FIV 139
Raspunsuri - Pagina 9
kineta spune:
FETELOR ,lamuriti-ma si pe mine ,ca am inceput sa-mi fac griji,cam de 2 zile ma dor rinichii,nu ceva insuportabil dar simt durere in zona lombara ,si intepaturi si dureri in ovar,ce parere aveti ,si voi ati avut la fel,eu MARTI merg din nou la eco,dupa terminarea tratamentului,daca se sparg foliculii inainte de punctie,a fost vre-un caz? SI MA simt balonata in burta ,beau 2-2,5 l apa pe zi de cand am inceput tratamentul,dar nu stiu cred ca am facut si retentie hidrica pt ca am luat 2 kg in greutate,si nu am mancat in excess,ca orice mananc ma umfla ,in burta si respir mai greu,normal de la grasime ca si asa sunt mai plinuta
mihaele spune:
[kINETA] STAI LINISTITA SI NU TE MAI GANDI LA CE E RAU MERGI CU CREDINTA IN DUMENEZEU CA O DA FIE BINE
Adhnana spune:
Buna seara mamici si burtici!
Am ajuns si noi cu bine joi acasa si ii multumim lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare ca bebe este sanatos. Bebe Alex s-a nascut pe 8.10.2007 la 11.03 dimineata, cu agpar 10, 3970g si 58 de centimetri. Nasterea prin cezariana cu anestezie totala a fost mai bine decat ma asteptam.
Va multumim tuturor pentru urari
Va tinem pumnii la toate pt rezultate bune. Nu am reusit sa citesc inca din urma. Revin
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)
flori76 spune:
Kla,felicitari,mamico!Cu test pozitiv in ziua 10...e clar ca esti gravidutza!
Adhnana sa va traiasca bb,sa fie sanatos si sa va umple inimile de bucurie pentru tot restul vietii!
Relya,bafta maine la test!Ma gandesc la tine si-ti tin pumnii!
Tuturor fetelor in asteptare sau in plin tratament:bafta muuulta!
Si acum,va rog,lamuriti-ma si pe mine:stiu ca stimularea este periculoasa pentru ovare,dar inhibarea???Eu inhibare fac acum cu suprefact si vroiam sa stiu daca inhibarea afecteaza cu ceva ovarele.
Eu sunt bine,astept nerabdatoare ziua de miercuri cand ma duc la control sa vad cum stam cu endometrul si apoi....ma rog la Dumnezeu pentru vineri sa reziste puiutii mei la decongelare si apoi sa stea lipiti de mamica lor pentru urmatoarele 9 luni
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
psj spune:
kineta, ai grija cu durerile de rinichi, eu am facut blocaj renal in timpul stimularii si tot asa a inceput. sper sa fie o alarma falsa la tine pentru ca la mine a fost hiperstimulare.
aveai multi foliculi?
miha2004 spune:
Kla78 felicitari, sigur esti si stai linistita ca nu e SEU din cate stiu eu in trompa sarcina are o evolutie mai lenta si Bhcg-ul este mai mic iar testele din urina se pozitiveaza cand bhcg-ul este peste 50 asa ca, pt ziua 10, este mult pt o SEU. Stai linistita, maine poti face Bhcg o sa vezi ca o sa fie bine
Adhnana felicitari, ce baietel mare ai (poti sa-l faci baschetbalist la inaltimea asta)sa va bucurati de el toata viata
zouzounaki spune:
Mihaele bine ai venit pe DC si fuguta cit mai repede la odisee si scutecele
Adhnana felicitari din suflet mamico...sa va aduca bebe Alex numai bucurii in viata si sa va bucurati de el pina la adinci batrineti
Kla sa-ti traiasca puiutii sin burtica...sigur esti mamica...drum bun spre odisee si nu uita sa tragi piciorul
...si fetelor in plina actiune fiv...mult succes si reusite va doresc
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
daniela_b spune:
Buna dimineata tuturor si bine v-am regasit!
Saptamina asta o sa incep cu diphereline 0,1mg in ziua a 2-a a CM si Menogon 4X 75.ui din ziua a 3-a.
Stiu despre diphereline:
ca se face subcutanat
se administreaza la aceeasi ora
Ce nu stiu:
ce fel de seringi se utilizeaza ?
e obligatoriu sa fie aceeasi ora dimineata sau nu conteaza?
Stiu despre Menogon
ca se face intramuscular
la fel, se administreaza la aceeasi ora
Ce nu stiu:
4 fiole de 75 de ui inseamna 4 intepaturi sau una singura (se pun toate intr-o seringa?)
daca o sa fac diphereline dimineata (banuiesc ca se face intii) cite ore sint necesare sa treaca intre o injectie si urmatoarea (cea de menogon)?
Am mai citit pe forum una-alta dar n-am gasit raspunsuri exacte (poate nici n-am avut rabdare in dimineata asta) si in plus, eu inteleg mai greu chestiile astea si nici prospecte n-am gasit in cutii. Adica la diphereline n-am gasit deloc si pe cel de la menogon nu scrie decit ca se administreaza intramuscular.
Trebuie sa imi iau anumite precautii in legatura cu injectiile astea sau ele trebuie administrate intr-un anume fel ( mai rapid, mai lent?) sau sint niste injectii pur si simplu : bagi solventul, scuturi fiola sa se dizolve praful, extragi solutia, bagi acul, "impusti" in burta (sau fesa) si gata?
Ma gindesc ca asistenta pe care vreau sa o rog sa mi le faca nu executa injectii cu diphereline si menogon chiar asa...in mod obisnuit, asa ca poate ar trebui sa am grja sa ii "explic" eu
Pe net n-am gasit decit denumire, compozitie si pret, fara alte amanunte...
Help mi pliz...
www.helpsonia.com
marrina spune:
kla78, KITTA, flori76
mihaele Tratamentul pentru FIV este de mai multe feluri, cu diferite tipuri de medicamente, in functie de varsta, rezerva ovariana, analize, incercari anterioare. Multa bafta!
Adhnana
Felicitari tie si lui bebe Bogdan! Sa fiti sanatosi!
daniela b Medicatia pentru inhibare/stimulare o faci in fiecare zi la aceeasi ora. Pentru Diphereline cumpara-ti seringi de insulina cu ac detasabil plus ace obisnuite (verzi) pentru dizolvare (se face subcutan). 4 f de 75 UI inseamna 4f o data, in aceeasi seringa. Intreaba doctorul ce diferenta sa fie intre administrarea de Diphereline si Menogon. Aici parerile sunt impartite. Mie dr. Marinescu mi-a spus sa le fac la aceeasi ora, injectii separate, bineinteles. Daca mai ai nevoie de alte detalii de administrare scrie-mi un PM.