FIV 139

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata buna tuturor!
felicia_ cuvintele sunt de prisos,te inteleg f. bine pt ca am trecut prin asta...totusi fa-ti bhcg,minuni se pot intampla!E totusi ciudat sa iti vina CM in timoul administrarii utrogestanului,poate nu asimilezi bine progesteronul si ai nevoie de injectabil.Au mai fost cateva fete care au patit asa,dar in mod normal CM vine dupa oprirea utrogestanului.Capul sus si mergi inainte orice ar fi!
Kla FELICITARI ma bucur nespus pt tine!Azi sper ca faci bhcg ca abia asteptam sa aflam daca e unul sau sunt doi bebelasi la tine in burtica!
ladyxe multumesc,iti doresc si tie ca la start sa ai aceeasi surpriza neasteptata pe care am avut-o eu cu FSH-ul,nici in cele mai fumoase vise nu imi imaginam asa ceva....dar totul vine de la DD si atunci orice e posibil1Bafta multa!
Relya bafta azi la test!!!!
Kitta ai grija de voinicelul tau sa creasca mare si frumos,tin pumnii!
conelianeli multumesc, despre tine ce mai zici?
Adhnana FELICITARI multa sanatate si o viata plina de bucurii si realizari pt printul vostru!

Fetelor dragi sunt alaturi de voi toate,am emotii pt fiecare dintre voi si sper din tot sufletul sa citesc numai vsti bune pe aici!

Eu azi sunt in zi 3 de stimulare,dimineata fac diphe si la ora 18 cele doua gonal+ 1 menogon...abia astept,cu maaaari emotii ziua de miercuri cand va trebui sa fac analizele si prima eco.Nu mai tin minte cine intreba de elevit;eu iau de mai multa vreme cate 1 pastila pe zi si stiu ca e indicat si in sarcina,nasica mea e insarcinata si a luat in primele luni.Pe langa elevit iau si 1 aspenter si 1 medrol de 4 mg.Toate injectiile mi le fac singurica,sotul mi le prepara si eu ma injectez, e o adevarata "distractie" zi de zi.
Nu mai stiu exact gonalul e FSH si menogonul contine FSH+LH???Bine zic su le-am incurcat?

O saptamana cat mai frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si o saptamana super tuturor!
Kla felicitari!Lasa temerile la o parte si bucurate de cele II!
Adhnana ce baiat mare!?!Sa va traiasca!
Kora sa fie cu noroc, tin pumnii!

...la mine ziua 3 de CM, asa ca AMR 18 zile pana la start!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Koricica bine zici, nu le-ai incurcat!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Antosit mi-era dor e tine!!Multa bafta si tie, tu ce tratament vei face?Doamne ajuta sa fie cu noroc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by kla78

fetelor m-a mancat rau in sa fac un test de sarcina,si ce credeti????e POZITIVse vede slab dar exista a 2 a liniuta si se poate vedea,tremur de emotii,azi sunt ziua 10 de la et si ziua 14 de cand am facut ovitrelle(deci sigur nu mi-a mai ramas hcg in corp ca se elimina in max 10 zile,ufff nici nu stiu sa ma bucur sau nu,oricum il voi repeta peste 2-3 zile!!!voi ce zicetii???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

felicitari!!! SARCINA USOARA SI SANATOSI!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna dimineata, fetelor!!!

Astazi am intrat si eu in program ...cu inima stransa tare, tare, caci la ultimul FIV reusit am pierdut sarcina la 7 saptamani. Inca investigam cauza dar n-am mai avut rabdare sa astept rezultatele la cariotipul genetic, asa ca de azi am intrat pe inhibare. Ce ma mira e ca mi-a dat sa fac diphereline 3.75 doza unica si asta e toata inhibarea. A mai facut cineva asa? M-a chemat la eco in Z 22 de inhibare. Nu mai inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Felicitari KLA, sarcina cit mai usoara si bebici sanatosi.Ti-am spus eu ca a treia oara e cu noroc.
Doamne ajuta la cit mai multe teste pozitive
MEDA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

KLA felicitari mamico!!!!
Adnana sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti.Cand ai timp poate imi dai cateva detalii pe PM despre nastere si eu tot cu Marinescu la Giulesti o sa nasc.
toatew FIV-oasele si va tin pumnii celor in focuri.

Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kla ce surpriza placuta in dimineata asta....felicitari din tot sufletul...te asteptam si cu beta sa vedem daca e unul sau mai multiSarcina usoara iubita!

Fetelor ...la mai multe beta pozitive,numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Felicia - Poate e o alarma falsa. Nu opri tratamentul pana la test.
Kitta - pentru marea finala!
Kla - Felicitari din toata inima!

dariela

Mergi la inceput