MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Felicitari Mariana..tine-o tot asa
Sanse si mie imi place tare mult fisticul..dar am inteles ca e tare pacatos cand e vorba de kg.
Eu am 67 kg Andanii..daca modifici

Meniul de azi:
d: 2 oua fierte + branza
g: mere
p: pui la cuptor cu ciuperci, smantana si cascaval
s: sa vad la ce o sa mai

va pupic

am 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Multumesc mult Inuta.
Sarcina usoara in continuare si tie.

Offf... imi doresc tare mult sa revin la kg. care le aveam acum n ani... cand era mama... fata mare :)

Initial cand m-am apucat de Monti, am zis sa ajung de la 83 kg la 70 kg si pe urma mai vad eu... dar cand am vazut ca usor slabesc (eu consider foarte usor acest stil de viata)... am zis ca nu ma opresc pana nu ajung la 65 kg!!!

Am avut la un moment dat 48-50 kg... la 1,65, dar eram cam prea slabanoaga, de-aia am zis, macar 65 kg la 1,65 m :)

Astazi am papat asa:
dimineata = 1 cana cu lapte 0,1% grasime, o cafea fara zahar (dar cu cofeina, nu m-am putut lasa de cofeina) si 2 felii cu paine integrala cu gem dietetic

pranz = 2 felii parizer porc, castraveti murati, cascaval si 2 patratele cioco 75% cacao

seara = friptura de porc si muraturi :)

Pupici, seara faina.

Am uitat sa va zic ce anume m-a determinat pe mine sa incep o data acest regim?! Imi ziceau amandoi copilasii... mami, ce maini grasute ai! :) Mami, esti putin cam grasa!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

quote:

Am uitat sa va zic ce anume m-a determinat pe mine sa incep o data acest regim?! Imi ziceau amandoi copilasii... mami, ce maini grasute ai! :) Mami, esti putin cam grasa!!! :)

Mie fata cea mica mi-a zis pe la 3 ani:Da-te la o parte....(pauza)...Cu fundul tau mare!!
Ma gandeam da unde stie ticaloasa asta mica de gras ,slab?.....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Meniu azi:

md(9):1/2 pui la rotisor
P:nimic
c(5,30):1 cotlet porc si 2 buc. carne de oaie fripta cu ardei gras

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma treceti sipe mine in tabel cu 87 de kg va rog? Numai sa nu ma bateti si nici afara sa nu ma dati, ca monti nu am mai mancat cap coada o zi intreaga macar de cateva saptamani bune. Trec si printr-o perioada super stresanta da mancar vad ca ma ajuta sa slabesc in continuare, chiar daca doar un kg pe luna.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Mariana multa bafta in ce ti-ai propus...sa ajungi la 65 kg
Androix nici eu nu am mai tinut o zi Monti de cand am ramas gravi...si chestia naspa e ca o fac lata seara...de asta nici nu mai scriu ce mananc. azi de ex am mancat asa seara: o cioco Milka (pe toata), paine ca mi-era pofta, biscuiti cu cioco, saratele, inghetata de la McD..si cola...Doamne..acum ca le-am insiruit imi vine sa ma impusc...enorm..niste greseli capitale..si ma mai intreb de unde naiba ma ingras
Sanse..pai fetitele sunt mai obsedate de fashion si nutritie decat noi..cel putin asta am observat si eu..ca am primit la randul meu asemenea complimente
fetelor maine plec la socrela...si ma gandesc cu groaza ca o sa mananc fel de fel de bunatati..doamne de-ar fi ocupata si sa nu mai faca dulciuri..ca le face al naibii de bune..

am 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Meniul de azi:
2 mere
snitel de pui
varza calita cu costita
Acum ma duc sa mananc niste struguri,ca mi-e pofta si oricum au trecut 4 ore de la ultima masa!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

inuta , androix, mariana .... MAINE MODIFIC promit

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

actualizat tabelul fetele

nu stiu ce faceti de nu mai scrieti nimic, gata m-am suparat

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Andanii, multumim mult.

Eu nu mai scriu ce mananc astazi, caci de dimineata si la pranz vor fi aproape identice meniurile, iar pentru diseara inca nu stiu... mama stie ce gateste :)

Cand ai putin timp Andanii, te rog mult sa modifici greutatea la care vreau sa ajung... de la 70 kg cat am zis acum 3 luni... vreau 65 kg :)

Multumesc mult, o zi usoara.
Pupici.

Mergi la inceput