Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
kikineata spune:
Stie cineva ceva de Dianarus? Cum se simte Marc? Dar Ianis oare ca era si el bolnavior si mami e cu Marc!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
dianocica spune:
dianarus m a rugat sa va multumesc pt sustinere, ne citeste dar nu poate scrie. marc are branula la piciorus, dupa n vene sparte si acum e iritat tare la fundulet unde nu il poate spala. asistente galagioase, ca n or ficopii care dorm...mai au 2 zile de stat in spital..
am o stare asa naspa dupa ce am vb cu ea... doamne, bine ca avem copii sanatosi, procopsiti doar cu cate o amarata de viroza..
tema il scot in parculet dar ..mai la distanta..nu stam nas in nas cu copii, iar daca vreunul tuseste/stranuta...luam distanta..asa am luat de fapt si viroza asta nenorocita care ne tine si acum muciosi...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Donia spune:
Am fost la doctor... mister mare. gatul OK, urechile OK, plamanii OK, nasul OK... Daca nu scade febra sau daca se agraveaza starea lui mergem din nou la doctor si incepem sa ne gandim la o infectie urinara.
A papat cand ne-am intors acasa, a papat ceva cereale si dimineata, acum iar doarme. Mai vedem.
L-a cantarit... are 9600 g, deci a pus pe el mirobolanta greutate de 600 grame in 4 luni. Doctorul zice ca e bine. voi ce ziceti? Si eu as zice ca e bine, insa ar mai fi si loc de crescut portiile de mancare.
Cu alte cuvinte, concluzia mea (pe care o stiam deja ) e ca cerealele nu umfla, in conditiile in care meniul e echilibrat.
dayanara, ai dreptate, sarurile astea sunt importante mai ales in caz de diaree si varsaturi.
kikineata, imi pare rau, nu stiu despre sarurile tale de rehidratare, pe ale mele scrie doza in functie de greutate. Eu oricum i le-am dat diluate.
Gata, acum am duc la poze.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
multa sanatate fulguletilor bolnaviori !
donia, ce saruri de rehidratare sunt aici? se dau over the counter? sa iau si eu sa am in casa
felicitari mamicilor gravidute ! sa aveti sarcini usoare !
eu sunt in fundul galetii, cred ca am ramas si fara lapte; de dimineata a murit cumnatul meu (sotul surorii mele); e tare greu sa fii atat de departe de familie; bine macar ca mamica si taticu au ajuns in Constanta sa-l mai prinda in viata cu o seara inainte si acum sunt langa sora mea; va citesc, dar parca nu se prinde nimic de mine
mami_n_d cand adaugi la sarbatoriti si fulguletii de 1 anisor? nu imi sta mintea acum sa updatez eu lista...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
a deju daca nu stiai pana acum: uite declar in public: TE IUBESC!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
yu piiiii
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
Cu alte cuvinte, concluzia mea (pe care o stiam deja ) e ca cerealele nu umfla, in conditiile in care meniul e echilibrat.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ezactamente, si as adauga "si cand copilul e, in general, topaitor"
(motanu' lipaie la cereale zilnic de pe la 5 luni incoace, ceea ce nu l-a impiedicat pana in prezent sa arate la fel de...atletic.. :)) )
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
bree.. la un moment dat, am folosit si eu electroliti de la humana pt motan... habar nu mai am cum se prepara, dar stiu sigur ca am citit de vreo douaj' de ori hartia aia lipita pe spate si tot n-am priceput... ma duc sa bag un ochi la sertaru'-magazie-ambulanta, sa vad daca se mai exista...
editez: bagat ochiu' si scos repede (pana nu incepeau sa sara maimutele... :) ). nu se mai exista, din pacate... sorry :(
dayanara spune:
cand nu bea lapte in biberon eu ii dateam castron cu lapte ingrosat cu cereale, puneam multe linguri ca doar asa il vroia, dar nici asa nu a luat mult in greutate
http://community.webshots.com/user/dayannara
Laura13 spune:
deci pe sarurile de humana scrie asa:
un plic se dizolva in 250ml de apa sau ceai.
dozarea la sfatul doctorului dar pt primele 6-12h:
6-12 luni: 50-100ml/kg greutate corporala, aproximativ 375-1200ml divizati in3-8 biberoane
a plecat vreodata cineva cu bb noaptea? cu masina? dani nu prea doarme in masina (adica adoarme repede, dar de obicei, ziua, nu doarme mai mult de 1/2 de h). problema mea e ca trebuie sa plec cu el, 450km, si tare as pleca noaptea. dar ma tot gandesc: si daca nu va dormi nici noaptea???? ca innebunim copilul si pe noi. pareri? sfaturi? ziua oricum se va plictisi, plus ca ar trebui sa traversam buc, ceea ce nu imi doresc pe la ora 16-17 cand am ajunge noi
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bebinuta spune:
Asa cum va spuneam mai devreme, azi am avut in vizita 2 fulgulete frumoase si cuminti: Oana si Alessia. Dupa intalneala, toate au dormit in masina. (a mea a plecat cu Cristi pana la mama)
Asa vizitatori sa tot ai! Fiecare s-a jucat separat, dar au fost tare dulci. Iata cateva poze.
Si cu toate ca azi am declarat razboi iaurtului, Dia mi-a adus iaurt special pentru bb si am incercat. Astept sa vad daca sunt reactii. Sper sa nu.
Dianarus, inca o data sanatate lui Marc si sa treceti cu bine peste aceasta perioada.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada