FIV 139
Raspunsuri - Pagina 5
felicia_ spune:
Kora, bafta!
Fetelor, opriti galeria pt mine... au venit azi si uratzii, asa cum ma asteptam... voi continua sa iau utrogestanul oral, voi face si testul marti, stiu ca au fost fete (Lachi) care au reusit in aceleasi conditii, ma rog sa fie asa, desi nu prea mai cred... asta este...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Alé spune:
postat de mihaele
Buna fetelor ce ma sfatuti voi in legatura cu FIV-ul eu o sa fa la Medsana SI nu stiu mai nimic despre doctorul Ancar Virgiliu daca stie cineva a facut fiv cu el sau este pacienta lui va rog din suflet sa-mi dati si mie informatii despre el ca medic si ca om eu sunt la stadiul de analize si nu mai am rabdare abia astept sa incep tratamentul poate vrea Bunul Dumnezeu sa am si eu un bebe .Sa va ajure Bunul DUmnezeu pe toate fetele care va doriti un bebe.Multumesc
andriushca spune:
imi pare rau, felicia ... oare ce trebuie sa mai facem in plus mai mult de atat?
am observat in utlima vreme nici fivul nu mai reuseste atat de des ca altadata? ce se intampla?
si la mine Z 1 azi, asa ca sa nu fi singurica! doar suntem in 13 azi, nu?...
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
ioana_p76 spune:
Felicia imi pare rau..stiu cum e..insa totusi pana nu vezi rezultatul de la bHCG poti sa mai speri, asa cum zici si tu exemplu este Lachione. Iti tin pumnii sa fie totusi alarma falsa!
Andriushca draga mea, imi pare rau ca azi este z1..! Si eu sper in fiecare luna, desi stiu ca natural nu avem sanse..n-am reusit noi nici prin fiv...da eu tot sper..ca proasta
Si referitor la rezultatele prin fiv..cam tot aceleasi sunt, poate mai multe fete care n-au avut noroc scriu pe forum, nu putem face un procent doar cu fetele care scriu aici.Cred ca multe care fac fiv (si care au si reusite poate) doar citesc sau poate nici nu stiu de forum
Sansele sunt aceleasi peste tot cu mici diferente, oricum in jur de 30%...din pacate...
Insa daca te indrepti catre fiv trebuie sa crezi in sansa ta!
Kora iti tin pumnii, sa fie intr-un ceas bun!
Vad ca ti-a scazut mult fsh-ul, ce bine! Dar oare carui fapt se datoreaza aceasta scadere, ai luat AC?
Fetelor, va pup pe toate si vreau sa aud numai vesti bune!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
ladyxe spune:
Kora, ce vesti bune, deja incep miracolele in cazul tau, Doamne ajuta, sa fie cu ochisori
vad ca ti-a dat si tie medrol, elevit si aspenter,
eu pe 24 incep inhibarea, am protocolul lung.
Spor la injectat
kineta, apropo de fiv1, nereusit, deja sunt pregatita pt fiv 2,
nu-i bai ca ai intarziat cu 20 min injectia, am patit-o si eu.
Sa auzim numai de bine
miruna79 spune:
Felicia imi pare sincer rau...
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
KITTA spune:
Felicia_imi pare rau, dar continua ca poate cine stie nu numai Lachi e singurul exemplu de reusita cu ajutorul lui DD. Trebuie sa ne mai strecuram cateva!
Feteloram venit cu BB de 4 celule acasa la 48 ore. Mr. Big spunea ca multi profesori la noi in tara merg cu transfer la 48 ore la toata lumea. BB era gras fara fragmentatii, de nota A. macar am mai trecut o etapa. Acum sa vedem daca ne calificam si in finala mare!
kla78 spune:
fetelor eu am un virus in calculici si abia va pot citi,sper sa-mi intre mesajul asta.
FELICIA imi pare rau,sincer,mi tare frica ca te voi ajunge din urma cu un negativ,ma gandesc totusi cum de ti-a venit asa repede cm?nu esti in ziua 9 de la et???eu asa tin minte ca am avut et-ul in aceeasi zi pe 4,ma insel???
KITTA si la mine au fost tot de 4 celule,iti doresc sa ramana la tine in burtica 9 luni!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
KITTA aici nu se da injectabil numai vaginal si nici nu se gaseste in farmacii.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos