Un ajutor pentru Sonia (3)
Raspunsuri - Pagina 4
doina_cel spune:
Oana, multumesc inca o data ca ai sunat.
E tare Soso papacista, ce mai! E pusa pe fapte mari . Felicitari pentru picioarele lungi, o sa se faca o frumoasa de o sa se bata baietii pe ea
Sa incerci sa ai grija si de tine, cu durerile alea de cap...
Va pupam cu drag si spor.
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
kay spune:
multumim, Doina ! a pus si poze ca sa dovedim ! cat despre telefon, n-ai pt ce !
Pepsi, ! si sa stii ca nu sunt toate. mai avem si viezurele ciudat, micuta Kikousan, maruntica, miticuta, animalutu, cand ne suparam ii spun Sonia Maria, sau ii mai zic "doi ochi", si mai am sigur, da nu-mi vin acum. uite ca insirandu-le imi dau seama ca sarca fata n-o sa stie cum o cheama daca eu ii zic in mii si mii de feluri... hai ca tre sa restrang lista !
am pus poze in album nou ! n-are inca 4 luni, da azi nu-i maine !
oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
ariadna234 spune:
Salut! M-am uitat la pozele Soniei
Dragelor vi se potriveste acest cantec!
http://www.trilulilu.ro/pitty229/1611069762e22e
Ignorati reclama pe a carei coloana sonora ati auzit cantecul
Va pup
dandusa spune:
Oana,
am vazut pozele cu minunataaaaaa Soso...,este superbaaaa,m-am indragostit...,pe fundal ascultam melodia pusa de Ariadna...si boceammmmm de fericire...,ma simt asa de bine sa vad cit de bine ii merge Soniei...,nici nu-ti inchipui...,sint asa de fericita...
Va imbratisam cu drag...
ps:m-ai botezat Felicia...,da' ,nu-i bai ca-mi place numele...
pss:operatiunea "biserica" este neindeplinita,lucram la ea...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
kay spune:
dandusa ! nu te-am botezat ! am primit sms inainte de la Felicia !!! si am primit si de la tine !!! puuuuuuuup
Sonia
mayaione spune:
Kay ti-am trimis email pe gmail...sa-mi zici daca l-ai primit.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
kay spune:
Oana ,
esti doar o nebuna paranoica
stii cine sunt? te-ai gandit cumva ca poate sunt un omulet care doar a vazut povestea pe un site?
ti-am pus 2 intrebari. cu ce te-am hartuit? apeleaza la lege acum cand iti spun ca esti paranoica , poate scoti vreun dosar de calomnie
imi pare rau , ideea era ca am o vaga banuiala , acum mai mult decat inainte , ca una din cauze esti chiar tu , ca mama , ca nu ai fost tomai ok in timpul sarcinii , dupa cum nu esti ok nici acum . nu vreau sa te jignesc , dar cred ca iti lipsesc cateva doage!
a doua intrebare era retorica , si menita doar sa iti ridice niste semne de intrebare , dar in nebunia ta nu ai inteles asta!
revenind in cotidian , du-te , femeie la un ospiciu , durerea ti-o fi luat mintile , in caz ca le aveai inainte. ai grija sa nu mori tu prematur de inima rea!
P.S. ( mai sobru si la obiect , dupa o discutie la o tigara cu prietena mea care este viitor medic ) sunt foarte ok cu astfel de campanii pentru un om trecut de varsta adolescentei. sunt foarte ok cu o operatie de 1.000.000 de euro chiar pentru a prelungi cu cateva luni viata unui batran. Dar un copil , Oana? Un copil? e copilul tau , dar tu esti egoista! pentru Dumnezeu , te-am intrebat toate astea ca sa te gandesti macar o secunda la complicatii. Stiu , ca mama nu poti decat sa speri , dar gandeste-te macar o secunda daca fiica ta va avea probleme cand va fi ceva mai mare. nu iti inchipui ce durere e in sufletul unui adolescent care constientizeaza viata si stie ca are o complicatie care ii va fi in curand fatala. te-ai gandit la asta? te-ai asigurat ca nu o sa se intample asta? atat voiam sa stiu si sa te fac si pe tine atenta asupra acestui detaliu.
P.S2 voiai sa stii cine sunt . ei bine , sunt un tanar de 21 de ani , student , care nu are nimic de a face cu paranoia pe care ai enuntat-o anterior. mailul catre tine , poate , a fost doar o refulare a unor trairi mai vechi. totul e ok acum. daca ai avut rabdare sa citesti pana aici , vreau sa imi cer scuze pentru ce am scris mai sus! duminica aceasta am sa pun la biserica cate o lumanare pentru tine si fetita ta!
asta am primit azi, de la ADrian Asaftei.
Sonia
mayaione spune:
"Impusca-te si gata, impusca-te!" aste era pt "omuletul" care ti-a trimis emailul. De data asta poate sunt eu paranoia, dar ce vrea omu sa sublinieze? Ca trebuia s-o lasi pe Soso sa moara? Ca asa reiese din "sunt foarte ok cu astfel de campanii pentru un om trecut de varsta adolescentei. sunt foarte ok cu o operatie de 1.000.000 de euro chiar pentru a prelungi cu cateva luni viata unui batran. Dar un copil , Oana? Un copil? e copilul tau , dar tu esti egoista!". Eu asta inteleg, ca un batran merita sa-i fie prelungita viata si nu un copil?????? Mare ti-e gradina Doamne, nici nu stii ce sa comentez in fata la astfel de oameni, logica lor e atat de pe "invers" ca e timp pierdut sa le acorzi atentie.
Oana draga iti lipseste intr-adevar o doaga, dar numai pentru ca i-ai acordat atentie "omuletului"... nu mai acorda atentie si da-le ignore, pierzi timp pretios din viata ta cu specimene d-astea.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
kay spune:
scrisoare deschisa
draga omuletule,
verbul "a refula" semnifica exact opusul actiunii tale. ceea ce ai facut tu se numeste "defulare". adica ai dat frau liber unor refulari cumulate in subconstient. si trecand peste agramatis vorbesti in necunostinta de cauza. de ce ma cobor si-ti raspund? pt ca eu cred ca meriti sa te luminez. nu am fost foarte ok in timpul sarcicii? si nu sunt ok ca mama? serios? ia zi tu de unde ti-ai dat seama. din faptul ca am reverificat niste prospecte ale unor medicamente prescrise de cardiologi si obstetrician? adica medici imi prescriu un medicament si eu nu sunt ok, nu? deci vezi ca esti pe langa?
iti repet ca as fi dormit la fel si fara sa primesc aceste opinii personale pe care nu ti le-am cerut. prietena ta e de varsta ta? si daca da, habar n-are ce e medicina dupa 2 ani, nici macar embriologie nu a facut, asa ca sa nu-si mai dea cu parerea atata timp cat nu e avizata/specializata/licentiata.
nu m-ai jignit si da, m-am gandit la problemele si complicatiile posibile si punand toate in balanta am actionat. asa cum tu consideri gresit nu iti contest parerea, ai dreptul sa te exprimi dar si eu am liberul arbitru si pot decide ce vreau sa fac cu viata mea, a fiicei mele ea nu se poate exprima verbal, dar din toate revenirile ei din pragul mortii, am dedus ca Dumnezeu vrea sa traiasca.
si inca o chestie, nu am nevoie sa aprinzi o lumanare pt noi chiar iti interzic sa legi numele nostru de oruce rugaciune pagana pe care o poti rosti tu. nu inteleg ce frustrari ai si, sincer, chiar nu-mi pasa.
acum sper sa incetezi. daca nu, eu in continuare iti voi raspunde. si o tinem asa pana face Sonia 18 ani.
succes in noul an universitar si multa sanatate !
oana
Sonia
Chuny spune:
Oana draga,
Eu cred ca animalul asta si-a inventat un nume si ca poate fi chiar si cineva din anturajul tau, cineva care iti plateste o politza ... sau care se plictiseste si face experimente de dragul polemicii ...e un cretin si nu merita atentie din partea ta. Va pup si aveti grija de voi.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir