FIV 139

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

postat de mihaele

Buna ziua fetlor ma primiti si pe mine in cercul vostru?Eu nu pot avea un bebe am avut o extrauterina si mi-a scoas trompa cu extra si din cea lalta mia taiat mai mult de jumatate ma-am hotarat sa fac FIV la Medsana Dr.Ancar Virgiliu sunt la stadiul de analize va rog din suflet datimi si mie informatii despre acest medic daca ati facut FIV la el sau ati fost pacientele lui .Mie tare frica ca nu voi reusi nu conteaza ce voi suporta eu nu conteaza nimic decat sa reusesc suport orice durere.Va multumesc si mult noroc si reusita fetelor care fac acesta procedura .Dumnezeu sa ne aiba in paza lui si sa ne ajute sa ne vedem visul implinit.

Multumesc frumos ca mati acceptat si pe mine in cercul vostru dar va rog sa nu va suparati pe mine eu sunt la rimul FIV si nu stiu mate lucru teoretica ma-m deocumentat dar stiti si voi ca nu se compara niciodata toria cu practica vreau sa aflu si eu mai multe. Va multumesc pentru intelegere .Multumesc mult de tot psj.pupici si te rog sa nu ma uiti si pe mine sunt si eu incepatoare si mie tare frica ca nu o sa reusesc eu din partea mea suport orice

pisix multumesc frumos pentru informatii nu stiu ce sa fac unde sa ma duca offfffffffff si cu medici astai ca ni intereseaza prin ce trecem noi si de sentimentele noastre pentru ei sun baniii.Multumesc tere mult si multa bafta

Bubuka multumesc la fel si Dumnezeu sa ne aiba in paza lui sa reusim si noi sa avem un ingerasi.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Valeria72 multumesc pentru informatii te rog spunemi si mie ce urmeaza dupa ce ma duc cu rezultatele de la analize la doctor? si cat tea costata in total?of nu stiu ce sa fac sa merg in continuare la Dr. Ancar sau sa ma duc in alta parte.multumesc si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

KITTAadresa mea de e-mail este mihaelaflorea2004@yahoo.com . Multumesc frumos, esti o draguta
Tu cum esti, sper ca stai cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ALE,bine ai venit printre noi,si sa dea DOMNUL sa stai cat mai putin pe aici,ca si noi de altfel.NU-L -CUNOSC PE DR-UL ANCAR,de cat din auzite,dar am o intrebare de ce ai sarit direct la MEDSANA si nu ai incercat GIULESTIUL,si mai exact pe prof.MARINESCU? NU CUNOSC posibilitatile tale materiale,dar la MEDSANA FIV-UL te duce dublu fata de GIULESTI,plus tratamentul care este separat.SI EU AM o probl asemanatoare cu a ta ,in sensul ca numai pot concepe pe cale naturala,odata de la un ovar pe care nu-l mai am,si de la o trompa de partea opusa ovarului,care a fost sectionata in Aprilie,pt o extrauterina,si asa ca nu mi-a mai ramas decat FIV,LUNI termin tratamentul,si sper din tot sufletul sa mi ajute DUMNEZEU sa fie reusita,altfel nu stiu daca as mai avea puterea sa o iau de la capat.DE 6 ani ma lupt pt a avea un copilsi nu stiu am cam cedat.LE admir pe fetele de pe acest site,ca dau dovada de mult optimism,chiar si dupa multe nereusite,si incerc cat pot sa le urmez,adica sa fiu si eu putin mai optimista ceea ce iti doresc si tie,daca mai ai intrebari nu ezita

Mergi la inceput

Kineta am zis Medsana cred ca merge mai repede decat Giulestul asa dred eu, daca poti sami spui si mie tot traseul pe care lai urmat tu. Unde ai facut analizele? multumesc pentru sprijin di sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si frumos si unde faci tu FIV-ul si cat dureaza si la ce medic .Eu nu vreau sa ma plimbe mult pupici si bafta

Mergi la inceput

Kineta ia-mi doresc asa de mult in cat nu stiu unde sa ma duc ce sa facte rog dai un sfat nu stiu ce sa fac nu vreau sa dureze mult pana fac FIV ma-m saturat sa ma tot duc pe la usile medicilor credema ca sunt cam disperata tu faci la Giulesti cu cine?Mie frica ca cu nerabdarea mea sa nu o dau in bara.Miercuri sunt programata la analize le fac la AUSTROMED ru unde leai facut?Kineta Bunul Dumnezeu sa te ajute sa fie cu tine si sa reusesti credema ca sores acelasi lucru tuturor fetelor care sunt in situatia noastra si mie mi-e frica de esec nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva ca vorba ta nu stiu daca am curajul sa o iau de la capat te rog sa ma ti si pe mine la curent cu tot ce faci si sami spui cum e sa-mi spui ca e bebe in burtica ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetelor m-a mancat rau in sa fac un test de sarcina,si ce credeti????e POZITIVse vede slab dar exista a 2 a liniuta si se poate vedea,tremur de emotii,azi sunt ziua 10 de la et si ziua 14 de cand am facut ovitrelle(deci sigur nu mi-a mai ramas hcg in corp ca se elimina in max 10 zile,ufff nici nu stiu sa ma bucur sau nu,oricum il voi repeta peste 2-3 zile!!!voi ce zicetii???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

KLA ,DOAMNE ajuta sa fie ok,abea astept HCG-UL,esti la primul fiv?

Mergi la inceput

KLA cati embrioni ai avut pusi,scuza-ma ca am uitat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kla, daca in z 10 e deja pozitiv testul, e sigur ca esti ! Poate gemeni?
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput