MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)
Raspunsuri - Pagina 7
giulia71 spune:
Nici eu n-am mai dat de mult pe aici, dar am trecut sa va salut si sa va urez sa va tineti de treaba (de Monti adicatelea) in continuare.
Acum sunt intr-o perioada nici nu stiu cum s-o numesc,de stres, desi mananc cam orice acul cantarului arata sub 65.
Sper sa o tin tot asa...dar fara stres.
Va pupic si va tin pumnii la slabit!
Androix spune:
hai, mai e putin si depasim limita de spatiu pe 4shred! Nu mai postati atatea poze ca ne dau aia afara! Nu vreti sa face cunostinta, ha?
Andreea
sanse spune:
Buna fetelor!
Azi am papat toata ziua aiurea rau....Am tinut post si nu am avut nimic gatit.
Meniu azi:
md:fructe(mere+struguri)
p:vinete la borcan si ciuperci la cutie cu ceapa si lamaie
c:fructe
Intre mese fistic si seminte
Am pus si eu poze .
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
andanii spune:
sanse super sunt pozele dac-as fi ca tine m-as simti miss world da las ca ajung si eu asa
asteptam pozici in continuare
nici o fata fara album daca nu sunteti in album , va sterg de pe lista sper ca nu supar pe nimeni cu propozitia asta
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
ACUSOR super pozele
asteptam in continuare
ieri am fost cuminte si azi pana acuma la fel
pe unde umblati fetelor , hai la scris , m-ati lasat singuricaaaa
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Buna fetelor!
Multumesc Andanii.O sa fi si mai slaba decat sint eu acum
Acusor tu cat ai slabit?Nu te vad pe tabel....A 2-a poza e mai veche,nu?Ca e mare diferenta
Pana acum si eu am fost cuminte...sa vedem pana diseara
Va pup!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
crisstinuta spune:
Fetele ,eu am fost destul de cuminte ieri...
D-paine cu taratze+iaurt 0%+gem fara zahar,cafea(din pacate cu cofeina sunt atat de hipotensiva de la o vreme ,ma doare capul toata ziua daca nu beau cafea)
P-o portie zdravana de crap la cuptor
S-o felie telemea cu rosii + un pahar de vin rosu( tot pentru tensiunea cu pricina )
Chiar ,fetele ...daca stiti un tratament pentru hipotensiune tot 85-90 cu 60 am nu stiu ce sa ma mai fac....
Am pus si eu niste poze....nu prea m-am pozat in ultima vreme...pozele sunt de la sfarsitul verii.
Va pup pe toate.
acusor spune:
Sanse, aia in care sunt mare si multa e in noiembrie 2005 si cea cu 70 de kg e facuta in septembrie 2006. In tabel sunt la pauza ca mananc inca aiurea, nu sunt cuminte. Ba mananc Monti ba neMonti.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem