Colectia de toamna-iarna 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 20
Hildegard spune:
Maria, dr. a zis sa-i dau antibiotic c-a facut febra mare...si trecea imediat dupa antitermic si iarasi revenea......
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
leea_cv spune:
Baaai,numai boli.Sanatate piticotilor vostri si pt al meu,car am impresia ca o ia de la capat.Maria se intimpla exact cum zici tu de al tau.Acu tuseeeste rrau si iaaar il loveste galeata cu muci.Fir-ar a naibii.
Diana toata fericirea din lume pentru tine,pentru voi!
Ioana daca astia nu inventau batista ce ne-am fifacut?O inventam noi careva.Asa ca foloseste-o cu mindrie ca,si asa chinuita,tot bine ii face.
Hilde al tau vad,e cel mai nou in clubul bolishtilor.Pupam sa treaca.
Mada imi ziceai tu cindva,de-o prietena de-a ta care intr-un fel e in aceeasi situatie cu mine.Ce mai face?Spuneai ca nenea nu poate avea acum copii si e disperat.
Noki io vineri i-am luat o pilota din aia cum zici tu si is f multumita.E 1m/1,40m.Nu o indoi ci il invelesc cu ea pe latime.Asa ca oricit s-ar zvircoli in patut nu reuseste sa se dezveleasca.Bine io acu pot zice ca am o potcoava,imi mai trebuie trei si calul.Adica asta e primul pas spre pat mai mare.
La sufocat nu m-am gindit niciodata.Da mai Anda acum sint mari si stiu sa reactioneze cind ceva nu le convine.Al meu cel putin nu ar sta cu plapuma-n cap daca n-ar avea aer.
Imbracat ziua sta cu body cu mineca lunga,bluzita bumbac,pantaloni trening si sosete de-alea plusate antiderapante.Noaptea body mineca lunga,pijama(nici foitza de subtire nici super groasa) si pilota.La bunici ii pun sacul gros ca-i mai frig.Io am dat drumul la centrala si e tot timpul 24 de grade.
Fetele,ce sa ma fac ca ma doare spatele de urlu.De-abia pot sa ma aplec.Ma tot frec cu fastum gel si ma intreb daca e de cutzit.Dr de fam asa a zis,desigur fara sa ma trimita la vreun consult de specialitate.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
maria_alexia spune:
Hilde, in cazul asta eu as suna-o pe dr. cu noile date ale problemei = scaunele diareice. Sanatate multa si voua!
Miha, nu numai ca ai fata frumoasa foc
, dar mai e si cuminte si vorbareata, mai mami mai! ![]()
Leea, interesanta pilota, deci exista si pentru copii?? Ca alea de care zicea Noki, de o persoana, sunt de 1.40/1.90 m, ceva de genul asta...
Hai ca nu esti de cutit, in nici un caz! Ia-o incet si o sa treaca si junghiul tau si tusea lui T. 
Hildegard spune:
Maria, pai dr. stie de ieri de scaunele diareice....eu i-am bagat si furzolidon cu toate ca n-a zis.
si de azi dimineata e inchis telefonul ei.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
Mihaelutat spune:
Sa va explic....Faza cu tataia-potaia i se trage de la bona. Sotul ei, cu care Titi e bun prieten este bolnav si sta mai mult la pat. Cand Titi merge in vizita joaca fotbal si se alearga cu el prin curte. Lili, bona, il suspecteaza de prefacatorie si ii zice ca e o potaie. de aici a iesit sintagma tataia Dorel-potaia. Partea naspa e ca Titi nu face diferenta intre tatal meu-tataia Mihai si potaia Dorel.....la denumire nu la fata, desigur.
Hilde sanatate la pitic. Noi am trecut in vara printr-o eneteroviroza din asta cu febra mare vreo 2-3 zile si diarie naspa rau. febra ne-a trecut la sfatul lui Gabitaco si Felicia, apropo pupici, cu un sfert de paracetamol pisat si dat in lingurita. Orice siropel si supozitor de febra dadeau diarie si mai naspa. Nu am luat antibiotic, dar ne-a recomandat de rezerva, in caz ca febra nu trece in 3 zile, Ercefuril. Titi si acum mai trage de la enterocolita aia din vara, pe care eu, dupa faza acuta am cam ingnorat-o si se pare ca a fact o intoleranta secundara la lactoza. De 3 luni bea numai lapte delactozat. La sfarsitul saptamanii vom incepe trecerea la lapte cu lactoza sa vedem cum va fi. cam asa a fost la Titi. Vezi ca Augmentinul poate da diarie. sanatate la pitic.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Maria pilotele pe care le am eu nu sunt de 1 persoana adulta ci sunt de 1 copil mare, sa zic asa. Le-am luat la setul de lenjerie pentru pat de copil, cu aparatori cu tot. Are asa cum a spus Leea dimensiunile, 1x1.40. eu am vazut si separat nu numai cu lenjerie.
Si da Tania, ma supara consultantii in continuare, dar nu ma mai enervez, ca mor cu zile si cu ei de gat. Acum trebuie sa selectez o alta echipa pe Phare 2006 si ma ia lesinul. Mi-am planuit un medical si o boala pe masura in perioada respectiva.....
Doar sa primesc de veste cand incepe procedura de licitatie si ma loveste instantaneu boala aia rea....
Mihaela
album dn Titi
Hildegard spune:
Miha, cu cateva zile de a incepe tratamentul steff nu vroia sa pape. Scaune moi, vreo 3 a facut inainte cu 1 zi sa trecem pe augmentin..aici e problema....ca poate fi de la masele!
Fac rau daca nu mai dau nurofen...trebuie sa-i dau azi dimineata si acuma la amiaza...si n-am dat, ca nu are febra?
Acuma stefan doarme...a adormit usor, febra n-are....cu sticla-n gura de ceai si iaca asa....speram s anu fie mai rau, ca de bine e mai bine. De vomitat n-a vomitat.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor....
Felicia, Meems, NegaraCristina, Noki, Roxi, Maria Alexia, Camelia, Ioana, Mihaelutzat, Catutza, Miha 2006, Leea va multumesc din suflet pt urari....si va poop dulce!!!
Joy ...iti multumesc pt mesaj, esti o dragutza si sper ca esti ok cu cei 2 mici teroristi.
Catutza ms de intrebare, suntem ok, sper din suflet ca bb e bine ca eu ma simt excelent, mai am greturi dar nu f. mari. As intra mai des datr....am treaba la scarbici....si nu prea am timp sa tin pasul...dar..sper ca pana de sarbatori sa am si eu net acasa.
NegaraCristina...am terminat cu mutatul...dar stau la mama deocamdata ca astept creditul ca sa ma apuc de treaba. asa ca....mai dureaza ceva ceva dar sper pana de sarbatori sa pun casa la punct.
Acum va poop si mai intru mai tarziu!!!
Diana
10+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
maria_alexia spune:
Hilde, acum doctorul tau stie mai bine, dar... mie ceva nu-mi suna bine.
Chiar nu inteleg pentru ce ati primit Augmentin, nu ajuta nici la masele, nici la enteroviroza, dimpotriva, agraveaza diareea. E bine ca luati totusi Biotics.
Nurofenul nu e obligatoriu sa-l ia, daca nu are febra, nu-i dai. Urmareste-l totusi spre seara, cum au spus si fetele, in jurul orei 18 e un varf de temperatura, la fel pe la 1-2 noaptea.
Sanatate multa, sa te auzim cu vesti bune cat mai repede!
Hildegard spune:
Maria, pai cica c-a facut febra mare sa trecem pe antibiotic ca nu manca....etc...si febra se repeta.Ce nu-ti suna bine c anu pricep...daca era mai rau facea febra in continuare sau varsa.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter