FIV 139
Raspunsuri - Pagina 6
DORIS_71 spune:
FELICIA imi pare rau
, tu fa in continuare tratamentul ca DD e mare si poate, poate.
KITTA sa-ti traiasca puiutul si sa-i placa la mami in burtica. Si eu tot unul de 4 celule la purtator.

ptr. toate fetele inhibate, stimulate, in asteptari si cu
la purtator.

toate FIV-oasele.
miha2004 spune:
Am si eu o intrebare pt cele care au luat sau ia Elevit, cat timp v-a recomandat medicul sa luati pt ca eu il iau asa de capul meu si nu as vrea sa sa am probleme.
A facut cineva tratament naturist si nu numai pt cresterea endometrului si a avut rezultate bune, ce anume ati luat?
Despre Maca am citit tot aici pe forum dar am observat ca fetelor care au luat le-a crescut endometrul dar era difuz nu tri lamelar cum ar trebui, va rog sa ma corectati daca gresesc.
kineta spune:
PISIX,ganglionul cred ca sa retras,nu prea l-am mai palpat,nu prea avem voie sa-i atingem,dar pt ca stiu ca a fost de la raceala,l-am lasat in pace.TOTUL mi-se trage de la amigdale si de la nas,acum m-am uitat pe amigdale si vad doar niste puncte albe,probabil puroi,dar ma simt mai bine fata de zilele trecute si n-am nici febra.ACUM sunt in ziua 8 de stimulare ,luni termin tratamentul iar marti merg la eco,ma cam dor rinichii,nu rau dar simt ca un fel de durere premenstruala,si f putin ovarul,sunt si putin umflata in burta dar nu mult,cert este ca m-am cantarit dimineata si am cu 2 kg in plus fata de cand am inceput tratamentul,probabil ca este retentie hidrica,ca altfel nu mi explic.TU daca esti racita si spui ca ti-a aparut ceva submandibular ,mai mult ca sigur ca este tot de la raceala,inf de la amigdale se lasa in glandele salivare,si asta explica totul,de obsv dupa ce trece raceala. TE
,si bafta.
dariaioanaxx spune:
BUna tuturor! Vin de la FIV in Ungaria, mai face careva dintre voi FIV cu dna dr, Protopopescu, de la Medsana?

daria
KITTA spune:
Miha2004eu am luat MACA acum in timpul stimularii si endometrul a mai crescut de la 9,2 la 12 la ET. O sa mai iau pana in Z3 de la ET inclusiv. Beau si ceai de cretisoara si naprasnic, apropos de tratamente naturiste.
am incercat sa imi fac extra si 2 progesteroane astazi, dar DD nu m-a ajutat si am irosit cam 1 fiola caci seringa nu aluneca sau acul era putin blocat si datorita presiunii a tasnit pe langa ac dupa care am mai redresat si recuperat ceva. speram sa ajunga si atat....
PUP fetele si mai astept intrebari.
kinettanu stiu sa te sfastuiesc ca nu sunt priceputa. Sotul la fixat!
miha2004 spune:
KITTAmultumesc pt raspuns
. Spune-mi te rog cat maca ai luat pe zi si cate zile exact si cat ceai de cretisoara, endometrul tau era 9,2 in timpul stimularii sau fara tratament?
Noapte buna tuturor!
Ioanatugs spune:
Felicia i-mi pare rau iubita, dar pina nu faci beta Hcg sa nu intrerupi tratamentul, poate e totusi alarma falsa!
KITTA felicitari pentru grasunul tau, sa fie cu lipici la mami in butica!
Eu fetelor nu am mai facut nimic in ultimul timp, deabia in 05.11. am programare la medic si voi vedea cum stau mai intai, cat despre primul meu FIV, cred ca va fi in 2008, ca anul asta nu prea mai cred sa am cand.
Zouzounaki sa modifici te rog si la mine in listuta anul 2008, ca luna nu o stiu inca. Multumesc iubita si multa bafta la FIV-ul tau!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
felicia_ spune:
andriushca, Ioana_76, Miruna, Kitta, Kla, IoanaTugs
stiu ca voi sunteti fete inimoase si incercati sa ma incurajati, imi zic si eu ca pana la test mai exista o speranta, desi in sufletul meu stiu ca nu e asa...
Kla, ai dreptate, eram in z 9 de la Et...singura explicati epe care am gasit-o eu e ca organismul meu s-a comportat exact ca in celelalte luni.. degeaba l-am bombardat eu cu hormoni si medicamente, el a continuat in ritmul lui, iar cm a venit la data cand ari fi venit daca nu faceam fiv (cu vreo 2 zile intarziere, dar de la atata utrogestan..)
Pupici tuturor si nu va pierdeti speranta din cauza mea!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
KITTA spune:
Miha2004am luat MACA o data cu inceperea stimularii. Daca esti pe inhibitie pe Diphereline nu lua ca nu are rost se bat cap in cap. Am luast 3/zi uneori si 4. Ceai de cretisoara se recomanda 1 cana mare D/P/S sau de napraznic la fel, sau de amandoua. Eu le combinam. Endometrul era 9,2 la ultima eo, dar oricum tratamentul de stimulare ajuta numai la aparitia/crestera endometrului. Pentru endometru il ajuti cu naturiste cu ce ti-am spus si mai continui pana in Z3 de la ET ca mai creste el si dupa aceea pana se fixeaza BB. Daca imi dai un e-mai iti trimit o schema sintetizata cum au pus-o la punct fete mai vechi acre au reusit si nu mai sunt pe aici.

SA FIE TOTUL BINE.KITTA ,la fel ,mult noroc iti doresc.CUM SE ACTIVEAZA PM-UL?