***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)
Raspunsuri - Pagina 8
ramona7 spune:
ella, pe 10 oct a fost o stire, am gasit-o pe realitatea www.realitatea.net/index.php?domeniu=2&stire=98632" target="_blank">aici
Tinerele mame ar putea alege o indemnizatie de 8 milioane sau 85% din salariu. Scrie ca e doar o propunere legislativa din partea PIN. Nu cred ca intr-un timp asa de scurt s-a facut ceva concret.
Madi, noi am gasit cartof dulce in carrefour si cora
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
duda35 spune:
Ralucami, Cam la fel este si cu Anastasia.
Papa des si doar de la san, face kk de 2-5 ori pe zi, cateodata verde.
Am citit si eu mult despre asta si poate fi intradevar de la foame sau de la bila.
Anastasia are 5700k, deci avansam incet si sigur...
Eu ma hotarasem sa incep cu completarea dar nu se lasa deloc.
Nu pot sa-i dau lapte praf sub nici o forma, se strimba si-mi impinge biberonul afara.
La Eric nu am avut problema asta si nici nu stiu ce sa fac.
Creste cam prea incet in greutate si doctorita mi-a spus sa-i dau completare, dar cum sa o oblig sa pape.......
Asa ca noi suntem inca pe alimentatie exclusiva la san si mai incerc cam la 2 zile cu cate un biberon, azi incerc alt tip de lapte praf...dar ea e energica si vesela, asa ca nu-mi fac probleme mari.
Carrie, cum ati reusit sa va imbolnaviti? Ai aflat care a fost sursa? Sanatata multa!.
Relativ la statul sau nu cu colilul/copiii cred ca exista si solutia de mijloc.
Eu am stat cu Eric pana la 6 luni, cu Anastasia voi sta pana la 7 luni.
Chiar daca mi-as dori din suflet sa stau mai mult cu ei cred ca pentru mine e sanatos sa incep serviciul.
Am sa incerc sa nu fac eforturi supraomenesti si evident as fi preferat sa stau macar pana la un an, dar cine iti tine atata postul...
Fiecare minut dupa servici l-am petrecut cu Eric si diminetile pina plecam, de multe ori intarziam ca sa ma mai joc putin cu el.
La fel am sa fac si cu Anastasia.
Ei vorm merge la gradi, apoi la scoala si vor avea drumol lor in viata.
La o varsta este greu sa te rupi de activitate si sa te intorci peste cativa ani...ar fi frumos sa existe meseria de mama...
Va dorim duminica frumoasa in continuare!
Amely spune:
Multam fain mamici pt raspunsuri!(Arcadia, Alyna24, Cristinamaria, Pepsi). Beleaua e ca fix in ziua in care va intrabam cand se inroduce carnita am fost la pediatru (dr Stanciu) care ne-a spus ca se introduce de la 4 si 1/2 luni. De asemenea ne-a recomandat cu toata increderea borcanelele pt. bebei, ceea ce m-a mirat, dar am facut o incercare. Cum David are aproape 5 luni jumate, i-am luat pui cu legume de la Hipp (scrie ca e pt bebei peste 4 luni) si i-am dat. I-a placut la nebunie, nu se mai satura! Daca ma puneam la mintea lui papa tot borcanul. Acum nu stiu ce sa fac... sa-i mai iau tot gata preparate? De bani nu ar fi o pb, dar daca se invata cu astea si pe urma nu mai papa mancare facuta in casa? In plus piureul de para pe care i-l fac eu il papa pana la ultima lingurita, in timp ce pe ala de la hipp il scuipa cu dispret.
Cred ca tot cele facute de mine sunt mai gustoase, dar dr-ul sustinea ca astea "de gata" ar fi mult mai ecologice, si deci mai sanatoase. Oare asa sa fie? Chiar sunt in dilema.
Spunea cineva ca se poate prepara branzica din lapte praf. E adevarat? si daca da, cum? Reteta de la Alyna cu calciu lactic (f buna!) o stiam si eu, din Capraru, dar asta din lapte praf nu o stiu, si mi se pare interesant.
Aseara am facut si noi turturi, asa ca am pus aerul conditionat pe cald ca sa-i putem face baita lui David.
pupici
mami de www.flickr.com/photos/14340351@N03/show/" target="_blank">David Christian
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Madi spune:
Mamici, mai am o intrebare: exista mamici care si-au depus dosarul pentru CIC in august? Si daca da, au primit cumva banii?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by mica0307
madi ii dau 1 capsula pe saptamana divolvata in 3-4 lingurite de apa si intre mese. Dr mi-a zis sa ii dau pana trece sezonul rece.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Mica o capsula inseamna un tubulet d-ala sau o granula?! Scuza-ma, dar vreau sa fiu sigura ca am inteles bine.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Kay, nu era vorba de David al meu.Pupici!
Vali5, mersic.Promit sa va arat poze cu camera lui Davidutz zilele astea.Tocmai am terminat de aranjat hainutele in dulap si diverse prin biblioteca.Si...cu greu oarecum am scapat din fericire de suzetica!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Amely, am incercat si noi pireutul de fructe de la Hipp si i-a placut mult lui David insa...tot alea facute in casa sunt mai sanatoase zic eu!De fapt...ideea e ca trebuie invatati cu mancarica de casa si apoi cu acelea....asa , pe post de desert din cand in cand!N-as vrea sa se invete cu alea si sa nu manance mancare facuta in casa!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
doxinu spune:
Buna mamici de capsunici!Este cineva care a depus dosarul de CIC la sectorul 1? Nu stiu unde trebuie sa ma duc cu dosarul si nici pe net nu prea m-am lamurit.De aceea va rog daca a depus cineva la sectorul 1 sa-mi spuna si mie unde anume trebuie sa ma duc cu el.V-am pupat si multumesc mult!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN
angelabv spune:
Pupam si noi capsunicile si mamicile. LA MULTE LUNISOARE si multa sanatate ! Eu sunt intr-o pasa mai proasta, simbata pleaca ai mei parinti acasa si ramin singura. Orice despartire e dureroasa, ma rog sa fie sanatosi si sa ii vad din noi ! Cei care aveti parintii aproape bucurati-va de fiecare clipa impreuna...Nu vreau sa va plictisesc cu asta, va citesc si vad ca ati inceput cu mincarica, eu astept pina la 6 luni,am tot citit si se recomanda, mai ales daca bebelusul e alaptat exclusiv.
Pepsi, , am citit mesajul tau si aveam si o pungulita de la Nestle, toate au "ceva" - sare, zahar, asa ne ademenesc- eu o sa incep cu cereale, iar acum dupa mesajul tau ma gindesc ce sa fac. Am o carte cu retete si acolo zic sa-ti faci tu :faina de orez, ovaz orz, si toate alea...Am sa intreb padiatra dar cam stiu care va fi raspunsul ei si ma gindesc ca toti folosesc astfel de produse...
Suntem si noi aici, va citim- chiar daca nu reusesc mereu, dar incerc sa recuperez...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Motannel spune:
Madi, unde sunt fotografiile Anei?
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)