Gravidutze si mamici din CLUJ - 24
Raspunsuri - Pagina 4
NataliaS spune:
UFFFFFFFFF Alex - draga de tine! Imi pare rau ca ai suferit atat de mult...cum o fi avut suflet sa te lase asa de mult??? Bine ca sunteti bine amandoua si va puteti bucura acum una de alta...Pune si tu ceva poze cand apuci ca suntem curioase foc sa iti vedem papusa
Am fost si el prin Mall - dragutze magazine - in sfarsit vom avea si noi Zara, Marks&Spencer, S Oliver,Terranova,Miniblu, Motivi etc...multe si dragutze, insa niste preturiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ex. Saculet subtire din polar 0-3 luni - 120 lei, cizmulite lac negre marimea 23 - 240 lei, pompa de san Avent Isis (cel mai simplu model - care in Carrefour e 200 lei) - 297 lei, tricicleta metal copii < 4 ani 670 lei...mai fetelor, in opinia mea astea sunt preturi de SUA, ce vorbesc eu aici? nici acolo nu-s asa de scumpe...dar daca vrei ceva mai deosebit gasesti.
Ma intreb cum or mai fi Delia si bb Iris?
Va pup si Noapte BUNA!!!
Natalia 29+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
OanaAlina spune:
alex - am citit povestea ta si m-a intors pe dos, sincera sa fiu! asta ma supara cel mai tare la dr ca nu iti spun care e problema daca ea exista! nu mi se pare ca a procedat corect! delooooc! mai ales nu inteleg de ce ti-a provocat nasterea avand in vederea ca bebe nu era intors si de ce nu ti-a facut de la inceput cezariana. in fine... bine ca sunteti bine amandoua si ai o fetita sanatoasa! restul... se uita!
ramonella - pai vezi ce noroc am eu ca am avut "spion" la carrefour... musai trebuie sa merg si eu sa o vad!
o seara frumoasa tuturor si insanatosire cat mai grabnica! pupici!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
Gabriela77 spune:
Alex, imi pare rau de experienta ta! De neiertat atitudinea doctorului! Chiar nu inteleg de ce nu ti-au facut de la inceput cezariana! Bine ca e sanatoasa si bine fetita ta!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
noi ne-am trezit, am papat si ne-am culcat inapoi.cred ca piti incepe sa-si revina.speeeer.eu...tot asa.ata ete.
va pupic si va doresc o zi frumoasa
Meli
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Si eu abia astept KFC-ul....sper sa tina preturile macar ca cele din Brasov. Mie mi s-a parut carrefour-ul din Brasov cam naspa, asemanator cu Cora, dar cu marfuri de calitate mult mai inferioara. iar ca reprezentante de firma, vai, vai ce preturi vor fi. (am fost ieri pana la nike si m-am crucit cand am vazut adidasii care mi i-am luat eu cu 40 euro la 3 mil si si niste materiale in treninguri...groaznic, numai rebuturi aduc astia aici.
E normal cu preturile! Eu i-am luat tot din Italia (din statiune, nu oras) o pereche de ghetute cu 16 euro si le-ma vazut identice la mellanie, aici in Romania cu 80-90 ron. I-am luat si niste cizme lacuite cu 20 euro, care sigur ar fi aici peste 150 Ron. ca sa nu mai zic de iana , de fapt la chiriile din centrul clujului...cum sa-si le plateasca daca nu-si pun adaos de 300-500%
E groaznica tara asta .....ma rog, asta e si in asta traim
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
arghirmonica spune:
Servus fetelor ,mai vin pe la voi.Alex imi pare rau de patanie..asta e.Io nu va povestec cum a fost la mine ca sa nu innebuniti de groaza in fine....eu am iesit din spital in scaunu cu rotile si paralizata.Am tras cateva luni si am inceput sa merg cu cadrul,fizioterapie etc.Daca iesi pe picioarle tale cu bb in brate pt mine e superok.
Codruta io tot caut ap cu 4 camere.de stii oarece baga informatie pleaseeeeeeee
Ma bucr ca dr pe acre v-am recomandat-o e ok si mie imi pl;ace.e ff cumsecade si serioasa.
raluca sa intri sa ne pove.
Oare Delia????
OanaAlina spune:
eu astazi merg la medicul de familie ca sa imi iau concediul prenatal! sper sa nu stau prea mult pe acolo! uffff! cine stie ce coada o fi....
si mai vine si frigul! sper sa se indrepte ulterior ca si eu vreau sa o plimb pe bebita anul asta! deci, daca sunt mai putin de 5 grade nu avem voie sa iesim la plimbarica?
intrebasem la un moment dat de medic pediatru bun prin zona gruia, gara sau centru???
codruta - intru totul de acord cu tine... si eu am fost la iana zilele trecute si vreau sa va zic ca toate body-urile de bebelusi aveau defect! am vrut sa iau cearceaf din acela pentru atunci cand il schimbi pe bebe si toate erau mazgalite cu cate ceva... oare numai rebuturi se aduc la noi? sau asa am nimerit eu?
si eu sunt curioasa ce preturi vor fi la mall si mai ales la carrefour! "dincolo" aveau preturi acceptabile! eu mi-am cumparat o gramada de haine de calitate la preturi rezonabile! vom vedea...
meli - ma bucur ca incepeti sa va simtiti mai bine! insanatosire grabnica!
o zi frumoasa!
OanaAlina
pufulet74 spune:
Salutam fetele !!
Alex, imi pare tare rau :((( Bine ca acum sunteti bine si cu micuta alaturi
Eu am fost odata la Zbircea la Asromedica dar nu prea mi-a facut impresie buna, mi-a facut un control de toata jena ca se grabea la o petrecere cica
Noi avem vesti bune, piticutul nostru are 2,8 kg si e sanatos :)
Am vrut sa va intreb de monitorizare, ce presupune de fapt, e doar monitorizarea miscarilor fetale, la nivelul burticii sau e si control vaginal?
------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
OanaAlina spune:
pufulet - ma bucur ca bebe este ok!
monitorizarea presupune doar monitorizarea (ma repet acum....) batailor cordului fetal si a contractiilor! mie nu mi-a facut control vaginal de cand am ramas insarcinata ci numai ecograf! acum ce sa zic... nu stiu daca e bine sau rau!
OanaAlina
antoni spune:
pufulet-e cum zice Oana, nu ti se face control vaginal. si e bine, nici nu-i indicat!
pupici la toate
Meli