MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Eu am reusit si azi sa tin Monti. Nu vreau sa ma cantaresc pana la 1 nov sper sa am ambitia asta.Acum am 66 sa vad care e treaba cu Monti asta

Meniul de azi:
d: conserva de macrou, iaurt
g: o banana, 2 mere
p: salata de telina+2 oua prajite+cascaval+masline
s:struguri

va pupic. noapte buna

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Acum am si eu putin timp....dorm toti

Latrishia te pup.Pe unde umbli?Poate am maine timp sa intru pe culinar si sa postez ceva reteteNu strica mai ales ca ai mei au inceput sa ceara dulciuri si mi-e frica sa nu ma porcesc iar De cateva seri tot fac gogosi,clatite,eclere...iar eu nici nu gust

Azi am papat:

md:fructe
p:nimic (am fost plecata toata ziua)
c(ora 5):friptura porc uriasa + 1 carnat(fripte) cu salata de castraveti

Incep sa nu mai am asa pofta de mancare si sa-mi revin.Totul e sa nu ma prostesc si sa mananc ceva aiurea ca iar o iau pe aratura

Va pup si noapte buna

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Desi nu reusesc sa mai tin Monti, incerc si mai bag si cate un ochi aici, doar doar ma motivez. Am intrat pe link-urile puse la prima pag si as avea o rugaminte catre cine a pus pozele in album cu ex callenetics - le vreau si eu, numai ca nu le pot copia de acolo. Are cineva timp sa-mi trimita pe e-mail exercitiile? Daca da ii pot trimite pe PM adresa mea de e-mail. Multumesc anticipat si o sapt usoara.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Inuta12 bine ca ai modificat saptamanile....chiar ma gandeam ca trebuie sa ai mai mult

Fugi la somn

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

neata fetele chochetele...
Sanse..eu nu am somn Am modificat sa nu fie vreo confuzie dar ce mult mai am...cand ma gandesc la nastere ma ia cu frica dar imi revin eu, sper..

Meniul de azi:
d; salta de telina+masline+branza+iaurt
g: struguri, 2 mere
p: somn la cuptor e voie nu? (facut in folie alimentara: cu rondele de ceapa, mujdei de usturoi, busuioc, menta, sare, piper, ulei de masline..ar merge stropit de un vinisor alb dar nu e Monti si nici bun pentru bebic, ca-l ametesc de tot saracu)
s: fructe..sper sa-mi iasa si azi..

va pupez

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

super pozele fetele .... mai sunt inca fete care nu au pus .... innuta mama pune si tu macar o poza ca sa te cunoastem si pe tine cu burtica ta

si mai .... si mai ..... multe fete cochete

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
Am pus si eu o poza,sa ma vedeti ce minunata sunt
Aseara am renuntat la omleta si am mancat un mar si 2 banane!
Acum la pranz nu stiu ce sa mananc,dar diseara imi fac paste cu ciuperci!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse pup u back!...pe unde sa umblu, iaca am o gramada de treaba si abia mai am timp sa scriu un rand. Parca mi a trecut si mie chefu de mancat, incerc sa ma intorc la monti taras grapis, desi e cam naspa cu gatitu...dar las ca vine primavara si ma intorc la salata verde cu gratar.Retetele de pe culinar le am vazut, sa mi zici cand probezi vreuna cum iese.

Valentina, esti minunata, las ca de acolo am plecat si eu, ba chiar cred ca esti slabuta fata de cum eram eu

Inuta, hai cu pozici si tu.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hai lasa-ma latrishia da cate kg ai avut cand ai inceput ????? pune si tu ca sa vedem de unde ai plecat .... ??? oricum acuma arati bine .... de-s fi si eu asa

pe mine cine ma bate sa fiu cuminte seara ... toata ziua rezist si cand vine seara numai tampenii mananc , si binenteles ca nemonti , exact cum e mai rau , si seara si prostii

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Am pus fetelor pozici
Nu mai zic de meniul de azi ca am facut-o lata seara restul am respectat...dar cred ca nu se mai pune nu? mie frica sa ma cantareasc cred ca am 67

am 25 saptamani

Mergi la inceput