Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)
Raspunsuri - Pagina 14
oana_oana26 spune:
Marina,
tin pumnii pt echo, dar sunt sigura ca totul va fi bine
nu te mai agita ca nu-i face bine la bebe
http://tt.lilypie.com/Nt6qp3.png
danangie spune:
TEO da, stau linistita. Multumesc de incurajare. Cand mai am cate o durere de burta, cate un cramp la ovare , ma cam panichez.....dar stiu ca e normal......ca sunt schimbari.....dar chestia asta nu prea ma incurajeaza ca si data trecuta ma durea burta si eu credeam ca-s de la uterul care se largeste....in schimb............eh....D-ne ajuta!!! pe burtik!! D-ne ajuta pentru eco!!! Sf. Stelian protejeaza daca ii trimiti o rugaciune. Va fi bine! Tin pumnii!!
CONSI m-am trezit de pe la 5,30 cu o durere imensa de cap. Si acum ma mai doare dar mai putin. Nu as vrea sa iau paracetamol.......dar daca ma ia criza!! Ca eu asa am dureri de cap....ca imi vine sa ma dau capul de pereti. Cu sotul e mai binisor intre noi.....dooar ca sunt multe conturi de reglat in acest moment si a tare ganditor: permisul de soggiorno, casa, contractul meu, contractul lui, anuntatul lamunca de , un pic de probleme financiare.....Eu ieri i-am vorbit si am incercat sa-l incurajez ca le vom face pe toate cu calm....sper sa fi avut efect. Spor la munca si doamne ajuta sa ne dai vestea cat de curand!!
FLAVIA multumesc de mesajele trimise! M-am emotionat la bucuria transmisa prin cuvinte! Tin pumnii pentru interviul sotului. Dar cand e ca e? Multa sanatate si D-ne ajuta!
Eu cum spuneam m-am trezit cu o durere imensa de cap!! M-am trezit si am venit in sufragerie.....calc deschis. L-a deschis sotul cand a plecat la munca.......o pagina deschisa cu o imagine in miscare.....ma apropii sa vad ce e.....si surpriza!!!!!! Web cam din centrul orasului Iasi!!!! Orasul meu!!!! Ce surpriza!!! Am stat cred ca minute in sir sa privesc viata in direct. Vai ce mi-e dor de casa!!!!
Dana
mult asteptat
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Teo2rina
[blue] sa-mi spui si mie cum ai facut fructele de mare ca-mi voi lua si eu azi, te roooog
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 21+
Eeee!! Atata ti-a trebuit sa intrebi!
Am pus: 250g Fructe de mare combinate (caracatita, sepie, surimi, creveti, scoici), 250g paste fusili, 3-4 catei de usturi, o jumatate de telina potrivita si cateva tije verzi de la ea daca ai, patrunjel, o cescuta mica de vin alb sec, sare, piper, suc de rosii preferabil mai iute, o lingura de unt. OK, pastele le-am fiert simplu. Fructele de mare le-am pus la oparit nitel peste telina taiata marunt marunt de tot pe care o fiersesem in prealabil. Usturoiul l-am calit in ulei apoi am pus si lingura de unt si apoi am stins cu vinul. Peste chestia asta cu ulei si unt am pus telina si fructele scurse bine bine. Le-am sarat/condimentat, am pus sosul de rosii si le-am calit inca putin. La final am pus patrunjelul si apoi pastele. Au fost foarte bune. Eu fac mancarea dupa miros. Dupa miros combin chestiile. Daca miroase bine o sa fie si bun, daca nu, nu. Cred ca e o metoda buna. [:
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
alinushca spune:
Idaira, esti o persoana normala intre fete normale. In masura in care suntem toate normale. Asa ca nu vrei sa zici ca toate nu suntem normale, nu ? You get my drift?
IreneCAM, pai mie azi mi-a scazut TB de la 36.9 cat a fost zilele trecute la 36.7 azi. Ar putea sa fie doar pentru ca imi era si frig in camera si nu reuseam sa ma incalzesc sub 2 metri de plapuma, dar ar putea sa fie intr-adevar ciclul. Oricum, m-am linistit la perspectiva venirii lui. TU meri la un doctor care sa iti zica ce analize sa faci ca nu are rost sa le repeti pe unele dintre ele. Sunt totusi destul de scumpe. Eu am dat cam 7-8 mil in Iunie pe setul complet de analize, cu tot cu reducerile de la stat!
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt f. obosita. Aseara am stat pana la ora 21 la munca si nu am mai intrat pt forum, deoarce ma dureau ochii teribil de rau. In plus azi noapte, m-a luat o durere surda de dinte. Saracul ma atentioneaza ca trebuie sa mai ajung si eu pe la dentist, k tot aman si in curand cred ca raman fara dinti....
Consi, sunt relativ bine, asa cum spuneam si mai sus, cu una cu alta...Tu cum mai esti?
Teo, tin pumnii sa fie bine la eco. Doamne ajuta!
Dana, imi pare rau pt durerea de cap. Incearca sa te relaxezi ascultand muzica. Eu asa fac atunci cand ma doare si culmea ca imi trece!
Alinushca, deci...nu a venit ciclu?
Musette. Pe tine te intelegem ca nu prea mai intri...esti obosita de la prestat!
Michelle, sper ca esti bine
Almiona, tu ce mai faci?
L58,Irene,Myry,Flavia, Dan ny si restul fetelor...va pup pe toate si va doresc o zi superba!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
danangie spune:
NINIA ascult radio hit iasi........dar nu stau in pat....bantui pe aici....
ALINUSHC
M-a luat si cu ameteli....cred ca trag pe dreapta....
Dana
mult asteptat
slimatei spune:
buna!
lau,myry,consi...
teo...iti tin pumni..te inteleg..mult curaj...
si eu abia astept ziua de sambata...parca nu mai vine..
dana..poti lua linistita paracetamol(tachipirina)...decat sa suporti durerea...mie asa mi-a zis dr....ca pot lua si in loc de no-spa(buscopan)pana la 3 pe zi...eu iar te-am visat dar de data asta nu mai tin minte visul...oricum cred ca e de bine...
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
...am uitat
salut toate fetele si mamici cu pitici..un pupic.... mult curaj si speranta...si nu in ultimul rand credinta
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Scuze ca n-am mai intrat, dar a fost o nebuneala zilele astea pe la mine de ma gandeam cum sa fac sa adorm si sa ma trezesc cu toate rezolvate......eventual si cu bebele in bratze peste vreo 8 luni incolo!
Sambata am avut sedintze foto la o nunta .....era contract mai vechi si n-am putut sa zic pas sau sa gasesc pe cineva in loc....desi pe la 1 dimi ma apucase o durere de burta si un somn de ma uitam ...poate-mi gasesc vreun loc pe sub vreo masa cu husa mai lunga sa trag si eu un pui de somn
Cred ca-i ultima ca e jale.....toata ziua am tras de mine!
Traiasca No -Spa-ul ca-si face treaba!
Multumesc fetelor care m-au mai felicitat si celor care au intrebat de mine....nu nominalizez ca-s cu neuronu in pioneze Dari e racita rau si a tusit toata noaptea de-am stat numai de ea....asa ca-s zombioata si cu durere de gat) si sa nu uit pe cineva asa ca va pup pe toate!
Ii dau drumu' astuia si revin cu "partea aII-a "
Irda
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
irinabobe spune:
va rog si eu ceva desi s-ar putea sa ma omoare michelle ca redeschid subiectul trimiteti-mi si mie pe pm analizele hormonale care se fac si in ce zile ca nu mai stiu unde am scris si azi se pare ca z23 s-a transformat in z1 asa ca organismu meu si la 4 luni dupa av menstrual cred ca e varza. pleasssse!!!! sa nu ma omorati da?