Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
luy spune:
vickyfilip
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Legat de invelit, eu mama denaturata, nu il invelesc deloc. Adica nici nu am incercat. Din pricina ca Alex nu suporta nimic, lui nu i-am pus nimic de la inceput. Intr-o zi a ramas pe el cu un scutecel dupa ce a papat, ca nu reuseam sa il mai trag de dedesubt. Insa se foieste si uneori taratul se face in sens invers si imi e ca ajunge cu patura pe cap. Nu ca ar conta, ca oricum doarme cu capul in pernele aparatoare. In fine, in concluzie eu nu il invelesc deloc. Nu stiu cate grade sunt in camera, noaptea pun centrala deci e cald, insa ziua las si geamul crapat si tot nu l-am invelit. In schimb afara am tendinta sa il infofolesc.
Yaia, e tare dulce Tudor si ptiu ce ochisori frumosi are.
Sim, si eu am vazut-o zambind pe ochioasa lui Luy. Pe viu!
Apropos de ras, ma uitam ca Andrei e in general mai sobru. Sigur ca mai rade, se mai veseleste, insa Alex era mereu un zambet si o foiala. Cred ca el e mai interiorizat.
Ali, sa inteleg ca la voi e frumos? Prea le arde de padure. Mai primesti un lup la masa?
Tomasa, asa tin si eu telefonul, de aceea am si zis fetelor sa ma sune sau sa dea mesaj oricand, daca nu sunt disponibla nu raspund si nici nu deranjeaza. Ma bucur ca ai dat un semn. Poate ne auzim maine, mie imi e mai usor in zilele cat e Alex la gradi.
vicky
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
yuhuuuu!!!! Suntem bine si ne tinem de petreceri... Am terminat cu garderobele mele si ale lui tati, mai avem puiul de intolit... Cand ma gandesc ca mai am asa de putin pana la bote... Am emotiiiiii!!!!!
Sa fiti cumintele! Pup fetele cu probleme. Doamne ajuta!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
luy spune:
Yaia, ce ochi frumosi are feciorull tau De ce era asa infofolit in prima poza? Parca are o plapuma peste el...
Sim, de ce sa te incomodeze sacul de dormit noaptea la alaptat? Nu inteleg. Si sa stii ca zambareatza mea mai stie si sa planga, de foame de obicei...
Urmy si Alehiam, multumesc pentru pontul cu sacul de dormit si pentru poza . Sigur o sa ne cumparam si noi unul, sa vedem cand ajungem la cumparaturi. Ca pitica mea pedaleaza si in somn si se dezveleste de orice paturica i-as pune, din cand in cand trebuie sa am grija s-o invelesc din nou.
Roxali, ce frumos, mers la padure la cules de ciuperci si castane... Parca ne spui o poveste cu Scufita Rosie... E asa o imagine idilica...
tomasa, un pentru tine si unul pentru frumoasa ta Maria
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
danielaradu spune:
vicky a nascut la ora 14 00
si in ceea ce priveste intrebarea sabinei si noi ne-am riscat aseara la nici 5 saptamani de la nastere
a fost fff bine si fara dureri
MihMih spune:
Luy multumesc de majorete. Recunosc ca-mi astept zuza cu mare nerabdare.
Dar vad ca se tine bine.
Daca nu da semne zilele urmatoare, cred ca o sa incep sa-i bag niste plimbari prelungite, urcat pe scari, dansat... numai n-as vrea sa trec de 40 saptamani.
sim_stoian spune:
Roxana, inca nu stiu cu ce o sa il imbrac. Habar nu am. Probabil o sa dau o raita pe la Mall si iau ceva de la Z, Mothercare sau Debenhams.
Luy, cand il alaptez, raman la bustul gol si ma gandesc sa nu stea aiurea sacul ala. Totusi, poate am sa iau si eu sa vad daca e OK.
Alehiam, sar'na de poza.
Noi am fost afara o jumatate de ora si i-a prins tare bine ca doarme si acum. A fost o faza haioasa tare ca l-am imbracat cu fashul de iarna si saracul a facut ochii mari, mari cand l-am bagat in el pentru ca nu stia ce e si ce i se intampla. A uitat sa mai si maraie la imbracat . Uite si 2 pozici:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/1569100286/
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Ma apuc de capitol nou pana nu se trezeste micul sef.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste