Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
donia -
pentru cristinel sa aibe o noapte linistita si sa viseze frumos
madaluta - si eu ma schimb de fata cu ivan si cand fac baie il iau cu carutul in dreptul usii sa ma vada sa nu planga , deoarece suntem singuri mult timp, si am observat ca rade mai ales cand imi vede pieptul il amuza tare, nici nu am de gand sa ma feresc pana va mai creste, cat insa, nu stiu
http://community.webshots.com/user/dayannara
Dbunny spune:
Oops, eu i-am dat la Dani epurrr! Si inca ficatel! N-a avut nici o reactie ciudata. Noi papam des si-i mai dau din farfuria mea firimituri...N-am stiut ca nu-i voie, oricum curca, vita, mielu, pestele sunt toate incercate
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Donia spune-mi Cristi nu respira bine din cauza ca i se intaponeaza narile? La Dani ii face bine racoarea in cazurile astea, si umidificatorul de abur rece, dar mi-a zis pediatrul(si de cand fac asa, Dani doarme mai bine) sa-l pun in functiune o ora inainte de a culca pruncu si doua ore dupa...sau 3 dupa caz. Deci unpic inainte de al imbaia deja si pun umidificatorul...pe la 8.15...si sta on pana pe la 11.30 cand pic lata de somn. Ah! si cica se vand ceva leucoplasturi speciale pt nasuc care ajuta la respiratie, sa se deschida caile(creca-s ca alea de sforait
). Noi pupam dulce si diseara cerem la Ingerasi sa protejeze pe Cristinel si pe mami lui, si pe restul fulguletilor bolnaviori.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Nu mai tin minte cine a intrebat cum a reactionat Roxana noaptea trecuta, cu toata agitatia aia... Pai doar e fata mamei ei, nu? Era fascinata de pompieri
si paramedics, de masinile lor, de gentoaiele lor... i-a explicat sotul calm ce se intampla, ca il ducem pe Cristi la doctor si nu s-a speriat, iar dimineata la 5 a adus-o sotul si pe ea cand a venit la spital sa ne ia acasa, i-am explicat tot ce s-a intamplat si a ajuns sa considere totul ca pe o mare aventura. Si apoi a vorbit tot timpul pe drumul spre casa, semn ca totul era bine ![]()
Dbunny, ce blond e Dani! Marele blond
si frumos. dar are pulpite, nu gluma!
Ia uite si pulpite de Ivan! dayanara, ce mergaret ai si tu, e tare dragalas! Tu erai stresata ca nu papa bine? Ca dau si eu cu biciul, arata super bine!
madaluta, nu stiu nimic de carnea de iepure, dar in orice caz, eu as zice sa i-o dai ca pe orice alt aliment nou, o lingurita azi, doua maine si vezi cum reactioneaza.
Cu dintii sigur e OK, stii tu ca au ei ritmul lor, zi mersi ca au iesit si aia doi! ![]()
panaa, stii vorba aia, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Omul imi vorbea, trebuia sa ma uit la el, iar odata ochi in ochi cu el am fost victima sigura... ce sa fac, ma bucur ca n-am lesinat de emotie, ca aveam copilul in brate ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Laura13 spune:
salutari mamici!
am dormit ca nesimtita, de la 3 al 5. dani s-a trezit la 4, dar florin m-a lasat sa dorm
donia iar o noapte grea! offf, tare rau imi pare, spun o rugaciune si pt voi! multmumim pt info vizavi de ce sa facem in caz de innecare
asiza super ideea, sa ne autoeducam in privinta asta. eu prea mul;te nu stiu, cu atat mai putin acum
madaluta dani, de cand am terminat cu alaptatul, m-a vazut de mai multe ori in sanii goi. ma trage, ma impinge, le studieaza, o singura data m-a muscat. eu ma gandeam ca isi va aduce aminte ca de acolo venea papa. nimic. oricum mi se pare prea mic ca sa constientizeze ceva. si uite asa propun si eu o tema a zilei: cand de despuiati va veti lasa copiii sa va vada? adica cand vor fi mai mari? mamele cu baieti: ii veti lasa sa va vada in chiloti? in sutien? in sanii goi? dar pe tati? mamemele cu fetite....
noi, acasa la mine, adica noi fetele, ne-am vazut una alteia tot. pe tati l-am vazut in chiloti. mai statea soi prin casa cand era f cald. nu mi se pare deloc anormal. si nu am fost in nici un fel marcata de chestia asta. poate m-a facut mai putin pudica. nu stiu. dar sutine si chiloti mi se pare ok, ca doar vom merge la mare si tot aia e, nu?
nu mai stiu......abia m-am trezit, sa ma intelegeti va rog. dani a terminat de papat, ma duc sa inspectez ce a mai ramas in castron, apoi daca ne lasa vremea sa iesim un pic prin centru la sarbatori
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Dbunny, nu asta e problema lui Cristinel, ci faptul ca i se inflameaza corzile vocale si laringele si nu mai ramane loc sa intre si sa iasa aerul. Iar aerul rece ar actiona ca un antiinflamator... dar n-a prea functionat la noi.
Va pup, multumesc inca o data si mai intru mai tarziu. 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
alydumy spune:
buna fetelor sunt o mamica de gemene nascute pe 27 .12.2006 eram la stelute de ian.feb.2006 care se pare ca s-a inchis , u am avut prea mult timp de intrat pe forum deoarece ma descurc singura cu fetele
am intrat la voi pt ca una din fetite nu prea a mai luat in greutate in ultimele luni (200g) i-am facut analiza de sange si urocultura si am descoperit ca are infestie urinara cu E coli>100.000
pediatra m-a trimis luni la grigore alexandrescu la dr Ion Gabriela care se pare este f tare pe infectii urinare (am citit si pe forum de ea)
Roxana2006 parca are aceeasi problema cu copilul , am sa intru luni sa-ti scriu ce am facut
a fetita mea este f vioaie , mananca f bine, este vesela, nu are febra sau alte starii care ar fi putut sa ma puna pe ganduri,
m_monique spune:
acum am ajuns si eu acasa ca am fost plecati cu socrii mei la cineva la tara.
dianocica noi cand iesim in parculet il dau jos din carucior si mergem de manute sa inspectam alte carucioare si jucariile celorlalti copii. mai incercam sa socializam cu alti copii. cand vreau sa iau si eu o pauza, ca zmeul ma cocoseaza, abia reusesc sa-l tin locului 5 minute, ca zmeul vrea sa mearga continuu. daca il pun in carucior se pune pe un urlat.
Dbunny eu il mai pacalesc cu coaja de paine.
panaa ce subtirica esti!
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
madaluta al meu e inebunit dupa tzitza. cand vede o vede nu conteaza cat de satul e el vrea sa suga. daca se joaca pe jos si ii arat tzitza face ochii mari si vine intr-o viteza. eu sunt ingrozita ca nu stiu cum il voi intarca.
asa ca stai linistita ca nu e pervers.
in parcul in care merg cu andrei este un baietel pe care l-am poreclit perversul: pe o fetita a muscat-o de fund, pe alta a batut-o pe spate cu jucariile, cu alta s-a muscat.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Dorsilia spune:
"Rabbit meat is higher in protein and lower in fat, cholesterol and calories than beef, pork, chicken or lamb. Rabbit meat is also rich in vitamines B, PP, and E, which makes it great for anyone who does a lot of sport, or who wants to build muscle. Protein is also good for the nervous system and protects cells from ageing.
Lean and tender, rabbit meat is very easily digested. "
Na, dupa ce cititi, o sa va intrebati "da atunci de ce a zis asta ca nu e buna carnea de iepure?" Deci, ma gandeam asa: carnea de pui, curcan, prepelita,bibilica, e buna si numai fiarta, chiar si cu o garnitura modesta de legume cum cred eu ca au voie plodutii astia ai nostri mici sa pape, ca doar nu au voie sosuri de usturoi, rosii, ceapa rumenita si altele. iepurele fiert e ... nu e bun, are un gust dulceag, pt mine cam indigest. asa ca daca nu e bine impanat cu toate alea si condimentat eu nu-l pot manca. Si trebuie sa fie tanar neaparat.
Asa ca de aici va pasez si eu o INTREBARE ce ma tot sacaie de ceva timp. Buburuza mea o sa faca 10 luni peste putin timp, dar pana acum n-am sarit cu ea la altceva decat legume fierte cu carne fiarta. Ei bine, ma intrebam, daca voi le dati deja tocanite. Tocanitele de legume sunt preferatele lui Dan, baietelul meu de 3 ani si un pic. Azi i-am facut o TOCANITA sa va zic cum:
- am taiat pieptul de pui bucatele, l-am sarat, l-am pus in putin ulei incins sa se inabuseasca, cand carnea a lasat un pic de suc am adaugat si ceapa taiata marunt, apoi cand a devenit sticloasa am stins cu apa si am lasat pana carnea era aproape gata. Am adaugat apoi fasolea verde, cartofii taiati cubulete, fasii de gogosar, si o rosie taiata cubulete, fara piele si seminte. Am mai adaugat un pic de apa si am lasat sa scada. la final am pus patrunjel verde tocat si am mai dres un pic cu sare si gata.
Intrebare: Andreei ii pot da asa ceva sau e prea grea pt ea mancare asta? sau macar ii pot alege din tocanita cateva cubulete de carnita si bucatele de cartofi, cateva pastai de fasole si sa i le mixez separat cu supa ei de legume fara sare ?
sper ca nu am fost plictisitoare cu mesajul asta lung, dar chiar ma intereseaza daca e ok sa trecem si la mancarici din astea cu carnita inabusita, ceapa inabusita cu carnita...etc...ce spuneti?
sanatate!