Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

fata draga...,vine craciunul ,stii tu...,ding,ding,ding...clopoteii,colindatorii,zapada...,daruiesti...,ierti,bla,bla,bla...,tu ce puii mei faci?!? in loc sa vii aici sa ne ajuti sa mai stringem un banut...sau macar sa spui o vorba buna...,tu vii sa faci rau?
n-ai pic de suflet dupa parerea mea...,ce vrei sa demonstrezi de fapt...,numai tu stii...,ce stiu eu...,este ca n-o sa-ti mearga...,asa ca nu mai pierde vremea de pomana pe aici...,mai bine fugi la market ia doua ciocolatele si ofera-le copilasilor de la IOMC,cadou de Mos Niculae...,ce zici?,crezi ca poti sa faci o fapta buna?

Kay,
imi pare atit de rau ca a trebuit sa citesti asa ceva...,imi pare atit de rau sa aud ca aceasta..."fiinta" lucreaza acolo...,am ramas cu imaginea Georgianei in minte...,am ramas cu plinsul ei in minte...,am ramas cu sufletul zdrobit la gindul ca am vazut-o,am atins-o...,am incercat sa o fac sa rida si ea s-a suparat...,am ramas cu atitea imagini in minte...,mai ales a asistentei care cica o impaca...,o femeie rece ca piatra...,am plecat plingind in hohote de acolo...,am luat autobuzul gresit...,am traversat calea ferata...si m-am trezit in zgomotul locomotivei la citiva metri de mine...,am sarit...,apoi am inceput sa urlu de speriata...,am traversat...,crezind ca am scapat...,dar nu!...,doi ciini au sarit la mine sa ma muste...,am inlemnit in loc...si iar am urlat de speriata...,am simtit ca nu voi mai ajunge acasa sa-mi vad copilasul...,nu este un film ,am ramas profund marcata de imaginea Georgianei...si mai ales ca este pe mina acestor"fiinte"...
Oana,draga mea...,te rog mult...,nu pune la suflet...aceste prostii...,tu stii bine cit de curat era la voi in salon...,tu stii bine de cite ori te dezinfectai pe miini...,tu stii bine ce ai facut tu acolo...,cit devotament...,totul pentru Sosonica...,impinsa de nevoie...,pentru ca acele "fiinte",n-aveau nici macar bunul simt sa-si faca datoria...,asa ca nu uita aceste lucruri...si restul...,te rog nu lua in seama...,rautati intentionate...,dar fara ecou...

Felicitari pentru dintisori...,pupam tare pe Soso frumoasa si pe mamica ei,minunata...,cea mai minunata...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu nu pot scrie nimic pt a combate cele scrise de aceasta roxanetta. de ce? pt ca daca Doamne fereste mai avem nevoie de spital, suntem la mana lor. si nu ii risc viata Soniei ca sa combat niste ineptii. iti multumesc pt mesaj, pt informatii, false, dar e bine ca te exprimi. reprimarea poate dauna grav sanatatii. atat am de zis. ba nu, si ca intr-adevar, nu intradevar e forma corecta...

azi a venit laptop-ul de la romtelecom ! deci de azi am net ! si o sa va pu poze recente cu Sonia-grasa, cu dintuci, cu rochite si fustite !

pe 22 ianuarie plecam la Munchen pt un control, sau cateterism, sau cateterism si operatie. in functie de starea ei. am cumparat un pulsoximetru ca sa-i pot lua saturatia saptamanal, sa nu trebuiasca sa astept un control ca sa verific asta. si o sa avem nevoie de el mult timp, asa ca e bine ca-l avem !

o sa pun pozele si va anunt cand e gata !

pupam mult, cu 2 dintuci si cu aproape 6 lunisoare !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Urat,foarte urat din partea ta Roxanetta!Lovesti intr-un om cazut la pamant si sufletul ti se umple de satisfactie!Asta e tot ce poti face!Imi e rusine sa citesc asemenea cuvinte!Nu as vrea sa te cunosc niciodata!Ai idee cati oameni au suferit pentru acest sufletel?Ai idee cati oameni au pus tot ce-au avut mai mult si mai frumos in suflet pentru aceasta inimoara mica?Esti demna de mila ...si te numeri printre putinii oameni care au reusit sa-mi "castige" dispretul!Iremediabil....Si incva ceva:mesajul tau e pt mine ,hartie de sters la ...nu numai din punct de vedere moral ,ci si din punct de vedere gramatical!Esti jalnica!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti, va rog la partea a 4-a.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput