MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Azi am mancat montyVoi?

Meniu azi:

md;omleta cu praz si caizer + 1 rosie
p:pastrama oaie fripta (cam sarata)
c:1 mic
Printre mese strugurashi

Acusor se vede bine de tot diferenta
Crisstinuta nu stiu daca ti-am mai zis-o pana acum ,dar....ma enervezi rau de tot .Cat mai vrei soro sa slabesti!?

Asa aratam si eu in tinerete....Ce vremuri....

Va pup pe toate

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cristinutza ddaaaaaaaaa e slaba rau , da aveam si eu acuma 10 ani 50 kg , vorba lui sanse ... ce vremuri dom'le

se pare ca sunt cea mai big dintre toate cele postate pozici , bine ca nu le vede tot natu

va pupi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
Nu ma intrebatiieri m-am porcit rau de tot,cum nu am mai facut-o de muuult timp!Mai calcam eu stramb,da ca ieri...
Azi n-am mancat nimic pana la ora asta,nici nu mi-e foame rau,am la mine o cutie de ton si castraveciori!
Acasa diseara fac ciorba de perisoare si tocanita de ciuperci!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

meniul meu de astazi:
dimineata - 2 felii paine integrala cu gem dietetic + cafea fara zahar + cana lapte 0,1%

pranz - 2 snitele de porc :) cu castraveti murati

seara.... inca nu stiu, mai vedem :)

Raportez si pt. kg... am 75.6 kg.
Iar in week-end mi-am cumparat 1 pereche de pantaloni super, numarul 46!!!!!!! uraaa :) n-am mai purtat 46 de dinainte de cele 2 sarcini... ce vremuri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Fetele sunteti dragute,pozele-s trucate ce credeati
Bine ca va tin companie,nu?
Azi am baut o cafea si pe la pranz o conserva de sardine in ulei de masline ( conservele astea sunt ultima mea descoperire ,mananc de cate ori apuc)cu paine cu taratze.
Pe deseara ,nu stiu....mai vedem dar deja am o foame mare....
Cred ca ceva salata de rosii si telemea,ceapa cu masline un megacastron...
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Seara buna.
Vreau si au adresa de mail... nu stiu care e.Eu de azi m-am reapucat de monti. Sper sa ma tina macar vreo 4 luni..
Meniul de azi:
d: salata de varza + cascaval+ carne
g: 2 mere
p: salata de varza + 2 oua prajite + salam
s: 2 banane

E greu sa rezist tentatiilor, dar sper sa ma abtin..deja mi-e frica sa ma urc pe cantar..
va pupic

am 21 saptamani

Mergi la inceput

INNUTA ti-am scris pe messenger pe off, imediat seara dupa ce mi-ai cerut-o acolo
iti trimit acuma si pe mail daca vrei

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salut!
Andanii trimite si mie adresa te rog!Ca am incercat pe cea care ai scris-o tu mai acum cateva pagini si cica este incorecta!
Meniul de azi:
1 iaurt degresat cu 2 felii de paine de secara
pui la gratar cu salata
supa de gulii si omleta cu branza

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

vali , ti-am trimis pe messenger si pe mail

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fetele v am pus si eu poze, dar nu si d alea de cum eram inainte sa ma apuc de regim, o sa le pun cand mi o repara sotu computerul ca le am pe dvd si pe laptop n am decat cdrom.Vad ca tot fetele pe care le stiam au pus poze...si nu m a surprins Cristinuta, v am zis eu ca ne da clasa la toate, ce ambitie a avut ea sa ajunga sa umble cu petre in buzunar cand bate vantu...bravo mami!

Nu mananc monti, dar planuiesc niste torturi monti, ca incep zilele noastre de nastere...ceva idei?

Pupici la gagici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput