Colectia de toamna-iarna 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_77 spune:
Mai, Noki, nu ai nimic de pierdut daca o cumperi. Ii faci o husa faina cu desene animate si poate o aburesti sa doarma cu ea.
Pe nepoata cumetrei mele au reusit sa o faca sa doarma invelita dupa ce i-a cumparat matusa-sa o paturica cu Winnie the Pooh, stiti ca se gasea intr-o vreme.
Maria(29.11.2005) si Ioana
36+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Mihaelutat spune:
Asa gata am terminat cu micile rahaturi de luni dimineata si revin la partea placuta a lucrurilor.
Ca sa nu fim nici noi mai prejos fata restul colectiei si la noi in casa e frig de mori, nici Titi nu sta invelit iar imbracat ziua si noaptea e cam ca si la Maria-Alexia, si el urla cand vede batista bebelusului si trebuie placat ca la rugby cand incerca sa evadeze. Poantele de genul "uite ii scoatem si lui tata" sau "si piticilor" nu fac decat sa il enerveze si mai rau ca stie ca e teapa. Dra eu sunt perseverenta pentru ca stiu ca imi va multumi cand va creste...
. Pe naiba dar asa imi place sa cred.
In week-end nu am facut jacuzii ca mi-a fost lene si m-am plictisit la ai mei asa de rau ca imi venea sa plec mancand pamantul macar sa ma plictisesc la mine acasa. Asta si ca sa nu ii mai vad fata oripilata a lui taic-meu cand l-a strigat Titi " tataia =potaia", invatat vineri de bona, asezonat de un deja clasic " pui mei".
Cam astea s-au intamplat la noi in acest minunat sfrasit de saptaman, acum ma duc sa imi fac planul de bataie sa ma cert cu pensionarii din bloc sa dam drumul la caldura.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Vecina eu am doua pilote de care zici tu, cumparate cand l-am nascut pe Titi. Evident ca nu le-am folosit niciodata pana acum, dar o sa le scot diseara sa vad cum o fi, desi mari sperante nu imi fac, ca asta micu' e ca viermele noaptea prin pat si nu cred sa reusesc ceva. Mama a incercat intr-o nopate si l-am gasit incurcat in ea, pe dedesupt, si nu mai stia sa mai iasa si urla de frica de sub pilota. Eu in acealsi timp urlam ca nu reuseam sa il gasesc prin pat pe intuneric si tac-su urla din camera cealalta ca urlam eu si tot asa.... a iesit o panica generala.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Vecina eu am doua pilote de care zici tu, cumparate cand l-am nascut pe Titi. Evident ca nu le-am folosit niciodata pana acum, dar o sa le scot diseara sa vad cum o fi, desi mari sperante nu imi fac, ca asta micu' e ca viermele noaptea prin pat si nu cred sa reusesc ceva. Mama a incercat intr-o nopate si l-am gasit incurcat in ea, pe dedesupt, si nu mai stia sa mai iasa si urla de frica de sub pilota. Eu in acealsi timp urlam ca nu reuseam sa il gasesc prin pat pe intuneric si tac-su urla din camera cealalta ca urlam eu si tot asa.... a iesit o panica generala.
Mihaela
album dn Titi
exact de-asta mi-ar fi frica cu pilota. am evitat sa ma exprim ca sa nu ziceti ca sunt paranoica, dar acu', daca a apucat mihaeluta sa povesteasca , va zic ca io il vad numai sufocat sub pilota...bine, sunt celebra pt gandirea negativista, dar ma gandesc ca pilota nu merge DECAT la pat de copil mare-adult, in niciun caz la pat cu zabrele sau plasa deoarece este prea mare, copilul poate ajunge complet sub pilota sufocat. daca pilota se mai prinde sub copil si/asau putin printrre zabrele, devine nasoala situatia!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Dordia , la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa, sa ai o nastere super usoara (daca exista asa ceva!), si un bebe sanatos si frumos si cuminte ca Stefan 

Mada , multa sanatate Mirunei,
astept poze
Noki , ce cadou i-ai luat bufnitei? Eu sunt inca nehotarata, habar nu am ce sa ii iau apoi vine mos Nocolae...apoi Craciunul...trebuie sa iau magazinele la picior sa vad ce gasesc
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
tania-z spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
si el urla cand vede batista bebelusului si trebuie placat ca la rugby cand incerca sa evadeze.
Asta si ca sa nu ii mai vad fata oripilata a lui taic-meu cand l-a strigat Titi " tataia =potaia", invatat vineri de bona, asezonat de un deja clasic " pui mei".
Hehe, ce mi-a placut comparatia cu placajul de rugby!
Apropo, Monet, ai vazut semifinalele CM? Comentam ceva?
Faza cu tataia-potaia e de coma

, parca-l si vad pe tatal tau! Doamne, ce le prind din zbor smekerii astia ai nostri!PS. Cum mai merge la job? te mai supara consultantii?
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Hildegard spune:
Buna,
Stefan de sambata noaptea a facut febra 39 si scaun moale...duminica dimineata febra si scaune apose rau , vreo 7....verzi si mucoase. Suntem pe Augmentin, Hidrasec,Furazolidon,Nurofen.Azi noapte a facut febra pe la 3 , i-am bagat novocalmin sup. si a dormit pana la 8 dimineata. Dar de azi dimineata nu i-am mai dat nurofen...si uite ca nu mai face febra. Azi dimineata a facut 2 scaune legate frumos...si dupa aceea au venit inca 2 moi si iara cu muci. Cum debuteaza boala asta? Cine a mai avut asa ceva?
In cat timp trece. nu vrea sa pape steff nimic....Daca i-a ceva in gura nu vrea sa mesteca, sta cu mancarea in gura.Ii dau dimineata si seara nan fara latoza in care pun 1 plic Biotics.
E tot timpul cu degetele in gura....din somn tresare...la el in gura e vai s-amar...gingii umflate, mai trebuie sa-i iasa 4 masele.Are legatura cu asta? Sau am dat in enteroviroza, sau s-a deranjat stomacelul rau de tot?
ii dau ceai de menta.
Io efectiv nu stiu ce e si de la ce!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
maria_alexia spune:
Off, Hilde, si voi
. Scuze ca am pierdut firul...
Pana sambata noaptea, cand au inceput toate simptomele, erati ok ?
Augmentin pentru ce luati? In caz de deranj la burtica, nu face decat sa strice. Nurofenul iarasi nu face bine in caz de diaree, bine ca ati scapat de febra si fara el. Altfel, cam suna a enteroviroza...
anda77 spune:
hilde, doar unii copii ai diaree de la iesitul dintilor. are legatura la voi daca stii ca a mai facut asa la dintii anteriori. noi am avut episoade de-astea de jurai ca a inceput o enteroviroza si dupa juma de zi nu mai avea febra si facea kk tare
..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miha2006 spune:
intram si noi sa uram DORDIEI toate cele bune
si LA MULTI ANI
INVELITUL: Iulia e prietena cu sacul, nu e foarte gros dar in camera sunt 22-23gr si imbracata doar cu un body cu maneca lunga, pantalonasi subtirei si ciorapi. La somnul de peste zi chiar ia imi cere paturica "mami, ii fig la iuia mami, fig, fig... si piciolu acopela mami si piciolu" la capitolu asta nu avem probleme. Dimineata cand se trezeste isi scoate sacul si ma striga.
MIHA m-ai binedispus cu "tataie-potaie" si acuma rad... dai o pupa de la mine la dn TITI

...o pun azi dimineata pe iulia pe olita, se ridica si-mi spune "Mei mami mei, numa pishu facut iulia mei"... acuma sunt "mai mami mai"
MEEMS pup riana sa se faca bine si pe mami sa iasa din "astenia de toamna"
EDIT: HILDE sanatate la STEF, sa ne dai vesti bune, noi nu ne-am lovit de asa ceva.
sa ne vedem sanatosi...
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)