Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

ce de copilasi bolnaviori ....SANATATE INFINITA!!!

va ziceam ca la Sorana ii iese un canin ...foarte dureros,pb e ca nu mai vrea sa bea lapticu cu bibe dar nici din alceva ,nu a mai baut laptic dim si seara de vreo 4 zile CE SA FAC?????????

am iesit si eu din starea naspa pe care o aveam ....cu ajutorul sotului : m-a vazut el ca nu sunt in apele mele si a chemat-o pe socrela sa o ia pe Sorana la ia si m-a dus in oras la restaurant ,m-a plimbat cu masina am foat un pic la Polus ,porma am stat singurei ca doi porumbei!

Sper saptamana asta sa fie muult mai buna pt noi!

mwerg sa citesc pana nu e mandra acasa ,apropo fetele care aveati de invatat cum reusati cu copii in preajma????

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

dordia, la multi ani si de la mine!!!!

multe sanatate puilor bolnaviori, vad ca iara s-au strans cativa... off...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mi s-a aprobat cererea de concediu fara plata 1 an de zile!!!!

am vorbit cu dr. lui steff:
-mergem in continuare pe augmetin 4ml/-2/zi
-hidrasec 3x1/zi,Furazolidon de 25 mg cica 2tb- 3ori/zi, eu i-am dat 3 tb/zi. Da, am uitat sa va zc ca am vazut si firicele de sange in kk...si de azi ii dam acid nalidixic sau negram jumate de pastila 2/zi, 2 zile.nici un atitrmic daca nu face febra.Daca face febra dam 5 ml de nurofen.

Cica e vorba de bagat mainile murdare in gura, el cum e sensibl acum cu maselele si microbii au ajuns la stomacel....si iaca s-a aranjat steff.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia la multi ani! Sa-ti mearga toate din plin!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Dormit:
-pana nu s-a dat caldura erau vreo 21 de grade in casa, Nati dormea cu: body, strampi, pijama. Dupa ce adormea o inveleam cu paturica de lana.
-acum s-a dat caldura si sunt 23-24 de grade, doarme la fel dar fara paturica.
-de regula iarna la noi sunt 25-25.5 grade, ii scot si strampii si ii dau numai body+pijama.

Dar voi daca aveti centrala de ce dati pe 21 de grade? La temperatura asta mie mi se pare frigggggg...

Tania cum mai stai cu epiziotomia, ti s-a vindecat? Te-a recusut, cum s-a ispravit povestea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Se vede traba ca numai la noi in cartier nu s-a dat caldura. Mama lui de radet sau de pensionari de pe scara, inca nu stiu sigur cine e vinovat, drept pentru care injur la comun deocamdata.
Cristina N cred ca tu ma intrebai de solistul de la Sarmalele Reci, nu? Sarmalele Reci au fost pe post de lautari, adica au cantata toata noapte, iar in pauze DJ. A fost super marfa, ca au cantata si melodii larg cunoscute pe plan mondial si repertoriul propriu, insa in nota stilului lor. Adica rock-pop....In concluzie a fost de vis. muzica populara a fost doar o repriza pusa de Dj, dar nu s-a simtit nevoia. Noi oricum am recuoerat la capitolul hore si sarbe o sapataman mai tarziu la Ramnicu Sarat. dar si acolo a fost ok atmosfera chiar daca total diferita fata de cea de la Bucuresti.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cum facem cu felicitarile& LMA-urile de zilele copiilor?

Le facem la subiect sau din nou pe subiecte aniversare, la Felicitari, evenimente, etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...am fost la CORA...laptopul acela este intradevar cel cumparat de Madau, doar ca la suma de 170 ron. Dra nu i l-am luat, ca nu m-a cnvins deloc. Plus ca paginile carticelelor sunt de-alea subtiri, or pe Sarah o mai apuca cateodata vreo spuma si le rupe si ...ce-am facut???

Leea, de-aia am vrut io initial sa-i iau, pentru ca noi avem pat de tineret dar cu masa de infasat care apoi se scoate. Acum are lungimea de 1.5 m dar va avea de 1.95, asa ca nu are rost sa-i iau de-asta mica ca sa am ce sa schimb la anul...

quote:
Da mai Anda acum sint mari si stiu sa reactioneze cind ceva nu le convine.Al meu cel putin nu ar sta cu plapuma-n cap daca n-ar avea aer.

Perfect de acord cu tine! A mea mereu s-a descurcat singura...ii cadea suzi si-o lua imediat. Sunt convinsa ca nu am avea niciun fel de problema.Sati ca amu citesc...la 24 de grade tu ii pui noapea body cu maneca luna SI pijama si piloa??? Nu transpira? A mea ar fi lac..

Maria- da, exista, dimensiunea luata de Leea e cea pentru copii.

Dau send si mai citesc...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Scuze de miliardele de greseli..dar ma evacueaza Adila de la desktop si nu am timp sa editez
Revin mai incolo

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATA..........

eram taaaaaare fericita mai devreme cand am vazut ca nu merge forumul ca ma gandeam ca asa va ajung si eu din urma.
dar de..cap sec ce am, nu m-am gandit ca nici eu nu pot intra sa citesc.
deci...am de recuperat, sunt pe la pagina 7....

asta-i scris de ieri si nu am mai apucat sa-l trimit. nici nu m-am uitat inca sa vad la ce pagina sunteti, probabil ati inceput scutec nou.

acum incep asa:LA MULTI ANI DORDIA, SA FII FERICITA SI NUMAI BUCURII!!!!!!!

NOKI nu ma supar ca dai cu batul. e bine ca mi-ai atras atentia.
deocamdata doarme pe perne si cu tinutul in brate si leganatul...cand are colici numai asa sta. cum il lasa si-l ia somnul, cum zvarl cu el in pat.
sper numai sa nu-l tina mult. colicii.

HILDE mama, cred ca l-a durut ochisorul pe Stefan....mi-a stat inima cand am citit. -ici multi si sa auzim de bine.

fetelor, intradevar, ELA este de nota 10+, m-a ajutat enorm, mi-a trmis papica la spital, mi-a facut piata...ce mai, adevarata prietena.
pe aceasta cale si cu aceasta ocazie multumesc celei care in urma cu 1.5 ani i-a spus intr-o conferinta mess i-a spus ca subsemnata sta-n berceni.

io-s cu alex in brate si nu pot tasta in pozitiz asta de yoga in care sta el.
ma intorc sa citesc din urma.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna ziua tuturor. Si uite asa, a venit si toamna....incep zilele de nastere ale piticilor nostri. Si eu ma gandesc ce sa ii cumpar. Am fost ieri in cora si s-a dat Iulia pe niste biciclete mici cu rotite ajutatoare. N-ar mai fi coborat de pe ele. Asa ca ma gandesc sa ii iau o bicicleta...
Vreau sa fac si eu un sondaj: cu ce se joaca copii vostri in casa?
Eu nu mai stiu ce sa ii iau Iuliei sa o atraga...Afara probabil ca nu o sa mai stam asa mult ca vara, asa ca trebuie sa isi gaseasca ceva de facut. Bun,desenam, scriem...I-am luat puzzeluri. Cand am fost in Grecia in vara am luat unul cu animale. Animale facute din 2 bucati, deci f simplu....Normal ca s-a plictisit. I-am mai luat ieri din cora altele, cu alte animale si mai complicate, din mai multe bucati si unul cu fructe. Si iarasi ce ii mai place e sa construiasca. Are niste piese de plastic, destul de variate si facem case si castelase...Insa...as vrea ceva, o idee, ceva cu care sa se joace singura... Nu o intereseaza papusile decat sa adoarma cu ele. Poate masinute....

Anda, cu dintisorii depinde de la copil la copil. pe unii ii chinuie mai tare maselele...
Si daca tot veni vorba de astrograme, te rog din nou pt o astro pt Iulia...datele: 14 nov 2005, ora 10.45.

Cristina Negara, asta e...Iulia face asta de fix acum 6 luni. Ne-a disperat. Acum ne-am mutat si avem 2 camere...Drept care i-am cedat ei patul nostru imens din dormitor iar noi dormim in pe canapea in sufragerie...

In privinta imbracamintii eu la 21 de gr as tine-o cu body si bluza de bumbac, pantaloni, sosete si botosei iar noaptea ceva mai gros imbracata. Sau acoperita. Eu ii dau un body maieu, pijamale subtiri si o pun in sac de dormit. Sacul este destul de gros. Nu ff gros, dar destul. Cum zice Anda, mi s-ar parea groaznic sa ii fie frig noaptea. Si Noki, da, i-as cumpara o pilota, daca as fi in locul tau. De altfel, noi am si primit una...

LA MULTI ANI, DORDIA! Sa fii sanatoasa si fericita cu toata familia.

Soanso, nu te stresa...O sa ii revina ei pofta. Poti incerca sa ii pui in lapte cativa biscuiti si sa ii dai cu lingurita. Sau ai putea sa ii dai niste calciu (de la Pharco, de pilda sau Cipcal care e ca cu vit.D). Sufera si ea in perioada asta...

Va pup si sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput