*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Poze de la aniversarea de ieri

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, sunt superbe pozele, Vladut a crescut muuult si mi se pare ca seamana din ce in ce mai bine cu tine. Cat despre tine, arati superb si fff tanara, de maxim 23 de ani, desi, daca-mi aduc bine aminte esti cam de varsta mea. Bravo tie! Eu arat in continuare ca o epava.
Am vrut si noi sa-i luam calut Mariei dar ma gandeam ca e prea mica. Se pare ca m-am inselat ca vad ca Vladut mai are un pic si ajunge cu piciorusele jos.Ce inaltime mai are el?
Si ce tort superb!!! Unul din cele mai frumoase pe care le-am vazut! Pe-aici prin Bucuresti n-am vazut asa ceva. E cumva invelit in martipan?
Neaparat sa ne arati pozici si de la petrecerea de azi, pls!!!
Multumesc pt. sms.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Wooww -dar ce mi-au vazut ochii...un Vladut de 1 anisor...ce mare s-a facut si ce bine arata... - Eloise - bine ca ai mai dat un semn de viata..si poate de acum devine obisnuinta

RARES - sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Lexi - am vazut pozicile cu Maria - e superba, ce ochisori poate sa aiba si ce fata expresiva... sa va traiasca - si LA MULTI ANI!!! mamei tale!!

Adriana - asa si grasanu - de multe ori se desprinde merge prin toata sufrageria dar doar daca nu te uiti la el, daca ii intinzi mainile si il strigi...gata isi da seama ca nu se sprijina de nimic si cade in fundulet!!!

Mergi la inceput

Cristina - ai lipsit de la cafeluta de dimineata...pe unde esti?esti bine???Vladut???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ciao!

Sunt pe-aici, doar ca am una alta de facut. Dar sunt la curent cu toate

LA MULTI ANI RARES SI ANA MARIA!!!

Meme, mi-am amintit de tine. Cum mai sunteti voi? Reusesti sa te descurci cu amandoi piticii?

Vazut si pozele cu majoratul lui Vladut!
Multa sanatate in continuare la Bucuriile bolnavioare!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare din nou voua!

Noi ne-am facut bine (sper!!!). Nu mai avem deloc mucisori. Nu am mai aspirat-o deloc pe Reby de ieri de la amiaza. Doarme destul de bine. Spun destul, pt. ca o sacaie al treilea incisiv de sus, care sta sa iasa. Din cauza asta si-a reluat obiceiul ei de a bea muuult lapte (cat ii dau) noaptea cand nu poate dormi din cauza dintilor....si incepe parca sa mai faca nazuri la papa...dar numai putin...ca in rest tot papa foarte bine in comparatie cu alte perioade. Ptiu!!! Sa nu o deochi.

Luna asta nu a mai luat deloc in greutate, cu toate ca a papat foarte bine. Nu stiu...parca e normal dupa 1 an sa mai stagneze. A ramas tot la 9,400.

Uram si noi sanatate muuuulta tuturor copilasilor bolnaviori. Sa va faceti bine toti. Va pupa Reby.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Andra wellcome back!Super pozele....protagonistii...iar tortul....!E cel mai frumos tort pe care l-am vazut vreodata!

Rares

Ana-Maria

Lakioana ma bucur ca e ok Reby acum!Sper sa se faca bine toti copilasii bolnaviori....!

Noi....A cu laringita...pe trecute....iar N s-a zbantzuit azi-noapte si a supt de mi-a tras cred si creierii din cap.....asa ca am decis sa-l intarc!Chiar azi!Nu mai pot!Efectiv ma doare si sufletul cand suge.........asa ca l-am alaptat 1 an si o luna...e destul!Pe A l-am alaptat 1 an si 2 luni.....dar el nu sugea in ritmul asta infernal in care o face frate-sau asta mic!
Asa ca tineti-mi pumnii.....ca am nevoie!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufy, succes la intarcat. Imi pare rau ca a devenit atat de dureros alaptatul pentru tine. Si multa sanatate piticilor.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi si multumesc!Intotdeauna a fost dureros alaptatul pentru mine.....acum e deja insuportabil!
Voi ce mai faceti?Ce mai face frumoasa mica?Am vazut ultimele 2 poze....are niste ochi atat de frumosi!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput