Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Monica, ce poze frumoase, ce locuri frumoase, ce familie frumoasa! Ai o sora geamana?
Multumesc ca ai impartasit pozele cu noi, ai facut o prezentare profesionista, adevarata culturalizare.
Castelele alea... brrr, mi-au dat fiori... spectaculoase si fioroase in acelasi timp, cu copiii sus... Am vazut ca aveau si ambulanta pregatita... Spaniolii astia traiesc din plin, cand ma gandesc si la taurii pe strazile din Pamplona...

quote:
Originally posted by Monicabb

Uf, gata.

Problema. Dragos are patut de metal, din acela cu zabrele. Cand se ridica in picioare musca de bara de sus. Mi-e teama sa nu se loveasca si sa-si lase dintii pe acolo. Pe langa asta patul e mai ingust decat e el de lung si daca o sa cada vreodata se va lovi nasol cu siguranta. Din cauza astor doua probleme, eu nu-l pot lasa niciodata singur pana sa adoarma cu toate ca el nu ar protesta ca il las singur. La pranz il pazesc cate o ora pana adoarme. Aveti problema asta, solutii ceva? Ma tot gandesc si tot sa schimb patul e solutia, dar poate cine stie are cineva o solutie salvatoare. Macar la problema cu muscatul din pat.

Merci.

Sanatate puilor bolnaviori.

Felicitari mamicilor cu bb2! Multa sanatate!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Uite cum e la noi cu patutul... cam ca la voi, doar ca e din lemn. Insa pe bara de sus are un plastic dur, ca sa nu sara aschii daca musca din patut, probabil Ca musca din greu, dar dintii ii are inca intregi. Patutul Roxanei fusese muscat de 3 generatii de copii, dar inca era intreg. Si dintii copiilor la fel . De fapt un incisiv al Roxanei s-a ciobit putin cand a cazut pe ciment, dar cu timpul s-a rotunjit spartura si acum nici nu se mai vede.
Si la noi e latimea patului mai mica decat lungimea copilului. Mai da cate un cap de gratii... dar rar, asta e, eu ma incapatanez sa nu ii pun aparatorile de panza ca imi e prea frica de sufocare. Si nici nu il pazesc, insa am monitorul deschis si ma duc acolo sa il consolez daca se intampla ceva. Dar nu se prea intampla. Adica nu zilnic
Hai ca te-am linistit... mai mult de o gramada, nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut poze cu bebelusele toate.s frumoase, oana in sfarsit o vad si eu , a crescut mult e f f frumoasa, mie imi place in special, dupa ce citeam ce mai facea si ca nu statea locului :)))

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Noi inca papam Humana 2...e neaparat nevoie sa trecem pe nr 3?noi cred ca ramanem cu nr 2 pana bagam laptele de vaca
si apropo de cafea nu beau deloc nu-mi place

Laura-cred ca vom trece pe lapte dorna la 1.5-2 ani

Lavinia-Mihaita sa treaca repede viroza

Monicabb-wow super castelul
si pozele f frumoase

Dbunny-te-am pus pe treaba
siropul il bea cu seringa,panadolul ii place cel mai mult tipa cand vede seringa

Mamaana-condoleante

Bebinuta-tare frumoase fetele

astept sa adoarma antonia si ma apuc de facut ardei umpluti

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bamboletta acu o vad pe antonia la luna12 :)
ce ochi verzi are sau albastri, oricum superbi, bruneta cu ochi albastri

eu ii dau un lapte 2 conformil de milupa are continutul cel mai scazut in lactoza, si continut caloric cel mai mare, dintre cele de aici, dupa asta am sa trec direct la laptele de vaca

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mamaana, condoleante! Dar ce s-a intamplat cu cumnatul, era tanar... Dumnezeu sa-l odihneasca.
Solutie de rehidratare poti sa cumperi de la orice farmacie, over the counter, cea mai populara e Pedialyte (cred ca si scumpa), dar mai sunt si altele, sotul a cumparat aseara ceva din Walmart, e ceva ce se poate pune in congelator ca sa faci popsicle, doar ca eu le-am turnat in biberon direct.

quote:
Originally posted by a_deju
ceea ce nu l-a impiedicat pana in prezent sa arate la fel de...atletic.. :))

Imi place atitudinea pozitiva
Cred ca si Cristi se atleticiteaza , ca in inaltime a luat in schimb, doar cu greutatea s-a domolit.

bebinuta, am citit ieri cu iaurtul, ma gandeam ca i-ai dat cantitate mai mare, cum am facut eu cu Cristi, si i-a facut scaunul moale si mai des. Dar i-am dat mult, nu gluma, mama nebuna! La cantitati mai normale e OK.
Sa va fie de bine intalnirea, ce frumoase sunt pozele, fetitele si mamicile... mey, dar voi stati cam prost cu baieteii pe acolo... ce bine s-ar simti Cristi intre atatea papusele

Ktrinel, cum mai esti? Mai furiseaza-ti un deget pe aici si apasa cate o tasta din cand in cand sa stim ca esti OK. Julia? Sper ca toata lumea e sanatoasa pe la voi.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

600 g in 4 luni ...Super tare Cristinelule!!! No, acuma sa te faci bine, gata cu prostiile! ...

Timisorence frumoaseeeeeee....3 fete cucuiete, dragutele foc, cu mamici pe masura!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

kikineata, ce sa zic..e a patra sapt de cand e bolnavior...acum mai tuseste, rar, dar tuseste...nasul cand zici ca nu are nimic cand ii curge...de mancat e dezastru...nu vrea sub nicio forma..imi vine sa mushc din patutz cand realizez ca nu mananca...nu vrea si basta..ii tot fac fel si fel de chestii, dar nimic...inca mai are secretzii care nu-i dau voie sa respire asa cum trebuie. a luat si david antibiotic, la inceput amoksiklav vreo 4 zile in care nu s-a intamplat dupa care am trecut pe augmentin inca vreo 3 zile unde zic eu ca ceva ceva a fost mai bine...noaptea plange de ma aude tot blocul, dar nu conteaza...vecinii cred inclusiv ca dau cu aspiratorul..iti dai seama..acum nu mai e nevoie sa-l aspir asa des ca acum o sapt cand 3 nopti la rand il aspiram la 30 de min...de ma culcam numai la 6 dim..azi am reusit sa-l adorm la 7 dim, toata noaptea urlete, tipete de nu stiam ce sa-i mai fac.oboseala, stresul boala lui, ma termina si uneori mai fac gafe...dar nu imi ramane decat sa ma rog la cel de sus sa-mi dea rabdare

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mamaana imi pare f rau. dar nu te prosti cu pierdutul laptelui. stresul poate cauza scaderea productiei dar sti tu mai bine ca fetele fac minuni daca le pui la san. nu lasa o suparare sa cauzeze alta. tu esti o femeie puternica, ai crescut doua (chiar trei ) minunatii, le ai alaptat exclusiv ca la carte si inca le oferi ce e mai bun pt ele. ppt toate trei , de fapt. fruntea sus! esti o luptatoare !
monicabb exista niste aparatoare de patutz, fix pt zona aia de sus. se prind cu capse intre zabrele. cred ca pe bebelus am vazut/

mi e somn, iar n am apa calda.....voiam sa va mai zic multe dar..am uitat si mi e somn...pupam minunatele

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Intrebare intrebatoare:
Fulgii vostrii accepta intotdeuna bine siropelurile ? de ex, panadolul, deschide gurita intotdeuna si-l bea din lingurita sau ii dati cu seringa sau in lapte ? Dani nu prea-mi mai deschide gurita si in lapte nu-mi place sa-i dau...am impresia ca-l imbranzeste...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

iti spun eu cum am facut cand s-a saturat de seringa magica...i-am pus doza de panadol sau nurofen sau mai nou calciu in putina apa in biberonul cu apa..sau cana cu apa..dupa caz...si il serveste singurel..eu am facut greseala sa il fortez de cateva ori si asta a fost unul din motivele pentru care mi-a refuzat lingurita o perioada...un fel de anorexie..orice ai face..sfatul meu...nu il forta..mai lasa-l 5 minute..incearca iar..si tot asa...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Oana si Biabaus,felicitari pentru bb 2,sa aveti sarcini usoare si bebeii sanatosi
Dianarus,
te imbratisam cu drag si-ti trimitem numai ginduri bune si multa putere...,multa sanatate lui Marc,sa plecati acasa curind
Monica,
super filmuletele,super pozele...,mi-au placut foarte tare...,zi-mi si mie ce aparat foto aveti,ca face niste pozeeee...
Bambo,
gospodina noastra...,tu gatesti toata ziua..,asa-i?Bravo
Desiree,
Octavian maninca singur cu lingurita?sau am inteles aiurea?
Mamaana,
condoleante...,imi pare rau...
Dia,Bebinuta,Flore,
vazut pozele cu cele trei frumoase...
Acs,
foarte frumoase pozele din vacanta...,sinteti minunati...
Marani,
ce fac domle' aia cu revista presei?...n-au mai publicat nika nou?...deaia iei tu pauza?...atunci io zic asa: in loc de stiri calde,calde...,pune retete,zodiac...,birfe...,orice numai sa nu stai pe bara...,ca nu vreauuuuuuu
Donia,
sa inteleg ca vrei sa stii ce fac eu daca shineva-mi stranuta in ochi?!?sau am inteles gresit?
Yagmur si Asiza,
am incredere ca stati si rumegati bine......,stiu ca vreti sa-mi faceti o surpriza...,da' eu ma fac ca nu m-am prins,ok?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput