*** LA REDOUTE *** (56)
Raspunsuri - Pagina 17
Viairo spune:
Ella cum e incaltamintea de la MELLOW YELLOW (stiu ca ai ceva), se potrivesc marimile? Vreau niste balerini, dar inca nu sunt hotarita, am 2 variante:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-rond-mellow-yellow.aspx?productid=324118882&documentid=207607&categoryid=22907132&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sau
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?productid=324125591&documentid=201207&categoryid=22907132&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Eu inca astept raspunsul de la raif la refuzuri. Poate trec astazi pe la banca.
O zi buna.
claujro spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Fetelor,
imi zice Sabine de dimineata ca daca nu-i trimit cec-urile pe care am facut chargeback , nu ma lasa sa mai comand.
Clau, tu sigur ai luat bani pe refuz de plata; cum ai procedat?
am intrebat-o pe Sabine daca e ok sa-i trimit un scan cu cec-urile rupte; astept raspuns.
N-am chef sa astept 2 saptamani pana ajunge plicul la ei, ca io tocmai vroiam sa dau o comanda azi-maine/.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
ella,
Edit: mie-mi suna a razbunare!
Graviduta spune:
Fetelor, marimile la malete/helanci sunt ok, adica se potrivesc cu marimea reala a copiilor?
Eu vreau sa-i iau mai multe astfel de bluzite Marei, toate marimea 74, sa le poarte in martie-aprilie, dar mi-e sa nu ii ramana prea mici (adica marimea reala a bluzitei sa fie mai mica decat cea indicata). Spunea cineva ca a luat niste helanci 86 si nu-i prea vin baitelului care are inaltimea de 80. Care erau acele helanci? Cu bluzitele pt fetite ati patit asa ceva? Cu care?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
alinabojuc spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Fetelor, marimile la malete/helanci sunt ok, adica se potrivesc cu marimea reala a copiilor?
Eu vreau sa-i iau mai multe astfel de bluzite Marei, toate marimea 74, sa le poarte in martie-aprilie, dar mi-e sa nu ii ramana prea mici (adica marimea reala a bluzitei sa fie mai mica decat cea indicata). Spunea cineva ca a luat niste helanci 86 si nu-i prea vin baitelului care are inaltimea de 80. Care erau acele helanci? Cu bluzitele pt fetite ati patit asa ceva? Cu care?Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Eu am luat pentru nepotel helanci si ii sunt scurte la maneci, dar el e tare lung la maini si picioare.
Am luat de la aubaines, reduse la vreo 3 euro. Si abia acum am vazut ca au si mar.94.
Sunt oarba ce sa-i fac.O sa-i iau si 94 alea sigur ii sunt bune. Sau o sa-i fie prea mari?alina
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by alinabojucquote:
Originally posted by Graviduta
Eu vreau sa-i iau mai multe astfel de bluzite Marei, toate marimea 74, sa le poarte in martie-aprilie, dar mi-e sa nu ii ramana prea mici (adica marimea reala a bluzitei sa fie mai mica decat cea indicata). Spunea cineva ca a luat niste helanci 86 si nu-i prea vin baitelului care are inaltimea de 80. Care erau acele helanci? Cu bluzitele pt fetite ati patit asa ceva? Cu care?Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Eu am luat pentru nepotel helanci si ii sunt scurte la maneci, dar el e tare lung la maini si picioare.Am luat de la aubaines, reduse la vreo 3 euro. Si abia acum am vazut ca au si mar.94.
Sunt oarba ce sa-i fac.O sa-i iau si 94 alea sigur ii sunt bune. Sau o sa-i fie prea mari?
alina
Pai depinde cat de scurte ii sunt manecile la 86. Poate cele 94 o sa-i fie prea mari, adica prea largi. Poate a luat vreuna dntre fete helanci la fel ca ale tale nr. 94 si le poate masura, ca sa-ti dea dimensiunile exacte. Tu ce helanci ai luat?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
gabitaco spune:
Eu am cumparat helanci pt Mateea care are 87 cm si 13kg si un pic. Am luat marimea 86... le-am spalat si ii vin super. Nu le-am luat ca sa le poarte si la anu. Strict pt sezonul asta.
E vb de helancile astea:
http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-col-roule-bebe.aspx?productid=101020026&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Acu depinde de fiecare... eu nu le vreau suflecate ...numa sa-i acopere bine incheietura mainii. 94 cu siguranta i-ar fi fost mult prea largi si lungi la maneci.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
Graviduta.. eu zic sa iei in calcul si faptul ca dupa 6-7 luni copilasii nu mai cresc asa mult. Depinde si de voi cam cat sunteti de "proportionati" si cam la ce marimi se incadreaza copila acum. daca corespund marimile actuale cu cele indicate pt varsta fetei in graficele LR atunci cred ca poti sa ii cumperi 74 pt primavara.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Graviduta.. eu zic sa iei in calcul si faptul ca dupa 6-7 luni copilasii nu mai cresc asa mult. Depinde si de voi cam cat sunteti de "proportionati" si cam la ce marimi se incadreaza copila acum. daca corespund marimile actuale cu cele indicate pt varsta fetei in graficele LR atunci cred ca poti sa ii cumperi 74 pt primavara.
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Pai problema e ca i-am comandat pana acum doar marimea 74 (niste combinezoane si o gecuta), in ideea ca o sa le poarte prin ian-feb (sunt mai subtirele), ea avand acum 67-68 de cm. Daca ar corespunde marimile, 74 i-ar fi bune in martie-apr, c, spre deosebire de combinezoane care trebuie sa fie un pic mai largute, ca sa-i mai pui si ceva pe dedesubt, helancile vin pe corp. Dar, asta e, daca nu se potrivesc marimile? Plus ca la unele helanci s-or potrivi, la altele nu. Depinde de producator.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
gabitaco spune:
graviduta ....parerea mea... cumperi strictul necesar acum... astepti reducerile de prin ian-feb 2008. Pana atunci vezi si cat mai creste pitica si te orientezi atunci.
hainute dragute apar mereu... asa ca nu are rost sa faci provizii .... decat in cazul in care iti doresti ceva fffff mult. Copilul creste si nu se merita sa arunci banii aiurea pe haine. Poate pana la reduceri apar alte malete , mult mai dragute, nu? ![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
graviduta ....parerea mea... cumperi strictul necesar acum... astepti reducerile de prin ian-feb 2008. Pana atunci vezi si cat mai creste pitica si te orientezi atunci.
hainute dragute apar mereu... asa ca nu are rost sa faci provizii .... decat in cazul in care iti doresti ceva fffff mult. Copilul creste si nu se merita sa arunci banii aiurea pe haine. Poate pana la reduceri apar alte malete , mult mai dragute, nu?
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Ai dreptate, asa zice si sotul meu, da' ce sa ma fac daca ma mananca palmele?
Alina si
Mara (27 iunie 2007)