FIV 139

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Felicia, sper din toata inima sa te inseli si sa fie alarma falsa....desi stiu foarte bine ce vrei sa spui si ce simti in momentele astea....

Kla, Felicitari, Sarcina Usoara si BB sanatos!

Tin pumnii si toate fetele aflate in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

va multumesc din suflet fetelor,inca tot nu-mi vine sa cred ca sunt ,n-am putut sa merg la bhcg ca abia acum m-am putut trezi cu greu,si ca sa-l pot face trebuie sa merg 120 km si nu vreau sa conduc,mai bine astept sa vina joi sotul sa ma duca el,desi mie dr mi-a spus sa din moment ce am testul de urina pozitiv e calr ca sunt graviduta si ca nu are sens sa mai fac beta,imediat il sun sa vad ce zice!

va pup pe toate si multa bafta tutror,sa dea DD sa ne vedem toate la odisee!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Kla, FELICITARI !!! ma bucur din suflet pentru tine. Sarcina usoara si la termen. Ai grija de burtica.

Azi ziua 13 de la ET eu n-am ajuns inca sa fac test de sange ( sa-mi fie rusine ) in schimb am facut 2 din urina care sunt clar NEGATIVE. Am sa ajung maine sau poimaine si la testul de sange. Asa de sanchi.

Deci ma alaturi si eu fetelor care n-au reusit " deloc - deloc " Nu-mi fac sperante pentru ca imi cunosc corpul. Clar, nu sunt gravida. Nu irositi incurajari pe mine ! Plizzz......

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Kla78 felicitaaari, sarcina usoarsa si sa te bucuri din plin de perioada care urmeaza.

Relya,speranta moare ultima, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kla, felicitari din suflet.

Felicia, iarta-ma pentru sambata. Am fost cam ciudatica. Imi venea sa te sun eu si sa zic ceva, nu stiu, ceva care sa sune frumos, dar mi-am dat seama ca nu exista in dictionar cuvinte care sa sune bine in asemenea momente.

Relya,

Adhana, felicitari pentru bebe. Sa creasca mare!

Kora, te astept cu vesti bune miercuri.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Salutare, fetele !

Kla, ce vesti minunate ne-ai adus !!! Ma bucur tare mult pentru tine, cat ai mai tras si tu pana la reusita asta... Nu te mai gandi la SEU, ca nu cred ca iesea testul de urina pozitiv. Dimpotriva, eu cred ca sunt 2 copilasi !

felicia, cunosc si eu, ca multe fete de aici, gustul amar al esecului, dar stiu ca odata si odata dorinta ne va fi indeplinita ! Asta trebuie sa crezi si tu !

Mirela, Cris, mai aveti vreo veste ?

Adhnana, pupici pentru bb-le maricel si frumusel si pentru mamica lui !

Kora, spor la injectat, abia astept sa-ti vad foliculasii la ce super analize ti-au iesit !

KITTOOO, ce mai zici draguto, cum e cu bb la purtator ? Nici nu-ti imaginezi cat de mult mi-as dori sa reusesti si am un feeling suuuper bun in ceea ce te priveste !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

KLA FELICITARI TE ASTEPTAM LA ODISEE
Tuturor fetelor in focuri bafta multa si stam cu manutele intinse sa va tragem la noi

mona 28 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 9 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Buna fetelor,
Kla, FELICITARI SARCINA USOARA SI DUSA PANA LA TERMEN

Fetelor am o mare rugaminte la voi,sie cineva ceva de testele Femina ?sunt sigure?sau pot da un pozitiv fals?va rog frumos

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cris ce-mi vad ochii?Ai un test pozitiv?Wow ce ma bucur!!!!!!!!Orice test ar fi daca e pozitiv e de bine!!!Doamne ajuta te rog du-te repejor si fa un bhcg sa sarbatorim!!!!!
Rami multumesc sper ca miercuri sa pot sa va dau vesti bune....am nist emotii.....!
Anca mai ai un pic si incepi,am zis ca ne intalnim cu burtici nu-i asa?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by cris86

Fetelor am o mare rugaminte la voi,sie cineva ceva de testele Femina ?sunt sigure?sau pot da un pozitiv fals?va rog frumos

Crisulici,ne pregatesti vreo surpriza? Eu,oricum te astept la cotitura,ca m-am gandit de atunci ca daca in ziua 7 rezultatul nu a fost 0,clar exista sperante!Doamne ajuta!Ma rog pentru tine sa fie bb in burtica

Relya,sunt convinsa ca nu exista cuvinte care sa te consoleze.Imi pare tare rau...

Nusy,ai luat si tu startul de azi!Doamne ajuta sa fie cu noroc!

Eu dupa 25 de injectii facute "ca la carte",astazi ma laud cu o frumusete de vanataie Nu stiu cum am reusit,dar clar nu mai conteaza!Mai am 2 de facut si gata...sper sa nu mai fie cazul sa mai fac.Doamne ajuta!

Pupici tuturor si sa auzim numai de vesti bune

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput