Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
desiree spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Uf, gata.
Problema. Dragos are patut de metal, din acela cu zabrele. Cand se ridica in picioare musca de bara de sus. Mi-e teama sa nu se loveasca si sa-si lase dintii pe acolo. Pe langa asta patul e mai ingust decat e el de lung si daca o sa cada vreodata se va lovi nasol cu siguranta. Din cauza astor doua probleme, eu nu-l pot lasa niciodata singur pana sa adoarma cu toate ca el nu ar protesta ca il las singur. La pranz il pazesc cate o ora pana adoarme. Aveti problema asta, solutii ceva? Ma tot gandesc si tot sa schimb patul e solutia, dar poate cine stie are cineva o solutie salvatoare. Macar la problema cu muscatul din pat.
Merci.
Sanatate puilor bolnaviori.
Felicitari mamicilor cu bb2! Multa sanatate!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
imbraca macar bara de metal cu un material moale zic eu...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
roxanica2006 spune:
Buna sara, buna sara!
dianarus, cred si stiu ca e horror in spital, dar gandeste-te ca acolo Marc e supravegheat mereu si e spre binele lui sa mai stati astea 2 zile. Ma gandesc la voi si ma rog sa va fie bine.
Ruxandra, am revenit pe receptie. Tetina de la chicco in stea o folosim cu succes si preparam laptele asa: 240 apa + 8 cupe lapte + 3 cupe cereale. Asa facem noi. dar cred ca ar merge si 4 cupe cereale,mai mult nu, ca ar trage greu...cred
Kikineatzooooooo Hai ca tu ne consideri pe toate dragutze, indiferent de initiale...da io chiar is !! hi, hi
Ce mai zice draga de Sara??
Kikineatzo, nu te mai intreba asa inocent cine urmeaza sa ne anuntze ca are in burtica un samburel, ca cine stie?? poate poate te loveste fericirea drept in mijlocul capului. Stiu si io...fata doarme in carutz, patul e liber
Laura, eu sunt fericita posesoare a unei carti minune, "Principii in alimentatia copilului" - Min. Sanatatii Publice + UNICEF , in care scrie ca "trecerea la laptele de vaca este oportuna la varsta de 24 luni".
Noi am trecut pe lapte praf nr 3 pt ca Topfer asa e , se trece la 8 luni la nr. 3, noi am trecut la 9 luni, Am mai scis pe aici ca dr. nostru ne-a explicat ca e recomandabil sa se foloseasca laptele adecvat fiecarei varste, ca nu-l ajut cu nimic pe David, nici nu isi ia mai multe vitamine, etc daca folosesc laptele nr. 2. Ai inteles ceva??
Carla, deci noi am trecut pe laptele 3, la inceput si david a facut fetze-fetze, dar apoi l-a acceptat f.f. bine si noroc cu lapticul asta, ca ne tine in viata, la ora asta altceva nu servim.
Donia, multa sanatate lui Cristinel. Sa stii ca si noi am avut un episod nejustificat de febra , 3 zile a durat. Nici acum nu stiu ce a fost. Tot asa, nimic in gat, muci nu, urina ok. Eu va doresc multa, multa sanatate!
Lavinia, multa sanatate si puiului tau si sa scapati repede de febra ca tare uracioasa mai e.
mamaana, sincere condoleante
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dolores spune:
asa...mai am ceva de zis kikineata...david nu e apatic..e tare vioi si are o energieeee....insa la capitolul somn si mancat...suntem pe ultimul loc...ne chinuim rau de tot...
dolores si David Cristian -22.11.2006-
desiree spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Desiree,
Octavian maninca singur cu lingurita?sau am inteles aiurea?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
ooff daca nu m-am plans aici pe forum la voi de o suta de ori ca nu imi mananca decat cu biberonul de cand a avut ciuperca aia nenorocita pe limba si de cand a luat o tona de medicamente si l-am fortat sa le ia si la 4 dimineata si nu a mai vrut deloc linguritza si am fost nevoita sa ii dau numai la biberon..si legume si carne si cereale si fructe..a tinut cam o luna de zile..si chiar incepusem sa cred ca nu va iubi niciodata lingurita ca s-a invatat puturos..dar uite ca l-am lasat in pace si intr-o seara l-am incercat ca ma saturasem efectiv sa ii fac toata mancarea curgatoare prin biberon..si a halit tot....asa ca pentru mine e sarbatoare
as vrea eu sa manance singur he-he-heee
varsta Octavian;
alexandra_25 spune:
Si eu sunt trista atunci cand si voi sunteti triste....imi pare rau ca sunt atatia fulguleti bolnaviori...Multa sanatate Sara,Cristinel,David si Mihaita!
Dianarus...of saracutii de voi...sa treaca Marc cu bine peste asta si sa reveniti sanatosi acasa! si sunt alaturi de voi!
Felicitari OanaCat si Biabaus pentru bb din burtica...sa aveti o sarcina usoara si sincer va admir....chiar sunteti niste mamici curajoase...eu una nu ma pot gandi inca la asta...!
Dia....ce bucurie...felcitari pentru luarea in greutate a Oanei!
Laura13...multa sanatate surioarei tale!Referitor la plecatul la drum noaptea cu Dani..nu stiu ce sa zic...eu nu am avut curajul sa plec la drum noaptea cu Mark...ma gandeam ca daca ii e frica de intuneric sau daca incepe sa planga ce ma fac cu el!Acum asta e doar o parere....fiecare copil e diferit!
Dianocica...un si o pentru ca ti-ai amintit de noi!
Danita.. pe mami si pe BB Tudor!
Ma sui acum in dealu Clujului sa pe Asiza si Yagmur!
Despre noi....facem reclama la baterii duracell si pe zi ce trece se reancarca tot mai des......nu mai vrea nici in tarc...nici in premergator...numai tinut de manuta si plimbat...astazi il dureau talpile dar nu se lasa!
Dintii ne chinuie in continuare si se pare ca se lasa asteptati...cred ca vor sa-i faca lui Mark o surpriza la aniversarea de un an....
Va rugam intr-un mesaj...care se pare ca a fost invizibil...pe cele care ati comandat de la quelle..in cat timp v-a ajuns coletul?
Si acum daca v-a fost dor de noi puteti viziona poze cu
Mark in ograda
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
roxanica2006 spune:
Monica, foarte instructiva contributia ta la culturalizarea minunatelor!
despre patutz, nu pot sa-ti spun decat ca eu ma felicit ca am cumparat pt. david patutz din ala gen tzarc, rabatabil, din plasa, cum sa-ti mai explic?
Cand s-a ridicat David in picioare tragea niste cazaturi, efectiv se rostogolea si dadea mereu cu capul in plasa aia, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erau zabrelele alea din lemn. Plus ca al meu pui e iubitor de sporturi extreme Si acum, cand e mare , se pune in mijlocul patutului, in picioare, isi aduna manutzele in fata si fie se lasa pe spate ori se arunca in fatza, si se prapadeste de ras. Da' se arunca pur si simplu, da cu capul de plasa, se rostogoleste, si continua, daca a cazut in fund se arunca din nou pe spate, si tot asa dintr-o parte in alta a patuztului, si cate 10 minute. tare il amuza trebusoara asta.
Adevarul e ca eu l-am "inspirat", intr-o vreme imi dadea cu suzeta in cap si eu ma faceam ca ma ma rostogolesc, ma aruncam pe pat, apoi iar ma ridicam sa-mi dea cu suzeta si tot asa. dar nu m-am gandit ca va repeta miscarea.
E chiar periculoasa faza, el nu discerne care sunt limitele jocului, unde poate face bungee jumping in siguranta si unde se poate accidenta. de ex, azi statea pe covor, si numai il vad ca se arunca pe spate, noroc ca am fost pe faza, in spatele lui era fotoliul si n-a patit nimic. Acum urmeaza sa-mi faca in parc asa ceva...
Dar o face sa ma incante, se vede clar, ca-mi zambeste si apoi ..buf!
deci sfatul meu: cumpara un tzarc!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dbunny spune:
Dolores cu aceasi situatie noua ne confruntam si noi...cam de 2 saptamani bune e racit, parca i-a mai trecut dar acum a revenit raceala-n forta. Si trezirile astea noaptea...asa ceva..Dani se trezea mult dar adormea foarte repede inapoi. Acum nu mai...sta si cate 2 ore treaz, behaie, plange, scandal...adoarme si dupa o ora iar incepem...
Donia...patutul meu e ca al tau..cu plastic d'ala transparent protector...eu am crezut ca e mai mult pt igiena...ca toti acolo punem mainile, si daca ar trebui sa dau peste lemn de-atatea ori cat tre sa curat patutul...s-ar umfla
Cerealele ingrasa? Atunci Dani ar trebui sa fie cat casa, ca in fiecare portie da lapte bag 2 masuri de cereale..cateodata 3!! Si fiimiu pana ieri baga 3 mese de lapte zilnic.
mamaana sincere condoleante
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Monicabb spune:
Donia, sora mea este mai mare decat mine cu 1 an si 2 luni. Se pare ca semanam foarte tare, mult timp noi nu am recunoscut asta, in ultimul timp insa am ajuns si noi sa ne confundam in poze. Chestia este ca suntem foarte foarte diferite dar parintii nostri ne-au tratat egal intotdeauna si au gresit.
Cat despre prezentare, sa vezi, incepusem cu situatia politica a Cataluniei. Adica chiar voiam sa o fac profesionista... Bine ca m-am razgandit.
Cica rareori se intampla accidente grave la castelele astea. Din pacate chiar vara trecuta a fost o tragedie si de atunci copiii care se suie in varf sunt obligati sa poarte casti (asta banuim noi ca pana acum erau cu capul gol).
Ete, familie frumoasa... Nu ai vazut inca personajul principal. Noroc cu tine ca in sfarsit mi-am facut si eu cont sa pun poze.
Bambo, da, super castel. Se fac nunti acolo. Cica si o celebritate americana si-a facut nunta acolo, nu se mai stie care. Stii cum se vede marea de acolo de sus? Senzational!
Dandusa, pozele au fost facute cu un Olympus (al sorei) - cele de la castele si cele din excursie -, si cu un Canon celelalte. O fi bun aparatul sorei, habar n-am, nu ma pricep deloc. Chestia e ca a fost si o vreme foarte frumoasa.
Dianocica, stiam eu ca ma salvezi... Merci, merci, merci. Deocamdata nu au in stoc, mai caut. Oau, super. M-ai facut fericita!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Dbunny spune:
Fetele cucuietele care parluiti bine pi iengleza
Spuneti-mi si mie ce-i semolina?
Nu de alta dar aici se vinde ceva asemanator grisului (Semola - pi spaniola) si-i foarte indicat copiilor slabuti. Am dat un web translation si pune semolina...no aia ce-i ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
Donia sunt de acord cu tine cerealele nu ingrasa..Octavian papa zilnic o portie si nu s-a umflat..a luat normal in greutate si e atletic vorba lui a-deju...chiar a stagnat cat timp nu a papat legume si carne..vreo 2 sapt..dar cereale la greu..si ii pun ocazional in orice ca sa cresc consistenta mancarii..
tema cu plimbatul in parc iar trebuie sa ii dau dreptate DOniei, nu il ferim de raceala daca il tinem in casa sau departe de virusi, corpul trebuie sa lupte cu ei...eu zic ca doar statul langa un copil bolnav nu inseamna ca se molipseste..trebuie mai mult de atat...aaaa, daca stranuta sau tuseste in nasul lui..da, l-a imbolnavit pe loc...asa ca noi mergem des la tobogane, il las sa isi bage mana in nisip si sa mearga prin nisip in 4 labe...sta in casutza cea mica si se holbeaza la ceilalti copii de acolo..niciodata nu mi-am pus problema ca ia un virus..daca as vedea un copil bolnav,probabil l-as indeparta..dar sa il transform intr-un singuratic, sa il privez de activitate alaturi de alti copii..asta niciodata!chiar il duc langa copii si se bucura cand ii vede..azi de exemplu a impartit un biscuite cu o bubulina de un an si trei luni, cu ochi albastri...mare crai!
varsta Octavian;