MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)
Raspunsuri - Pagina 13
inuta12 spune:
Buna fetelor
Andanii, Cristinuta va multumesc mult. Nu vreau sa par figuranta dar nu am avut niciodata o parere buna despre mine. Nu mi-a spus nimeni ca sunt sexy (nici chiar sotul, dar asa e el, mai tacut, dar stiu ca ma iubeste..si cum pentru mine nu a primat aspectul fizic nu am dat importanta lipsei complimentelor).Multumesc. O sa incerc sa fac eforturi sa ma vad putin altfel desi o viata intreaga m-am vazut ratusca cea urata..imi e dificil acum sa ma vad intr-un alt mod.
Ieri am facut-o lata seara
Am mancat cipsuri, ciocolata, iaurt cu fructe..parca aveam apucaturi animalice nu ma puteam stapani...asta pana cand am simtit ca-mi crapa burta de atata mancare
Meniul de azi:
d: fagaras+salam
g: 2 mere
p: mazare cu carne de porc
g: mere
s: habar nu am..sper sa nu ma porcesc iar
va pupic
am 25 saptamani
Larra spune:
Andanii , noi semanam mult , chiar daca nu scriu prea des pe aici va citesc tot timpul si mereu ma regasesc in ceea ce scrii tu.
Doar suntem cele mai vechi pe aici cum bine ne-a zis Anda , chiar ...am simtit ca pica tavanul pe mine cand am citit postarea ei, m-am simtit penibil si-am zis ca trebuie sa ma mobilizez!
Poate intra Anda mai des sa ne mai zica vreo doua sa ne ambitionam si noi si sa ne vedem in lista finalistelor. Ce bine-ar fi!!!
In rest tot racita, pastile si miere la greu ...regimul meu e ruinat , mi-a fost si frica sa ma cantaresc.
Pupici
crisstinuta spune:
Andanii felicitari pentru kilogramele pierdute!
Mariana ,nu am inteles ce sandwich cu bacon ai mancat tu ...
Inuta, mi-am facut timp sa ma intorc sa-ti revad pozele si de data asta le-am dat si zoom si mi-am confirmat ca da ! arati bine ca si graviduta nu stiu cate gravide ai vazut la viata ta.Probabil traiesti intr-o lume de fotomodele de te vezi asa.Si sa stii ca nici sotul meu nu ma vede sexi nu ca as fi cine stie ce sexi dar fara sa ma laud la cei aproape 38 de ani ai mei la firma unde lucrez unde media de varsta este 25 de ani nu prea multa lume crede ca am vreo 15 ani mai mult decat multe colege,mai ales ca am un fel de a fi asa ..copilaros.
Esti chiar o frumusica...
Si nu te mai stresa cu curele de slabire,tine un Monti de faza a II -a ca sa ai un regim echilibrat nu neaparat in ideea de a slabi ( si macar de dragul de a ramane cu noi).Asculta-ma ,te rog!!!!
mariana75 spune:
Crisstinuta... am mancat sandwich cu bacon (bacon cu sos, intre 2 felii de paine integrala) :)
Dimineata mananc paine integrala (2 felii de obicei)... cu orice (glucide sau proteine sau sau ) :)
O seara faina tuturor, pupici.
sanse spune:
Fetelor va pup!
Nu am avut timp sa scriu dar sint la zi cu ce scrieti.
Am mancat Monti zilele astea .Sa vedem Luni.
Intru maine pentru meniu.Noapte buna
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
valentinag spune:
Venii!
v-am zis ca plec in conced!Nu ma intrebati ce am mancat,ca nimic nu era monti
Da de azi,acasa am reluat sportul meu favorit,cura de slabire!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
crisstinuta spune:
Mariana ,inseamna ca tu esti la faza a doua..
Fetelor vreau sa va spun ca am un an si jumatate de cand tin Monti.
Dar vreau sa va mai spun ceva..
cand am inceput eu acest regim sotul meu avea vreo 15 kg in plus de care nu prea se sinchisea.Tot timpul radea de mine si spunea ca mananc prostiute cand vedea ca mananc paine neagra ,cereale integrale si alte cele.
Acum jumatate de an avand colesterolul foarte mare a fost pus la dieta de catre medic.A slabit vreo doua kg si apoi sigur ,a stagnat regimul lui era un regim normal din care am scos grasimile rele.
Dar a inceput sa-i placa sa intre din nou in haine mai vechi....
A incercat sa tina ceva cura de slabire dar fara succes....pana intr-o zi i-am spus :" de ce nu incerci si tu totusi regimul Montignac faza a doua adaptat la regimul tau anticolesterol?"
Au trecut sase luni de atunci si acum sotul meu daca nu reusesc sa fac
paine integrala pur si simplu refuza sa cumpere paine alba...el care o adora ....pur si simplu mananca fara paine.
V-am spus cat a slabit? ....10kg si nici macar nu are de gand sa se opreasca.
Si pentru mine e mai simplu ...(cel putin in weekend cand nu e bona cu noi,pentru ea gatesc normal) pun peste sau pui la cuptor ( de porc nu
inca tine regim anticolesterol) si cu salate am rezolvat problema gatitului.Chiar si berea a redus-o drastic sotul meu....si e un monument de vointa...Ce sa va spun ca legume nu manca deloc dar deloc fetelor poate doar rosii ,si era mare mancator de gratare si cartofi prajiti...
Asa ca ,doamnelor...se poate !E drept ca barbatii astia nu prea au un trecut plin de diete si cure de slabire ...da' tot se poate !
inuta12 spune:
Felicitari sotului Cristinuta 
Al meu e opusul..de fiecare data cand gatesc ceva ma intreba.."sper ca nu e Monti nu?"
asa ca bineinteles trebuie sa gatesc pentru fiecare.
meniul de azi:
d: cereale fitness cu lapte
g: 2 mere
p: o salata mare de telina+ 100 g piept de pui +branza
s: nu stiu inca 
va pupic
am 25 saptamani
sanse spune:
Buna fetelor!
Intru si eu sa va spun cat de oaie sint....am tinut toata saptamana aproape corect,ier ieri am infulecat 3-4 bucati de placinta cu spanac
de la vecina mea (o ticaloasa gospodina
)
Sint o purcea
Azi am fost cuminte.Am papat asa:
MD:omleta si putin mezel cu rosii
p:creier pane(cu faina de soia)si 1 carnat fript
c:1 ardei gras mare
Cantarul meu nu se misca ....cred ca de la fisticul si alunele pe care le basculez intre mese
De maine GATA!!Ma apuc de treaba![]()
Va pup 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
mariana75 spune:
Buna dragelor,
dupa cateva zile de stangnare, am reusit sa mai dau jos cateva grame :)
Deci... am 75,2 kg :) Uraaa... aproape 8 kg in mai putin de 4 luni.
Iar al meu sot, a slabit 10 kg, tot in acelasi interval de timp.
Pupici, o saptamana usoara.