*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gudinde, eu stiu ca pana la 18 luni trebuie sa-i iasa primii dinti, altfel e nevoie de un supliment de calciu dar numai la indicatia medicului. Deci teoretic deocamdata sunteti in grafic. Totusi, pediatrul ce zice?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Multumesc mult pt raspunsuri fetelor!

Pediatra zice ca asa e ea mai inceata (si de mers merge daca o tine cineva de manuta, singurica fara ajutor nu merge desi am vazut in parc alti copii care merg) si o sa-i apara. Sa nu ne ingrijoram caci fiecare copil are ritmul lui.
Dar va dati seama ce e in sufletele noastre caci nu stiu nici un copil care pana la varsta asta sa nu aiba macar un dinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si poftiti luta.

gudindeNoi avem abia 4 dintisori la 1 an si o luna primul iesind la 10 luni, deci nu prea devreme. Am inteles ca ar fi ereditara chestia asta asa ne-a spus pediatra.VB ei " ai vazut copil fara dinti " ;)) asa ca stai linistita o sa aibe si dintisori.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Monique, saru`mana pentru cafea!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani fericiti Ana Maria si Rares!

Tanima,

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
La multi ani, retroactiv, Teodorei Maria, Vanessei si lui Vlad Andrei!
La m ulti ani pentru azi, Ana Maria si Rares!
Noi am avut un week-end plin, sambata a fost ziua mamei mele si am fost si la inaugurarea casei uneia dintre cumnate. A fost super, se plimba fii-mea pe-acolo, parca era la ea acasa In schimb ieri nu s-a mai simtit asa de bine, nu a mancat mai nimic iar azi-noapte intre 3 si 5 jumate a avut chef de orice altceva dar numai de somn nu.
Sunt chiauna.
Gudinde, stai linistita, nici Maria mea, care e nascuta in aceeasi zi cu nepotica ta, nu merge inca singurica, decat 2-3 pasi, in rest doar tinuta. Momentan nu a prins destul curaj incat sa se desprinda.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am revenit cu doua poze noi, incepand cu asta

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani sarbatoritilor din ultima perioada!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Monique, si noi cautam geaca groasa pt Dudu!. Zilele astea vreau sa caut la 'Piciul'(Iancului) sau OK Baby (pe blvd Basarabiei sau in Auchan) unde au produse de la Cocodrillo. Daca vad ceva interesant, te anunt.

Gudinde, si Dudu este cam "restant" la aparitia dintisorilor: primul a aparut pe la 10 luni iar in prezent are doar 4 dintisori si 1/2! Ce-i drept, eruptiile de pana acum nu au fost prea usoare, dar nu stiu daca chestia asta poate fi corelata cu varsta la care i-au aparut.

Dudu face pe zi ce trece progrese, ca de altfel toti copilasii nostri. Mai nou a inceput sa ii strige pe prietenii lui: Dei-dei! adica Andrei si A-na! adica verisoara lui. Si, ca de obicei, face "ochi dulci" domnisoarelor (de preferinta brunete!), atunci cand mergem la cumparaturi.

In weekend am cam stat pe langa casa, prilej cu care a "exersat" de zor mersul de unul singur; este drept ca inca pare ca se teme, dar dorinta de a explora locuri noi este atat de mare, incat uneori "uita" sa se mai sprijine de ceva.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Va multumim tare mult pentru urari! M-a impresionat sa vad ca nu ne-ati uitat! Si noi le dorim copilasilor vostri tot ce e mai bun pe lumea asta, sa aiba parte de noroc si sanatate... ca apoi restul sunt subintelese !

Si pentru ca spuneti ca v-a fost dor de noi o sa imcarc indata niste poze de ieri sa ne vedeti la fetzisoare . Sa ne spuneti daca ne-am schimbat...

Inca n-am terminat cu distractia. Azi Vladut da o mica petrecere pentru prietenii lui, speram sa ne distram de minune!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by gudinde

Multumesc mult pt raspunsuri fetelor!

Pediatra zice ca asa e ea mai inceata (si de mers merge daca o tine cineva de manuta, singurica fara ajutor nu merge desi am vazut in parc alti copii care merg) si o sa-i apara. Sa nu ne ingrijoram caci fiecare copil are ritmul lui.
Dar va dati seama ce e in sufletele noastre caci nu stiu nici un copil care pana la varsta asta sa nu aiba macar un dinte.

Gudinde, fetitei nasilor mei i-a iesit primul dintisor la 1 an si 3 luni si pana la 2 ani a avut dantura completa. Si ei si-au facut griji...insa s-a dovedit a fi totul cat se poate de normal...fata e sanatoasa tun...fara lipsa de calciu sau alte cele.
Asa ca...zic eu, ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare in toate.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput