MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da, acusor si eu sunt de parerea lui sanse , sa stim doar noi activele parola si sa intram , sau ma rog cele de pe aici , sa nu poata intra oricine si sa ne faca dinou bucurii

mariana acuma ma pun sa te modific in tabel

sper ca nu am mai uitat pe nimeni imi pare asa de rau de jollyes , sper sa nu fie asta motivul renuntarii la monti

sanse pozicile sunt facute in Croatia la mare, acuma in sept cand am fost plecata , vezi ca am mai adaugat cateva

am fost la piata si mi-am facut provizii de legume, varza, rosii, ardei ,etc , sa am pe ce pune mana la foameee, sa nu mai am motiv sa calc in strachini dinou

acuma biscuiti cu lapte

meniul de ieri
lapte cu biscuiti
un mar
pulpe de pui (superioare 2 buc) cu salata de varza
conserva de ton cu legume si o felie de paine integrala
branza cu samantana , rosii, ardei

cam asta am vrut sa spun , va pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

eu de ce nu vad pozele?..nu ma pot loga, dupa ce bag user si parola, vad tot pag de inceput...va rog yo sa ma luminati si pe mine ca vreau si yo sa vad pozici moase.

Sa va zic ce bag in mine?..mai bine nu, ca bag in mine ce se gaseste, doar dulciuri nu mananc decat uneori, d alea cu indulcitori.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nici eu nu le mai vad.Poate a schimbat Acusor parola ....

Pupici....Plec la fete

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

latrishia si sanse v-am trimis pm
va pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!Va pup si caut azi poze

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu am mai intrat demult pe la Monti pentru ca de multe ori am fentat fara sa vreau.Sunt multumita de regimul asta foarte tare si in consecinta am ajuns la 57.7kg de la 60.1.Poate e putin dar pentru mineinseamna mult.Daca reusesc sa ajung la 56 inseamna ca voi arata ca-n studentie.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

bravo asi , esti tare , ceva pozici inainte si dupa ne-arati si noua ??? daca da spune si iti trimit pe pm adresa

ANDANII

Mergi la inceput

Azi am papat:
md:mezeluri si ardei
p:friptura de pui la cuptor
c:fructe:struguri + 1 mar

Ma simt ca un balon de la fructe...
Maine poate postez si eu pozici.

Va pup

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Nici eu nu am putut intra pe contul comun.Eu cred ca nici PM nu am activat.Andanii ,daca ai timp trimite-mi parola pe mail.
Vreau si eu sa vad poze!!!!!!!!!!
Cantarul meu e intepenit de 2 luni de cand am venit din conccediu ,nici nu mai stiu ce sa-i fac.
Ieri am mancat asa
Dimi- cafea
Pranz- o bucata paine cu taratze si iaurt mic 0%
Seara-mancare de linte (un strat de ceapa ,ardei caliti in ulei de masline peste piure de linte) prca am mancat si un mar inainte cu vreo ora.
Pup grasutele si gravidutele

Mergi la inceput

crristinutza ti-am trimis mail pe yahoo si gmail

eu bine cu exceptia a doua felii de paine integrala mancate alaturi de branza , sunca .......... asta e , era asa de faina painea ca nu m-am putut abtine ,gata m-am hotarat .... nu mai iau paine decat nebuna , care sa nu imi faca poftaaaaaaa

ANDANII

Mergi la inceput