***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
mihamora
pepsi frumos mai povestesti tu despre meseria asta a noastra. Imi vine sa stau toata viata acasa sa imi vad copilul crescand... dar din pacate in romania nu se prea poate. Desi noi nu traim din salariul meu (tati are un salariu foarte mare) o sa ma apuc si eu de o colaborare de acasa intai si apoi mai vedem. Nu imi place sa stau doar cu 6 mil/luna si nici sa ii cer mereu sotului. Ce naiba, am si eu mandria mea, nu?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
mica0307 spune:
pepsi am facut 5 luni, deci am intrat in luna a 6-a, nu? Daca prima luna e de la 0-1, atunci luna a 6-a e de la 5-6. Mie asa mi-a dat...
Acum pun si filmulete.
Poze
Poze intalnire
Hainutze
lbelciug spune:
Mica, am vazut pozele cu Maya si imi place ca aniversati fiecare lunisoara a fetei.
Fetele, ce faceti azi caci nu prea e vreme de iesit afara?
Mi-ar fi placut sa mai organizam o intalnire cu mamici si pitici, macar la Mall, daca tot e o zi urata azi. Vine azi cineva la Mallul Plazza Romania dupa-amiaza?
M-am invrednicit si azi am mai pus ceva poze noi in semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Sobi spune:
kay, merci mult de info, mi-ai spus aceleasi lucruri ca dr. de la euroclinic care-l monitorizeaza pe vladut!!
suflul asta de natura septica a fost auzit de doi pediatrii, si amandoi pe o scara de la 1 la 6 mi-au zis ca ar fi de nivelul 1, insa pediatra asta m-a sfatuit sa facem totusi aceasta echo la inima sa ne convingem ca nu e nimic. Ea m-a indrumat catre dr.dumbrava dar a zis ca sunt si altii buni daca vreau pot sa merg la oricare din ei, si avand in vedere recomandarea ta m-as indrepta catre dr.anca. sun maine sa vad peste cat timp pot sa-l programez!
numai bine tie si sosonicii!
ramona7 spune:
pepsi, oricum ai raspuns din inima si foarte frumos
Chiar daca vrei sa il vezi crescand, spunand mami si zambind frumos la lumea din jur, nu poti renunta la job in romania pentru ca nu vrei sa-ti privezi copilul de chestii de baza, haine, mancare, gradinita, etc.
Am citit si ce a scris ella cu cercul vicios si munca. Sunt convinsa ca si ella ar vrea poate sa-si vada bebe mai des sa nu lucreze atat. Problema e ca in Romania nu se poate altfel. Nu exista prea multe optiuni pentru mamici. Nu exista prea multe joburi pe care sa le faci parttime si sa ai si un trai decent. Am un job care imi place acum, dar tinandu-l nu putem sa ne luam un apartament cu 2 camere sa aiba si razvan camera lui. Ar trebui sa-mi gasesc un job nou la care sa lucrez 12 ore pe zi. Asa pierd foarte mult din cresterea lui.
E foarte greu sa alegi. Ce sa faci? Sa stai cu copilul acasa si sa te stresezi ca nu-i poti cumpara nici strictul necesar sau sa lucrezi, dar sa nu poti fi alaturi de el?
Sunt un caz fericit pentru ca taticul poate sta acasa sa aiba grija de el, la fel de bine ca si mine. In acelasi timp as vrea si eu sa fac asta, sa il vad zambind pe razvan. Am mai scris intr-un post ca sunt trista pentru ca eu nu am apucat sa-l vad cum se intoarce, nefiind acasa toata ziua.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
moberi spune:
Liviana multumesc mult de reteta!
Carrie, iti tin pumnii sa fie mai bine saptamana care vine si sa vezi celebra luminita de la capatul tunelului.Cum de ati facut toti enterocolita?Ati depistat care a fost sursa?
Pepsi, ai scris exact ceea ce simt si eu!Din pacate voi ajunge o mama frustrata, caci chiar nu am posibilitatea sa stau acasa.Desi n-as fi crezut vreodata eu sunt parintele cu veniturile cele mai mari si fara salariul meu nu putem sa ne mentinem standardul de viata dinainte de bebe2.Dar de multe ori ma intreb oare nu sunt meschina, oare chiar atat de importante sunt nimicurile materiale pe care se duc o multime de bani zi de zi si fara de care altii oricum traiesc!?Raspunsul il stiu...dar n-am puterea sa mi-l asum...
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
Madi spune:
Buna ziua mamici si capusinici!
Revin si eu dupa o saptamana in care nu am avut calculator si greu a fost fara voi! Am avut o gramada de citit din urma.
Eu sunt racita cobza de aproape o saptamana. Ana are si ea nascul infundat, dar slava Domnului alte manifestari nu a avut. Asa ca nu i-am dat nimic, doar ser fiziologic in nasuc. Mi-a fost teama sa nu ia e la mine, ca eu am inceput mai intai cu durere in gat si acum tusesc, dar vad ca deocamdata la ea nu e nimic. Sper sa nici nu apara.
Mica am vazut ca tu i-ai dat Mayei Oscilloccocinum. Cat ii dai? Am vazut pozele noi cu capsunica ta si e o scumpa!
Am vazut ca voi ati avansat mult cu diversificarea. Noi suntem cam in acelasi stadiu: adica supita in care ii pun morcov, telina, pastarnac, patrunjel - radacina, dovlecel si o feliuta de ardei. Ii pasez deocamdata doar morcovul, telina si dovlecelul si ii place mult. Dimineata am inceput de ieri sa ii dau cereale cu mar de la Humana, dar nu pare foarte incantata. Pepsi pe cerealele mele scrie: glucoza, fructoza, sucroza (continut natural al materiilor prime). Astea sunt in regula??
Tot legat de diversificare, voiam sa intreg fetele din Bucuresti care au dat puilor cartof dulce, de unde l-ati cumparat?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
madi ii dau 1 capsula pe saptamana divolvata in 3-4 lingurite de apa si intre mese. Dr mi-a zis sa ii dau pana trece sezonul rece.
Poze
Poze intalnire
Hainutze
ella_74 spune:
da, vad ca nu sunt singura care am dilema : sa muncesc sau sa stau cu bebe?
Ma bucur ca macar in weekend boby e doar al meu (si al lui tati) ; azi sunt mama pana la ora 6 cand ducem Bobytza la bunici; acum doarme langa mine , pe canapea, e un ingeras frumos, nu m-am indurat sa-l duc in patutul lui ca sa pot sa-l privesc si sa pot sta si aici cu voi.
Vreau sa va intreb ceva: stiu ca era un proiect de ordonanta care acorda mamei dreptul sa opteze intre indemnizatie si 85% din salariul de baza pana implineste bebe 2 ani; mi-a spus cineva saptamana trecuta ca s-ar fi adoptat, dar n-am avut vreme sa caut in softul meu legislativ? voi ati aflat ceva?
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
mica0307 spune:
ella ar fi super daca ar da o asemenea ordonanta. Eu nu am auzit nimic. Sa ne anunti si pe noi daca afli. Si daca am intrat deje pe indemnizatie mai putem schimba...
Pupici pentru Boby
Poze
Poze intalnire
Hainutze