***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna capsunici si mamici de capsunici.
Am avut o saptamana groaznica, abia asta seara am reusit si eu sa mai citesc ceva. Dar ati scris tare mult, abia sunt cu cititul pe la jumatatea capitolului trecut.
Multumesc mamicilor care ne-au felicitat la implinirea celor 4 luni si urez si eu La multe luni si ani bebeilor sarbatoriti saptamana aceasta.
La 4 luni avem 63,5 cm si 6130 g, asa ca si noi concuram cu succes la titlul de Top Model 2007, la sectiunea baietei. Dupa 20 facem si noi vaccinul de 4 luni si apoi cred ca o sa incepem cu ceva suculete, ca puiutul face kk tot rar. Deocamdata mancam mixt, ma bucur insa ca reusesc sa-l alaptez in continuare. Avem doua mese pe zi in care mananca lapte praf +/- lapte de la mine dupa cum am sau nu timp sa ma mulg si in rest san. Se trezeste in continuare de 2-3 ori pe noapte, sunt rupta de oboseala, abia astept weekendul sa dorm si eu mai mult. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, puiutul nu doarme mai mult de 3 reprize de 30 de minute toata ziua, asa ca abia reusesc sa mananc, nici vorba de somn. Sper sa se mai regleze cu somnul asta, ca o sa ma trezesc intr-o zi cu masina intr-un copac in ritmul asta.
Saptamana viitoare merg la o sedinta si o sa-mi iau si puiutul cu mama cu mine. Sper sa fie cuminte si sa nu sperie tot hotelul, mai ales ca vin si toti sefii pe acolo.
Zilele astea sunt pe ultima suta de metri cu amenazarea apartamentului, abia aatept sa ne mutam. S-a facut si un frig unde stam acum, sper sa nu raceasca puiul pana nu mutam. Mai bag eu ceva in priza in dormitor, dar baia e neincalzita, apa calda nu curge , incalzesc cu un instant care mai rau imi face nervi. Si dincolo avem centrala si are "concediu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna seara!
Eu abia am reusit sa citesc ce ati scris, incepe sa imi scape timpul printre degete....trebuie sa fac atat de multe lucruri pe parcursul unei zile ca uneori nu ajung sa stau jos decat atunci cand alaptez.Si peste toate astea se va adauga serviciul de la 1 noiembrie, habar n-am cum o sa ma descurc cu toate.De cate ori ma gandesc vad epuizarea la orizont...si imi alung gandul din minte.Peste toate ma streseaza si diversificarea asta,deja nu mai stiu incotro sa o apuc.Cu sucul am dat gres...morcovul ar mai fi trecut dar cand am bagat marul protest total.Supa la fel...pana la urma m-am luat dupa ella , i-am pus niste lapte praf in supa cu morcov pasirat si cand a fost rupt de foame a halit-o.Singura reusita sunt o portie de cereale seara mancate cu lingurita si dupa san.
Doamne ce minune e alaptatul!!!!!1!!!
Daca puteam cred ca ii dadeam lapte pana la 1 an numai sa scap de toata bataia asta de cap , ca nici nu mai stiu incatro sa o apuc si ce sa ii mai dau..o o data dam biscuite, o data nu - ca are gluten, o data dam branzica - dar totusi nu ca e din lapte de vaca...morcovii au nitriti...fructele au azotati....INNEBUNESC...doamne bine era cand nu stiam nimic!!!

AAA, si la faza cu medicamentele despre care ne-a scris Pepsi mi-a venit sa-mi iau zborul...oare cum am reusit sa crestem noi mari????...ca eu nu stiu cum o scot la capat cu copilul asta...

A si sa nu uit Liviana te rog mai zici o data reteta celebra de friptura cu mere...sau unde o gasesc, ca evident am uitat-o desi era atat de simpla...batranetea...
Va pup si ma intorc la copilul exasperant de plangacios...daca tot asa o tine pana ii ies toti dintii nu stiu ce ma fac...

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am deschis un nou folder la poze. Luna a 6-a .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tocmai va scriu de 1 ora un mesaj lung lung.....si de oboseala am inchis linkul inainte sa trimit raspunsul!!! imi venea sa pling de nervi, asa ca scriu ce-mi amintesc ca-s epuizata si vreau sa fug la o baie!

ralucami, stai linistita, ca e ok, eu, alaptez de 8-10 ori pe timp de ziua plus de 2-3 ori noaptea!si bebe se dezvolta ff bine, caca face ca un mustar, si culoarea si consistenta, intreaba la medic, dar nu cred sa fie nevoie de diversificare. pe masura ce cresc ei sug si de consolare, adica daca=l dor dintii pe david cere titi si dupa juma de ora, si nu e de foame ci de consolare, deci nu e considerata o masa.

ella, asa e, parca ma vad pe mine in ce ai spus, nici noi nu am primit nimic de la parinti, asa ca pe puterile noastre si salarii medii aici, am reusit sa avem in 4 ani ce poate in ro aveam dupa mult mai mult chin.si la noi e greu, ca sotul isi termina studiile si cauta job in domeniu, si daca nu avem 2 venituri nu putem sa ne descurcam, si deci...sau ma intorc eu la munca, sau vindem casa, dar sper si ma rog sa gaseasca el job. de 4 ani nu am mai avut concediu....totusi trebuie si tu sa te mai menajezi, sa apuci sa-ti vezi copilul insurat!oau ce preturi mari, imi zicea mie cineva ca sint mai mari ca aici....

liviana, da, e tare bun materialul de la wrap. sint tare multumita, asa e cu cerealele....din pacate, e mai bine ca nu ai facut vaccinul, sa lupte sistemul imunitar si de la sine

carrie, imi pare tare rau, sanatate multa si bafta la noul job. nu stiu de oscilo, acela ce l-am gasit eu aici e numai ptr adulti, tre sa mai caut

mica, abia ati facut 5 luni

sobi, ai primit mailul cu ce mi-ai cerut?

numai eu, bravo ca inca alaptezi

moberi, si eu as alapta exclusiv pina la 1 an daca s-ar putea, dar din pacate nu se poate

ramona, in mesajul ce l-am sters din greseala, iti scrisesem la intrebare asa din suflet. acu iti zic pe scurt ca pic de somn, eu, desi am fost o femeie de cariera(si inca sint da hibernez) mi-am dat seama ca un copil se formeaza in primii 5-6 ani, deci e ff important sa fie incadrat, format, ajutat, atunci are nevoie de tine!eu, daca mi-as permite financiar(si poate voi reusi)as sta 2 ani cu bebe acasa, apoi as lucra la timp partial pina fac piticii 5 ani. apoi...m-as intoarce la cariera, dar nu la timp plin, vreau sa-i vad pe copii crescind, sa-i duc la fotbal, sa-i vad rizind, umblind, primul dinte, primul mama, DA eu vreau sa fiu acolo, o viata am eu si o copilarie ei.vreau sa ma trezesc dimineata cu mirosul lor, cu zimbetul lor in fata ochilor, cu pupaturi de la dominic si zimbete de la david, nu as da asta ptr nimic in lume, imi aduc aminte ca inainte....cind eram in romania ma culcam la 1-2 noaptea la 6-7 eram sus, ma trezea mirosul de cafea si o tigara buna, adormeam cu capul pe dosare si ma trezeam cu grafice in fata ochilor...sotul era un oaspete, uitam citeodata ca sint casatorita, lucra si el ca un rob! si sincer prefer jobul de acuma, jobul vietii mele, la timp plin acela de a fi MAMA! si e jobul cel mai solicitant ptr ca nu sint facultati care sa ne invete ce si cum!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ca sa se termine in tromba saptamana dezastruoasa, am facut noapte alba cu tusea mamarutei.am stat toata noaptea cu mana pe ea da deocamdata am scapat de febra.insa tuseste f mult, ne-a dat dr Eurespal!

moberi te inteleg perfect, si eu sunt panicata de gandul jobului de perspectiva copiilor bolnavi, de jobul nou, de problemele de sanatate, de stress...
am dubii daca am facut bine acceptand oportunitatea asta noua ...
dar cum zicea Ella si noi avem credite, si tot pentru copii lucram sa le asiguram ce au nevoie.ma mustra constiinta ca nu stau destul acasa cu cea mica, dar ma gandesc ca e cu bunicile, sa le dea D-zeu sanatate, si in week-end-uri e cu noi.

sper doar sa rezist si sa nu clachez epuizata!

numai eu, succes cu mutatul, sunt convinsa ca ti-e f greu!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

moberi, reteta de friptura:
Tai cuburi 3-4mere (cu coaja).Le pui pe un vas de yena si deasupra presari o ling de zahar. Tai felii carnea de vita, subtiri de 1 cm, le sarezi, le ungi cu putin ulei si le pui peste mere. Dai focul tare primele 15 min, apoi la min pt inca 45 min. Din sfert in sfert de ora stropesti carnea cu sosul format si o intorci. Daca ti se pare ca nu are sos, pui un pic de apa.
Carrie, imi pare tare rau pt experientele tale. Roaga-te azi la Sf Cuv Paraschiva caci in zile cu hram mare se produc minuni! Multa sanatate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sobi, pt eco de inima intra pe site-ul diagnosis si vezi acolo ecocardiografie. sunt 2 doctori, dr. dumbrava si dr. coman. eu personal am fost la Coman, mi-a descoperit un prolaps de valva mitrala. iar pe Sonia am dus-o la IOMC, la conf. dr. Ioana Anca. care e cea-cea mai buna. si dansa are program la... medsana parca, medsana victoriei. incearca la ea intai, ca e super ! pt inima tb sa merg la eco specializata, au sonografe diferite pt fiecare organ, plus ca au specializare in ecocradiografie !!!

pup si sper sa nu fie nimic !

p.s. : cum ai auzit suflul? l-a auzit dr? si ce-a zis? in gen suflurile sunt (sper sa nu gresesc) defecte septale inter(atriale si ventriculare). astea se inchid singure(unele) iar altele tb operate, cam dupa 2 ani, daca nu s-au inchis. da mama a avut dsac(defect septal interatrial) care s-a inchis singur mai pe la... 35-40 ani !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Carrie - multa sanatate! ma gandeam eu ca e ceva, de nu ai mai intrat deloc,dar parca s-au intamplat prea multe intr-o saptamana.. sa treaca repede.Cand o sa ai timp sa-mi trimiti adresa pe PM.

Mica, ai o Maya superba, am vazut pozele.Ce bine ca deja au dat caldura, la noi inca nu si e un frig... stau cu caloriferul.

Pepsi ce frumos povestesti despre dragostea de mama

Liviana- ce fel de carne de vita se foloseste pt friptura,sa nu iasa tare?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mihamora, orice carne de vita merge. Daca o stropesti cu sosul de la mere, ea se inmoaie. Eu am incercat si cu peste si tot buna a iesit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ok, sauru'mana

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput