Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

anaalina: 10 i-am dat, stai linistita... oricum concurenta nu e intre noi, nu terbuie sa te ofitici aici.
P.S. te plangi la 6.8? sa vezi cand ti-a scadea sub 5, ca au altii grija sa faca treaba asta...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

tzuna - eu iti recomand cu draga inima sa incerci o vizita la Dr. Marcu la hiperclinica Medlife ( scaneaza copii dintr-o privire si iti spune imediat care este problema).Ca profesionista e super, insa e cam grabita, dar merita sa mergi la ea.

Eu dupa doua experiente cu medicii de fam. de care nu am fost multumita, am chemat acasa medicul pediatru si neonatolog cu care am nascut-o pe Ingrid, dar era cam scumpa. De la ea am invatat multe si recunosc ca ne-a mers foarte bine.
Acum m-am inscis la medic de fam. la clinica diagnosis (nu platesti nimic !)ca macar ma programeza o aniumita ora si se respecta, iar mediul este unul primitor (nu mizeria de la policlinile de cartier).O rog pe dr. noastra sa vina la noi acasa pentru vaccin si vizita medicala si o platesc cu un milion si o mica atentie, cafea sau o cutie cu bomboane. Mie mi se pare ok asa pt. ca e comod si pe de alta parte isi face timp si pt. intrebarile mele suplimentare.
Daca as avea probleme de sanatate la copii m-as duce la dr. Marcu la clinica.

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Zadi iti mutumesc pentru mesaj. Si eu auzisem de dr Marcu. Acum ceva timp era chiar aici la pol Titan acum insa e numai la medlife. Cred ca ma voi duce mai degraba la ea. am mai avut o tentativa dar era in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

tzuna - vezi ca au pagina web si acolo vezi programul, nr. de tel, tarife.

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna, Teuta e tot la policlinica titan.La pediatrul George Dinulescu, acolo face vaccinul.Noi am ajuns la el pe lista printr-o prietena de-a lui Andrei, colega cu dr asta la medicina.Si asistenta dr pediatru e super.

Iar ca medic de familie, Popescu Ileana, care mi s-a parut super ok.Si asistenta la fel.Adica saritoare.

Iti dau nr de tel, sa incerci, poate mai e loc pe lista...
Si vb cu sotul in masina, ca maria e o frumoasa, si cuminte...Ne pare rau insa ca are probl, si probl ei va creaza voua altele...

Sa va spun cat de mult a mancat Teodora azi...
de dimineata, 100ml lapte
cand am venit de la policlinica, a baut vreo 60ml lapte
la ora 15.00 a mancat un iaurt cremicioscu 3cupite de cereale milupa cu fructe...
a, si-a baut ceai vreo 100ml
Tragand linie, azi a mancat ...
Insa, n-am ce face, nu-i pot baga cu forta pe gat, are zile si zile,incerc sa nu ma panichez, vad cat mai papa unii bebelusi in greva, si ma consolez cu ideea ca se poate si mai rau, insa si mai bine.De activa, e.....mai nou canta dupa melodia unui telefon de jucarie...m-a terminat...zice:" ai-aiaaa-aiiiii-aiiiiiii".acum e in premergator si bantuie prin casa, cantand.

ANUNT
Caut baietel sau fetita, tot cantatori, ca sa facem o formatie, sa ne mai scoatem si noi, astia batrani, chetuielile.
Genul muzical, nu conteaza, populara sau usoara, ca nu se prind ei de diferenta...

deci, haideti, ca fac lista cu auditii.
Ei vor lalai melodii, si cateva cuvinte in repertoriu
ma-ma, ta-ta, da-di,de-di(asa i-a zis Teodora lui taica-su), di-di, aiii, be-be, ba-ba(soacra-mea, adica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

daca a venit la timpul potrivit?

DA

suntem impreuna cu sotzul meu de 8 ani, suntem casatoritzi din 1 iulie 2006 si am ramas insarcinata imediat
eu nu m-as fi suparat sa vina nici mai devreme, dar e perfect asa cum e
iar bb 2, 3...n cand vor veni, va fi momentul potrivit pt ei.. si pt noi bine-ntzeles
bani, casa, masina...vor veni cu timpul. copilul oricum nu creste cu "situatzie financiara" ci cu multa dragoste si intzelegere.

kitty si ddana-sapt viit e ok si pt noi sa ne intalnim.kitty spune-ne tu intre ce ore iesi, iar noi vom incerca sa venim la super in perioada aceea ca suntem cu mai putzine restrictzii

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ne-a dat drumu' la caldura !!!
Nu stiam de ce mi s-a parut cald in casa cand am venit de la dr.

A, ce mi-a zis, referitor la temperatura. In camera fetei sa fie 21-22grade, iar la baie, 25grade.De unde o sa scoat eu 25grade in baie....cred ca doar cu caloriferu' electric...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Martutza multi pupici ca nu ne-ai uitat,nu am citit din urma decat 5 pagini daca mai este cineva care si-a adus aminte de noi.
Intru pe fuga sa vedeti ca nu v-am uitat mi-e dor de voi imi lipsiti tare mult dar nu am timp nici sa respir.
Copii amandoi raciti deabia si-au revenit putin,fata geloasa pe bebe,sotul in loc sa-si revina dupa atata tratament stare lui se agraveaza durerile sant din ce in ce mai puternici si acum ii amortesc si picioarele,mi-e frica de mor sa nu se intample ceva rau doamne fereste,medicii de aici sant asa de incompetenti de imi vine sa-i omor.
Arthur creste nu mai sta potolit deloc merge dea buselea prin toata casa daca il las in sufragerie nu trece un minut si ma trezesc cu el langa mine in bucatarie,e un scump rade toata ziua are deja patru dinti,vorbeste cu toata lumea imi vine sa-l mananc mi-e asa de drag.
Am pus cateva poze noi AICI
Va pupam pe toti si pe toate uram La multi ani la toate albinutele si bondareii!!
Intru cand mai am timp si putere ca sant asa de obosita nici nu mai stiu de unde mai am forta.
Va pup !!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

martutza 45-60 de minute... depinde de mere... Si dau focu mic.
Nu mai bag la "microvele"... m-au apucat piticii... ca nu's bune microundele ... da' numai pe alocuri... adica apa pt. lapte o incalzesc acolo, mancare cand sunt in criza de timp (dica sunt isterici), mancarea noastra si a Elenei...

incaltari ... io zic da la mandra... acu inca nu e cazu...
Am tinut-o desculta prin casa, afara incaltata cu chestii normale... adica nu cu glezna fixa... si cu chestie din aia pe talpa, pt. scobitura... normala sa zic... Si merge fooooarte bine... Important: numai captusite cu piele in interior... exterioru n-are importanta...
Am citit ca dupa ultimele "descoperiri" e mai bine sa mearga desculti cand se poate...

tzuna eu zic ca trebuie sa te gandesti bine la bb2 ... a fost greu cu Maria, dar cu bb2 nu poate sa fie si mai greu... deja ai lectia invatata... E pacat sa nu aiba o fratioara... Despre adoptie... wow... sunt putin care pot sa o faca, in conditiile in care pot avea copii. Majoritatea o fac can epuizeaza toate variantele. Jos palaria! Eu nu cred ca as putea... doar in cazul in care nu puteam avea copiii... desi ma doare sufletul si de un caine pierdut care se tine dupa mine (ieri am patit-o ... la-si fi luat acasa, daca aveam curte)
Despre medicul meu... are foooarte muti pacienti inscrisi... peste 3000 si se sta foarte mult pe la usa lui Am aflat asta cand am vb cu el pt prietena de-a mea... Din pdv-ul asta e tare nasol... Pana acum nu prea am asteptat cine stie ce... ba era Elena mica, ba eram eu gravida iar acum au fost baietii mici... dar deja s-a terminat... nu pot sa ma intru in fata nimanui... pt. ca de fiecare data sunt copiii care asteapta...
El are cabinetul pe la Gloria, Potcoava... nu stiu sa-ti explic exact.

carmen ai mei sunt ragusiti... dupa ce le-o trece gatul incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Ia priviti deplasare aici a la Razvan http://family.webshots.com/photo/2062216210101726224ATPQug

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput