asta poate ai noroc!

Miha

Fetelor va pup pe toate si va doresc numai 2 liniute!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, sigur se prinde!!!Eu, acum, ma gandeam la mine care ma protejez...si mi-am amintit un banc...Cik...ce zice un ajuns pe cearsaf?-Nu ma mai fac eu om!!!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput