Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Luy nu o cocolosi prea mult...oricum nu raceste de la manute...mai periculosi sant persoanele , copi care incep sa se perinde prin casa, care pot fi purtatori de vreun virusache.Daca ii e frig nu ar vea somnul linistit, oricum copii nu patimesc ca noi de frig mai ales dupa 4 kg.

Ali38si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Marunzika, a luat bine in greutate Yannisa, cresterea medie ar fi 750g/luna. Nu stiu ce sa-ti zic de Baby drink, nu am folosit.
georgiana, micuta ta creste tare bine, 350g/sapt...wow ! Vrem sa vedem poze...
Carmenita, bine ai revenit ! Sanatate multa ! Si eu am avut vreo 2 zile in care imi curgea nasul si am stat cu teama in suflet. Iar saptamana asta a racit sotul meu, l-am tinut cu masca de-aia pe fata. Din fericire pitica e bine.
Piciulika, Bine ati venit acasa cu micul piranha , e hotarat se pape, stie ca trebuie sa creasca si de-aia papa asa bine. Sa ne mai puna poze tati
Mirella, imi pare rau ca nu mai ai laptic, bine ca ai putut macar sa-i dai pana acum. Este un bebelush foarte vesel, din cate am vazut in filmuletz. Si foarte delicat, zici ca e fetitza.
danielle, ce sa zic, esti o norocoasa. Tineti-o tot asa ! Pupici la fetitza cuminte, papacioasa si necolicoasa !
Sim, pai ce treaba aveai ieri, decat sa-l intretii pe Stefan ? Tati plecat, afara urat...
Mihmih, mai ai f.putin ! Iti inteleg superstitia, si eu am intrat abia prin iunie sa vorbesc cu fetele, desi le-am urmarit de la inceput. Tot din superstitie, tot pt ca anul trecut am pierdut o sarcina. Sanatate multa si sa ne anunti vestea cea mare ! Uite pt tine :
Yaia, bine ati venit acasa ! Acomodare usoara va dorim ! Si bravos pentru tatic, sa te ajute in continuare !

Gata, fete frumoase, ne pregatim si noi sa iesim afara un sfert de ora ! Pupici, sa aveti o zi buna !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Carmenita,Piciulika,Yaia bine a-ti revenit!Sa va traiasca bebeii!

Luy merci de sfat

Oare mai pot alapta daca am luat aspirina si paracetamol?Am citit pe prospecte ca amandoua trec in lapte..Am o durere de cap,care ma tine de aseara,bebelina n-a vrut sa doarma,abia pe la 3 s-a linistit,iar azi,de dimineata tot agitata e,nu mai stiam ce sa-i facem..

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, pai aveam si eu de scurtat 3 perechi de raiati si de spalat niste rufe.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana,... . Bine ca a trecut si ca sunteti bine, scumpa mea! Incearca sa nu te mai uiti in urma, bucura-te ca raul a trecut si Andrei este sanatos.
Despre Betty se stie ceva? Din pacate n-am apucat sa recuperez din urma si nu stiu daca a mai scris despre starea lui Mario. Sper din suflet ca au revenit acasa.
Slippers, sper ca nu a luat Vladut raceala de la Miruna.
Rox, tu nu ma deranjezi niciodata! Ma poti suna oricand, eu daca nu pot vorbi sau dorm copiii las telef pe silent. In seara aia am vazut ca m-ai apelat pe mess dar tocmai cazuse Tudor si a trebuit consolat, am iesit in graba.
Urmy, pe tine voiam sa te rog frumos sa nu ii dai completare lui Tudor. Chiar daca e greu, chiar daca sta mult la san. Ar fi pacat, mai ales ca tu ai atata laptic, ca iti curge asa. O sa vezi ca se mareste si va suge din ce in ce mai profi, va goli sanii repede. Acum e greu intr-adevar si obositor pt. ca e mic dar ei cresc repede. E una din cele mai mari bucurii sa ai copilasul de 4-5 luni la san, atunci alaptatul devine o reala placere, se joaca cu sanii, gangureste, zambeste si te priveste. Hai, mai rabda te rog putin!
Piciulika, bine ati revenit si voi si toate fetele nou intoarse acasa cu bb.
Carpatina, ti-am spus ca Ioana e frumoasa? Am vazut pozele mai demult dar nu stiu daca am apucat sa-ti zic...e o dulce.
Danuta, poti lua paracetamol si vitamina C cat alaptezi. Atat. Renunta la aspirina, e periculoasa pt. bb si diminueaza si cantit de laptic.

Va pup cu drag pe toate, fara exceptii.

mama de BAIAT (9 ian. 2005) si FATA (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

fETELE PUNETI MAJORETELE LA TREABA PT VICKIFILIP... MESAJ LA 9.13 "CONTRACTII LA 5-7 MINUTE. SUNT LA SPITAL"
hia vickysor!!!!!!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Nana bine ati revenit si bine ca ati ajuns cu bine acasa! sa fie sanatos bebe de acum inainte.
rita nmulta putere

luy, sim eu lui bebe i-am luat saculet de dormit si am inceput sa-l folosesc, mai ales ca si al meu e numai cu mainile pe sus si da din picioare. asa ca sta cu manutele libere si stiu ca nu se dezveleste noaptea. Sim nu-i deloc rau sa-l alaptez cu el imbracat, chiar nu deranjeaza pe nici unul. L-am luat din carrefour si e pana la sase luni. O sa fac o poza cand s-o trezi bebe cu el in sac sa vedeti ce bine sta in el. Singura mea problema e ca mi se pare cam subtirel
Ma enerveaza astia cu caldura. ieri am vazut ca au bagat apa calda in calorifere de dimineata, iar dupa aia pauza... sper ca nu au cerut stia de la asociatie sa nu se dea caldura

edit: asta e saculetul fara bebe: http://www.flickr.com/photos/9465085@N07/1568427142/

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si bebe al meu are sac de dormit si e foarte bun cred ca-i tine cald chiar asa cate grade aveti voi in camera la bebe?NANA multi pupici pt tine si bebe Andrei sa dea Doamne Doamne s afie totul bine asa am plans si el la inceput cand ii scade pulsul lui Vlad-Dominic inteleg prin ce treci,draga mea

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

HAI VICKY !!!!!!!!!! HAI MIHAITA !!! NASTERE USOARA SA-TI DEA DUMNEZEU!! SI UN BEBE SANATOS SI VOINIC!!!!!!!!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, Teo este bine, nu a nascut. A dormit bine exact cum credeam si urma sa iasa.

Eu imi facusem iluzii ca am adormit bebelusul dar aud ceva foieli. Alex sper sa doarma si ea ca nu mai pot de somn. Nu stiu de ce ma simt asa obosita.

A fost mama prin Mall si cica nu a vazut mai nimic de imbracat pentru mine, parca vad ca ma apuca pandaliile cautand. La Debenhams cica aveau numai 2 rochite cum voiam eu, mamei nu i-au placut, cica erau de ocazie. De parca botezul nu e ocazie. In fine, cica a vazut ea ceva la C36, insa nu sunt sigura ca e ceea ce vreau. E drept ca la Alex am fost mai office, insa pentru ca asta imi era stlul atunci. Dar cand m-am mutat la noul job, lumea era casual si chiar zbanghie uneori, asa ca mi-am schimbat total gusturile. Mama am impresia ca imi mai cauta inca lucruri pe stilul vechi. In fine, problema e ca numere mari nu prea se gasesc.

Apropos de Debenhamns, am de imbracat si fata pentru botez. Mamici de fetite mai maricele va rog sugestii. Ana, ce ai gasit Mirunei la Debenhams? Eu aveam o rochita draguta pentru ea dar e cam subtirica si nu merge cu niciuna din gecile ei. Offf..
Sa ii pun rochie? Sa ii pun pantalon? Rochie daca pun ii va trebui dres mai gros. Nu stiu zau.

Musiu Andrei cumintel azi, deocamdata, ptiu sa nu il deochi. Azi a mancat mai binisor. Pe el il voi imbraca cu hainele noi primte cadou de la musafir, cae au venit la fix ca nu aveam nici o idee de toala. Voi cu ce imbracati bebelusii la botez? Stiu ca dupa ii imbraca nasa, insa cumva trebuie imbracati pana acolo si pe durata slujbei.

La molifta nu am mai ajuns, insa a aranjat nasa alor mei cu celalalt parinte fie sa vina la mine, fie sa ma duc eu la nasa acasa care e vecina cu el. Asa ca rezolv saptamana asta. Sper.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput