Gravidutze si mamici din CLUJ - 24

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

dr SBARCIU ....am avuteu ghinion poate ,pt ca sincer am auzit si lucruri bune de el ,altfel nu l as fi ales

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-incearca sa uiti si sa-ti impui ca ai avut tu ghinion,ca altfel te framanta si te enervezi cum putea un om care nu ca-i medic ci ii om in primul rand sa nu-i pese. pe astia i-as pune sa rabde numai o ora durerile alea.dracu sa-i ia.cred in afirmatia ca toate ti se intorc. asa ca...sanatate voua, ai grija de voi si bucura-te de printesa ta!
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex imi pare rau sa vad prin ce ai trecut. Cel mai important e ca sunteti sanatoase amandoua si azi trecut peste acele momente.Trebuie sa fii tare pentru prichindutza ta si sa te refaci repe.Se poate spune ca ai nascut cat pentru 2 femei.Bine ca ne-ai zis de acest dr ca am si eu o prietena care merge tot la el.Eu iti doresc numai bine si multa sanatate.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sunteti sigure ca azi a fost deschiderea la Polus si carrfour? Eu stiam ca maine, pe 12.
Eu azi am crezut ca moor de nervi din cauza aststentei unei notare: de 3 zile ma poarta cu acte, pt un amarat de contract de comodat (poate de aia) programare la semnat, intarzieri de 1/2 ora, mama trebuia sa ajunga la petra....Noi, oamenii de rand suntem niste kk in fata doctorilor, notarilor (avocatilor) si altii din bransele astea, pe care noi trebuie sa-i pupam in c** si sa-i spaguim mai ceva decat.....bleahh, in loc ei sa fie la dispozitia noastra, cum e normal....off...gata m-am descarcat
Alex, eu nu mai zic nimik, decat ca eu am trecut prin lucruri mult mai urate si nu ma mira nimic de doctori. (din cauza unuia am pierdut sarcina in 32 saptamani)-bine ca sunteti bine amandoua

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Editez: nu toti sunt asa de rai, dar majoritatea

asa crestem noi

Mergi la inceput

vai tu MELI chiar mi am amintit ce ai patzit si tu draga de tine ,dar uite ca Dumnezeu ne a ajutat si sunetem bine

Mergi la inceput

Carrie, la Casa Piratilor se papa foarte bine si nu e scump. Ideea e ca pt petrecerile copiilor este o incapere separata, nici pe terasa nici sus, nici in bar, unde nu se fumeaza si e ok acolo.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Va pup fetelor si sa avetzi o seara super ,ma duc sa dorm putzin ,pana mi se trezeste inimutza
atata mi de draga ca mi vine sa nici no las sa doarma

Monica a venit azi pediatra si sa stii ca pare de treaba

SOMN USOR la toate

TIADRIS (1 SAPT.SI O ZI )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Si eu de Zbirciu am auzit ca ie un medic foarte bun ,am fost internate in aceas salon cu pacientele lui si era foarte grijuliu si venea pe la ele in fiecare zi erau alti medici care aveau paciente cu probleme mult mai grave si nu veneau deloc Nu vreau sa ai iau apararea dar se pare ca si medici cu renume fac erori foarte mari Saptamana trecuta am aflat ca din cauza doctorului Todea o cunostinta de amea a trecut prin aceasi chinuri dar ei ia murit baietelu sa te bucuri de bebita bine ca santeti sanatoase Iko +35Szende Irisz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Seara buna!!!!
Alex imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...Bine ca acum sunteti bine amandoua.Nu pot sa cred cum pot fii unii doctori...Ce poate fii in capul lor...In fine...

Am fost la mall.Aglomeratie foarte mare pana acolo...In fine,am ajuns pana la urma.Nu toate magazinele erau deschise...Carrfurul era deschis dar nu se faceau cumparaturi.Nimeni nu era la case...Dar puteai vizita...In fine,am gasit ceea ce m-a interesat pe mine cel mai mult.Magazinul Miniblu.Este foarte mare,gasesti tot ce vrei,de la hainute,la carucioare,biberoane,jucarii,patuturi,mobila...Am gasit cadita ce o vreau,nu era afisata,am intrebat de ea,si mi-au adus-o din depozit.Nu ma cumparat-o ca ne-am mai plimbat pe acolo si eram caraghiosi cu ea in mana.In plus imi trebuia si suport,a zis sa trec zilele urmatoare ca atunci vor scoate toate produsele.Vanita era 800 mii.Era din aceea ce se pune intr-o parte bebele pana la 6 luni si in cealalta dupa 6 luni.Dar era mare si spatioasa.Mai erau si de la chicco,dar alea nu-mi plac deloc.In fine,hainutele sunt frumoase,dar putin scumpe.Adica un body era 29,99 lei.Si o salopeta plusata vreo trei sute si ceva de mii.Mie mi se pare cam scumpe sincer.In rest sunt multe hainute.
Magazine pt copii mai sunt vreo 2.Dar nu erau deschise.
A,si era papa pe gratis.Erau platouri cu hrana rece,suc,bere,vin,cafea...Ma rog,asa era normal la o deschidere...
De abia astept sa mananc la KFC.Si mai era restaurant mexican,si inca cateva ciudate.De abia astept sa se deschida.
In rest e frumos...Preturile n-am prea apucat sa vad cum sunt...Cred ca intr-o zi ma duc de dimineata si ma plimb in voie...
Cam asta a fost...

Victo detergentul de la amway l-am comandat eu,ca sunt reprezentant.

Noapte buna!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 25 de zile

Mergi la inceput