***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Madi, unde sunt fotografiile Anei?

Motannel uite AICI

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Salutare dragi capsunei si capsunici!
Noi am lipsit ceva vreme de pe forum (timp in care am reusit sa va mai citesc printre picaturi) pentru ca am reusit si noi performanta de a ne imbolnavi in gasca. La inceput a fost o raceala, cu rosu in gat, nasuc infundat, am luat cu totii pastilute si siropele, copiii au reusit sa se faca bine dar eu ma mai facut un episod urat de viroza intestinala, cu febra 40 si 20 de scaune pe zi. In doua zile slabisem aproape 5 kg, nu reuseam sa merg decat tinandu-ma de pereti. A fost groaznic, dar a trecut. Si cand sa zicem si noi ca e totul ok asm mai patit una... Stiti ca va povesteam eu ca pe mine ma dor foarte tare sanii si acum cand alaptez desi am mai alaptat si primul copil un an si trei luni (fara probleme) La Andrei nu stiu ce se intampla, se pare ca are cerul gurii foarte aspru si de cate ori il alaptez imi vine sa ma urc pe pereti de durere... De cateva zile am observat ca are scaun aproape negru si mi-am dat seama ca e ceva in neregula. Desi sanul nu este ranit la suprafata (in schimb este foarte inflamat, rosu), cred ca s-a spart o capilara si bebe suge si sange odata cu lapte... Am fost cu el la medic, i-am facut analize sa vedem daca este anemic (sa stim cu siguranta ca nu are el vreo hemoragie interna) si a iesit in regula deci problema este de la mine. Nu stiu ce sa mai fac, incerc diverse creme, poate reusesc sa remediez problema. Acum incerc niste plasturi de la bioclin care ajuta la vindecare si au si un soi de analgezic natural.... Ii folosesc de aseara, inca nu pot spune ca am obtinut rezultate spectaculoase dar macar nu ma mai doare asa de tare...Pana acum nu s-a modificat scaunul lui bebe, face in continuare negru. Sper sa trecem cu bine de episodul asta, fara sa renuntam la alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ROXICUCU, ai muls laptic si e cu sange?scuze daca intrebarea e puerila.Doamne cate se pot intampla.Desi mi-e tare draga perioada asta , abia astept sa-l vad ridicat un pic,sa stiu ca nu mai depinde functional de mine.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Madi, multumesc! De ce le-ai scos? Aia in care are codita e super! Mie imi place sa-ti admir fetita! Ce par frumos are!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mica , am vazut filmuletele si sunt tare frumoase.Mi-a placut cel cu suculetul.A reusit sa bea cu canuta?Nu stiu daca am vazut bine dar lingurita mi s-a parut adanca.Eu am una mai plata de la chicco cu care rares manaca foarte bine.De fapt cred ca mananca de dragul linguritei.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi eu am depus dosarul in august insa nu am verificat inca pe card daca au intrat. Am inteles ca intre 10-20 ale lunii vin. O capsula inseamna un tubulet din ala.

alyna, amely ma gandesc ca acele borcanele sunt foarte ok de folosit cand suntem in deplasare. Eu nu am incercat inca, noi suntem doar pe tzitzi si suc de morcov + mar.

angela te inteleg pefect. Eu sufar foarte tare ca mama nu e langa mine, si vorba aia e aici la 100 km de noi, dar tu? Adevarul este ca mi-as dori enorm ca mama sa se mute in Bucuresti langa noi, asa le invidiez pe fetele care au mamele aproape ...

roxicucu de ce nu folosesti aplicatoarele acelea pentru sani (nu cred ca se numesc asa)? Am zis si eu...

carstea multumim. Intradevar lingurita este de la primii pasi si este cam adacnca. Insa imi place ca este din silicon si nu se loveste in ea si este ingusta, ii intra foarte bine in gurita. Ii dau si cu canutza, de regula la sfarsit cand mai e putin. Ea e invatata cu canuta (cred) pentru ca in maternitate i se dadea completare cu canuta.

kay nu am reusit sa fac in week-end copii si dupa dvd-urile mele sa ti le trimit maine. Promit ca maine le fac si marti le ai. Oricum vorbim la telefon. Pupici pentru Soniutza .

cristinamaria pe unde esti?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

doxinu Eu am depus dosarul pt cic la sectorul 1. L-am depus la primaria sectorului 1, care e pe Maresal Averescu nr 17 parca, de la Arcul de Triumf cam 100 de metri pe Averescu, la corpul B. Nu mai tin minte exact ce program au, parca 9-15, dar poti sa suni inainte sa intrebi.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

doxinu Eu am depus dosarul pt cic la sectorul 1. L-am depus la primaria sectorului 1, care e pe Maresal Averescu nr 17 parca, de la Arcul de Triumf cam 100 de metri pe Averescu, la corpul B. Nu mai tin minte exact ce program au, parca 9-15, dar poti sa suni inainte sa intrebi.

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

[quote]Originally posted by kid

Poze cu juniorul meu
[/quoute]

Multumesc mult pentru raspuns acum m-ailamurit!
Ti-am admirat scumpetea de copil impreuna cu sotul meu!Este un copil superb si tare haios.Cred ca rade mai tot timpul, nu?Oricum din poze asa reise. Sa va traiasca puiul si sa fie sanatos sa va puteti bucura de el caci acum bucuria noastra se masoara in zambetele copiilor nostrii!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Uite ca scriu iarasi azi, din extrema in extrema...Am si eu o intrebare : Nicole isi "freaca" piciorusele, talpile mai bine zis. La inceput am zis ca o enerveaza sosetele, dar cind le-am scos face la fel. Nu mereu, poate e normal, nu stiu, bb-ii vostri fac asa ???

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput