*** LA REDOUTE *** (56)
Raspunsuri - Pagina 18
alinabojuc spune:
Da, aceleasi helanci le-am luat si eu. Acu eu nu am vazut cum sed pe el, ca e la multi km. departare, langa Sighetu-Marmatiei. Poate ii sunt ok, dar mami a lui le vede mai scurte.
Ma rog, pana nu-l vad si eu ce sa zic...
Graviduta mai bine sa nu te manance degetele.
Las ca vin reducerile in februarie si atunci sa vezi tu raie la toate.
De or mai livra
Pe unde bantuie fetele oare? s-au mai primit ceva colete? Eu nimic.
Ma asteptam sa vina repede ca celalalt colet, in 9 zile. Las ca vine saptamana viitoare.
alina
X-ray spune:
azi mi-a venit extrasul de cont de la banca...inca o confirmare ca mi-au luat banii dar 0 colet.e o luna deja de cand am facut comanda.a fost prima si cred ca si ultima....asa se incheie aventura mea redutista....
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
alinabojuc spune:
Alina
ce rau imi pare. Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Cu posta cum stai? Postasul e ok? Ti-au venit toate avizele pana acum? Ai avut probleme cu furturi din cutia postala?Daca toate sunt in regula atunci e clar ca a fost furat. Tare rau imi pare.
Hei fetele! Pe unde umblati? Toate va mutati in casa noua? 
Cam slaba miscarea pe aci.
alina
alinabojuc spune:
Oau ce frumos nume Daria Maria!
Sa creasca mare si frumoasa si sa fie sanatoasa.
Distractie placuta.
Ce gatesti?
eu am sarmalute si vine sotul imediat de la mama cu placinte cu varza.![]()
alina
claujro spune:
Multumesc frumos pentru urari! 

Si in alta ordine de idei, bey, esti rautacioasa. iar vb de mancaruri de-alea necunoscute p'acilea prin Bucuresti. Poti sa crezi ca nu am mancat niciodata nici placinta de varza? dar macar de asta am auzit.
Trebuie neaparat sa vin pe la Dej!![]()
Am facut o supa cu galusti si un gratar cu pui si piure. O tarta cu banane si am bagat la cuptor o buudinca cu paste/ou/branza/stafide...stii tu...
alinabojuc spune:
Buuuuuuuuuun, deci si prin urmare ma prezint frumos la tine la masa.
Da` aduc si niste placinte.
Sunt atat de buneeeeeee.
alina
claujro spune:
adu si sarmale.
Ieri a cautat sotul meu nu stiu ce la mine in dulap si a vazut ca e cam plin..Si ma intreaba: "Mai cumparam un dulap?"
Si nu stie ca hainele de iarna sunt inca la mama acasa...
Dar de LR tot nu ma las. 
alinabojuc spune:
quote:
Originally posted by claujroadu si sarmale.
Ieri a cautat sotul meu nu stiu ce la mine in dulap si a vazut ca e cam plin..Si ma intreaba: "Mai cumparam un dulap?"Si nu stie ca hainele de iarna sunt inca la mama acasa...
Dar de LR tot nu ma las.

Barbatii astia ai nostri tare putine stiu.Gata aduc si sarmale.
Sa nu va apucati de manacat pana nu ajung. 
alina
claujro spune:
Cand ajungi la Buc, iei o lada frigorifica plina cu bunatati si dai si pe la mine.
Am culcat copiii. Uf!