FIV 139
Raspunsuri - Pagina 4
sunshine4ever spune:
Nusy iti doresc mult succes , sa dea DD sa vii cu vesti bune.
in asteptarea unui ingeras
nusy spune:
Magduta,draga de tine, si eu iti urez multa,multa bafta,te urmaresc la unguroaice si ma gandesc la tine!Vreau de la tine vesti foarte bune!
Nusy
KITTA spune:
Kinetapai nu stiu cu ce sa incep draga! 1. Esti bine si dpdv al foliculilor si endometru. Si eu am facut tot numai 2 eco in timpul tratamentului, foliculii or sa mai creasca si endometru probabil. La ultima eco iti va mai spune cand sa faci prednylul si cand e punctia.
Punctia mea: cu anestezie, m-a intrebat anestezista daca vreau sa raman treaza dar cred ca doar ma tinea de vorba sa vada cum reactionez probabil in timp ce imi administra lichoarea pe vena. Cam la toate fetele punctia dureaza 15 min. Cand a venit Profu eram deja lemn tanase si cand m-am smeitrezit e era deja departe ca vantu' prin cine stie ce alte colturi ale lui Giuli. Vezi si tu ce si cum, da' stii ca el nu asteapta ca alti dr.....
Poate iti activezi si tu PM!
Dupa punctie nu stiu cat am stat in pat ca ma apuca PP des si pe la 12 eram in cam ametita ce e drept si mai si conduceam. Asta sunt eu ZOE - femeie barbata. Da, te internezi cu tot tacamul, fii linistita iti vor da aistentele hartiute ca la handibeli sa nu uitam ceva acasa, cu toate instructiunile incusiv alea de coafat pasa la chelie
In rest, nu stiu ce sa mai zic!
Felicia_simptomele nu se pun in comparatie cu ale fetelor. Uite, de exemplu, eu am neste TT, ma si dor s-au si umflat si nici macar nu l-am luat pe BB la purtator. Cred ca este de la hormoni, inclusiv Estrofem cum mi-a dat mie. In schimb am o ameteala, cred ca de la Medrol.
va multumesc fetelor care sunteti cu gandul la mine, mai ales celor care imi stiti povestea.
KITTA spune:
Pussiasa am sa fac! Oricum doza nu e prea mare (sper ca de 25 mg), dar din pacate dupa calculele mele imi ajung doar pana in Z6 inclusiv, caci am doar 8 fiole. Ti-au mai ramas cumva? Mie mi-a promis cineva din Oardea ca imi mai aduce, i-am dat si banii, dar nu au sosit in timp util. O sa ii mai sun maine. Pup fetele!
kineta spune:
KITTA multumesc pt raspuns,sper ca nu te-am batut prea tare la cap.MAINE cred ca ai ET,nu?DACA da iti doresc succes sa te intorci acasa cu puiutul lipit bine de tine timp de 9 luni.
pisix spune:
Fetele n-am mai dat pe-aici pt ca m-au bantuit tot felul de boli care m-au tinut in casa si acasa n-am net (nu l-am platit, iar cand esti dependent de WC sau de caldurica - am avut si toxinfectie si raceala cobza una dupa alta - nu iti vine sa te duci sa-l platesti).
Am citit (a se citi "printre randuri") din urma si am dat de o chestie care prima data m-a facut sa bufnesc in ras si sa exclam ca nu sunteti normale (in sensul bun...) dar la o analiza mai atenta mi-a stat inima in loc:cum adica fara frichi-frichi noua luni ???!!! Asta m-a speriat rau de tot, nu m-ati speriat cu nimic in asemenea hal... Nici cu hiperstimulare, nici cu bufeuri, sarcini toxice, durerile nasterii si alte fenomene paranormale. La naiba cu barbatii, da' cum rezistati voi atata timp ??!!....
Spuneti-mi ca e o gluma, altfel ma deprim pana si eu...
Am vazut ca e activitate intensa aici asa ca va urez si eu fetelor care sunt in focuri acum bafta si sa se lase cu vesti bune ! Sincer nu stiu cat mai aveti de asteptat insa mie mi se pare ca deja a durat chinuitor de mult si mor de nerabdare pt voi ... Ce-o fi pe mine in perioada de asteptare nu vreau sa ma gandesc, cred ca aia va fi de fapt pt mine cea mai grea perioada.
Eu am fost la eco si cica am multi foliculi si ca deci exista risc de hiperstimulare. Of, na ... om trece de toate, oricum eu abia astept sa incep naibii o data ca nu mai am rabdare.Pe 24 incep cu Diphereline deci ... AMR 10 ZILE !!!
mihaele - pe mine Ancar tatal m-a terminat psihic; acum mai bine de un an, cand inca eram relativ la inceput pe drumul spre cautarea de solutii de Bb, ne-am dus la el si ne-a zis ca avem o sansa unica, inainte sa facem FIV, ca vine nu stiu ce echipa senzationala de embiologi din Franta si ca sunt singurii care pot detecta in urma unui test facut pe o spermograma, daca sotul meu va fi capabil vreodata sa ...ofere mostenitori (diagnostic azoospermie).Dupa vreo 2 zile de cand asteptam raspunsul mi-a zis ca "aaa, daaaa, eu am plecat in concediu dar sa stiti ca nu veti putea avea niciodata copiii dvs". Omul e total desensibilizat...deh, are o varsta. Final intermediar de poveste: in urma unei biopsii facuta acum 3 luni se pare ca raspunsul e altul. Sotul meu "produce" spermatozoizi.
kineta - mai ai probleme cu ganglionul ala ? si eu am fost f racita si mi-a ...crescut ceva imediat sub mandibula, mai spre barbie. Ma cam doare si e ...ciudatel (nu mi-au mai crescut pana acum chestii asa subite)
rami73- merci pt pontul cu inhibina b !
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
KoraPop spune:
Buna fetelor dragi!!!!
Am avut probleme cu computerul si acum va scriu de pe laptop!
Nu am citit inca ce ati mai facut,poate v-a scris Ana_p despre mine ca de ieri am inceput si eu noua...marea...incercare....Analizele hormonale au iesit neasteptat de bine,incredibil...cred ca DD s-a milostivit...FSH=6,57, LH=0,39, ESTRADIOL=24 SI PROGESTERON=0,2.Cum a scazut FSH-ul meu de la 11,35 acum doua luni la 6,57....numai DD stie ca si la primul FIV am avut valoarea 9...eh....sa speram ca totul va fi bine in continuare.Dr. MATEI a fost f. incantata si mi-a si scazut doza d stimulare de la 3 gonal la 2 gonal ,pe langa care voi lua si 1 menogon si bineinteles 1 diphe + 1 medrol+ 1 elevit+1 aspenter.A spus ca nu conteaza ca valorile la estradiol si LH sunt mai mici decat limita inferioara,cu atat mai bine si ca oricum vor reste pe parcurs.Deci de azi incep stimularea si miercuri va fi prima eco + analize hormonale dupa care imi va da in functie de acestea dozele pt urmatoarele zile.Cu DD merg inainte si multumesc tuturor pt sustinere!
Ma duc sa citesc din urma si sunt cu gandul la voi toate si in special la fetele de sept-oct carora le tin pumnii stransi!!!!
-ici tuturor!!!!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
felicia_ LA MULTI ANI! cu intarziere si din partea mea si tin pumnii sa primsti cel mai frumos cadou...!
KITTA felicitari pt puisor sa il alinti,sa ii fie bine ca sa nu se mai dezlipeasca de tine 9 luni!
ladyxe luni dr. T e la cabinet,se intoarce dumineca din strainatate,astept si eu sa imi spui despre tine!
Mirela, Cris va tin pumnii stransi pt bhcg!!!!!
Pt toate fetele in plin tratament si pt cele in asteptare,sunt alaturi de voi!!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
hori spune:
buna fetelor.sunt prog pt FIV iau menogon 2 fiole odata timp de 10 zile sunt in a 8 zi,luni merg la eco,in Sibiu la dr CHICEA e un dr de nota 10,e primul fiv si am emotii ca nu stiu ce ma asteapta.
psj spune:
pisix, esti sigura ca Ancar mai stia cine esti? Are si el o varsta.
Mie mi-a uitat un fir la operatie, care a facut puroi si cand m-am dus sa mi-l scoata(dupa cateva zile) nu mai stia cine sunt, credea ca am facut transferul embrionar si ma trimitea sa fac bhcg.
Ai grija cu hiperstimularea, eu am ramas fara un ovar din cauza asta. Daca zici ca ai multi foliculi fa-ti si dozari de estradiol daca creste prea repede mai bine intrerupi sau poate gaseste medicul alta solutie decat sa nu mai ai cu ce face alte incercari.
Bafta tuturor fetelor care au inceput, sunt pe cale sa inceapa sau asteapta rezultate!