MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

innuta ce faina burticuta ai , nici nu esti grasa deloc, linisteste-te ... afla ca esti o graviduta frumoasa, ai 25 de saptamani de sarcina nu ai cum sa ai mai putine kg ca la inceput
fetele va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Aoleoo Inuto ce slabatura esti si tu...arati traznet si burticuta e perfecta...ia sa nu te mai aud ca te vaiti...pai eu la 25 de saptamani aveam deja 97 de kg...mai vrei sa stii cat pusesem pe mine?..hmmmmm...
Iti inchipui Dani la cat am ajuns in final, cert e ca dupa nastere, la o luna cand am fost cu pitik la cabinet m am cantarit si aveam faimoasa greutate de 104kg, deci la 1.70 si 104kg cred ca eram mult mai mare ca Vali. O sa pun poze cand mi oi repara computerul ca se restarteaza de nebun si al meu sot n are timp de el.

Va pupez

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

latrishia nu am stiut ca ai avut asa de mult ... aici in tabel la noi figurezi ca ai inceput de la 84 de aceea ma miram asa de tare , pai vali cred ca are vreo 80 , nu cred sa aibe mai mult

asta am spus si eu de innuta, nu e grasa deloc deloc , cam asa eram si eu gravidutza ... pacat ca nu am poze digitale din vremea aia , ce faina eram , mai faina ca acuma ... eu dupa nastere m-am ingrasat ffffff mult , gravida am fost subtirica asta e viata din pacate nu?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Multumesc de complemente..dar sa stiti ca e mirajul facut de aparat..m-am cantarit azi dimineata si am 67.3 kg asa ca as putea sa spun ca sunt doar fotogenica nu slaba..
meniul de azi:
d: castraveti + peste prajit +branza
g: 1 banana + 2 mere
p: inca nu stiu...

va pupic

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
Andanii,esti p'aproape!Am 82 si un picAm avut 87 inainte
Azi am inceput bine,un iaurt degresat cu o felie de paine neagra!Acum la scirbici am mancat cateva fursecuri
Diseara,n-am idee!Supa de gulii cred cu ceva felul 2!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Salutare!
Andanii,esti p'aproape!Am 82 si un picAm avut 87 inainte
Azi am inceput bine,un iaurt degresat cu o felie de paine neagra!Acum la scirbici am mancat cateva fursecuri
Diseara,n-am idee!Supa de gulii cred cu ceva felul 2!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

sunt tareeeeeeeeeeeeeeee la estimat

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Dani asa este, in tabel sunt de anu asta, dar eu ma lupt cu kg de 2 ani.E nasol ca o fosta slabatura sa fie balenutza...adik na, zic si eu, care n am fost slaba niciodata...si nici nu mi doresc, ca ma lasa barbatul, deja se plangea acu o luna doua ca nu mai am fund deloc.
Fetelor ma apuc serios de treaba ca vreau sa ma las de fumat si trebuie musai sa mi mentin greutatea...sa mi tineti pumnii.

Meniu azi
branzica cu smantana
omleta si cremvusti
fructe si iaurt

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

da asa e latrishia, uite deja am ani buni de cand sunt grasa ma refer , la valori de pana la maxim 90 da nu ma pot obisnui deloc cu statutul asta de grasa ... simt ca innebunesc cand ma uit in oglinda , desi incerc sa ma imbrac cat de cat , sa ma aranjez , refulez in excese in ideea ca macar sa am ten frumos, unghii frumoase , ca sa ma simt mai bine of imi vine sa plang

am o colega care imi spune ca ei nu ii place sa manance, nu ii e pofta de nimic niciodata .... da e ca o stafida, cred ca are 40 kg , of de ce nu pot si eu sa nu imi placa macarea

latrishia vrei sa te lasi de fumat , super ... si eu m-am lasat , in ian o sa am 5 ani de cand nu mai fumez, e asa de bineeee , n-as mai fuma in viata mea, deja nici nu mai suport sa stau cu fumatori in aceeasi camera, ma deranjeaza, simt ca ma innec , nu stiu cum am fumat 15 ani

restul fetelor pe unde sunteti , pe unde umblati de nu scrieti

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Latrishia multa bafta..sa te lasi ca nu e bine sa Si eu m-am lasat acum 2 ani, 4 luni si 13 zile mama ce mai tin minte prostiile astea...ca ceva bun nu ma duce capul sa memorez...in fine..e minunat sa nu mai mirosi a tigara, sa nu-ti mai puta parul, hainele si gura a tutun..Bafta
Andanii..nu te panica..cu putina ambitie si o motivatie puternica ai sa vezi ca vei reusi..ideea e sa nu renunti niciodata si sa te gandesti ca vei fi mai sanatoasa in primul rand si mai sprintena cand iti vei atinge targhetul..ca frumoase suntem toate oricum nu?
Sanse..chiulesti? cum se poate asa ceva? treci la prezenta..pe mine cine ma motiveaza? Ca pe Cristinuta nu prea o mai vad pe aici...merita
Valentina..tu ce ai mai papat azi?

Meniul de azi:
d: 4 castraveti, mozarella +salam
g: 1 banana + 2 mere
p: salata de varza + macrou (o combinatie ciudata rau )
g: 1 banana + 2 mere , mai tarziu pomelo
s: lapte cu cacao

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Ieri am tinut-o pe fructe la greu,plus fro 4 fursecuri cu cioco!
Dragele mele,plec in concediu o saptamana,ne reauzim pe vineri sambata,nu stiu sigur,sper sa nu ma porcesc prea mult!
Pup iu!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput