FIV 139
Raspunsuri - Pagina 8
kla78 spune:
KINETA a fost fiv 3,si mi-au transferat 2 embrioni de 4 celule la 48 de ore.
FELICIA sa stii ca exact la asta ma gandeam acum cateva minute ca daca in ziua 10 testul e pozitiv s-ar putea sa fie 2altfel nu-mi explic si e clar pozitiv nu are asa intensitate ca si liniuta de control dar se vede clar.
of mi frica sa ma bucur mai ales ca la primul fiv am avut o gramada de teste pozitive dar a fosr seu,pana nu merg la eco stau ca pe ace!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
mihaele spune:
Kla ma bucur penru tine stai linistita si roagate la Dumnezeu si mulumestei.Sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
cornelianeli spune:
kla ce veste buna
eu zic ca esti si ma bucur mult mult pentru tine,lasa gandurile deoparte acum mai mult ca oricand ai nevoie de optimism
kora sa fie incercarea norocoasa,iti tin pumnii stransi stransi
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
kineta spune:
KLA . ACUM am inteles ,stai linistita si nu te agita ca mai este pana la ecografie,la prima fertilizare ai facut extrauterina,ti-au implantat embrionul la nivelul trompelor,sau direct in uter?AI facut operatie sau pt ca ai aflat din timp sa rezolvat medicamentos (methotrexat).EU credeam inainte sa ma informez ca se "injecteaza" intr-un fel embrionul in endometru,dar cand am aflat ca ei sunt liberi "plutesc" in cav.uterina,m-am ingrozit,pt ca si eu am un SEU la activ.SI DACA stam bine sa ne gandim ,marea majoritate care apeleaza la Fiv,au probleme cu trompele,si totusi cred ca riscul de a face SEU,este mic,dar totusi exista.DAR TU stai linistita ,nu te gandii la nk acum ,ce o vrea DUMNEZEU.TOTUL va fii bine!!!!! CU toate ca prof MARINESCU stia ca sunt operata DE SEU,acum cateva luni,iar trompele sunt amandoua infundate nu mi-a spus nk,adica o avertizare sau ceva...vom vedea ce va fii,te pupic si numai bine.
kla78 spune:
fetelor va multumesc mult dar mi frica sa ma bucur,poate daca nu treceam prin cate am trecut acum mi-ar sari inima din piept de bucurie.
KITTA spune:
Kla78si eu votez pentru testul tau pozitiv mai ales ca e al treilea si ...ultimul. Sa ne spui si noua care au fost supliemnetele care ti le-au dat ca am inteles ca Progesteron inj. nu ai luat. Altceva? Deci, uitati ca nu trebuie multi embrioni, unul da bun! Cand faci test de sange?
iliuta spune:
Ha ha ha, kla...Ti-am zis eu ca vei reusi????O sa vezi c-o sa fie 2....de data asta am avut gura pocita. Va fi bine, vei vedea....
Pupici..
kla78 spune:
KINETA cand am avut seu mi-a implantat 3 embrioni in uter,din care 2 s-au bagat in trompe,unul in trompa stanga si celalalt in dreapta,am avut noroc ca ma scapat si fara methrotrexate si fara operati ,am facut avort tubar.
KITTAam luat numai acid folic,dar am redus din tigari si am baut cafea fara cofeina de cand am ince`put trat pana in prezent,apa 2-3l /zi,si cam atat,acum susutinere cu utrogestan 1 la 8 ore.