Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ma duc la somn, dar vroiam sa zic: roxanica si dani face sporturi extreme, se arunca din fundulet in fata, parca face matanii, a facut mult timp pe patul nostru acum face si pe jos. sa inteleg ca va incepe sa se arunce si pe spate?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dbunny, David nu ia cu placere niciun siropel, si mai ales cand e bolnavior, in primele zile, nu coopereaza deloc. foarte greu reusesc sa-i strecor siropelul in gurita, de cele mai multe ori cu seringa. I le dadeam cand era flamand , atunci deschidea gurita.
Alexandra, foarte frumos Mark, seamana perfect cu tine, ce mandra trebuie sa fii...
Desiree si cum ii dadeai cu biberonul mancarica?? Diluai atat de mult totul incat sa aiba consistenta necesara biberonului? Offf...mai c-as incerca si eu, dar totusi David papa atat de frumos cu linguritza, chiar n-as vrea sa uite "maiestria" asta.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, mie chiar imi era dor de voi!!! Asa ca vizionat poze cap-coada ...Ce frumos e Mark!!!! Ochisorii aia albastri iti vine sa-i papi...doamne, ce albastru!!! .....si eu am trimis comanda la quelle acum 2 sapt fix si ioc colet...i-am si sunat si mi-au spus ca in 3 sapt ajunge......bin' ca nu in 2 luni si bin' ca n-am comandat papuci, sosete sau alte cele pentru bb ca-i ramaneau mici pana trimiteau astia comanda...
Monica, chiar asa...sunteti gemene????? Extraordinara asemanarea!!!!...Multumim pentru cap culturalizare...SUPERB!!! Spaniolii astia chiar traiesc on the edge! Frumoase locuri ati vizitat, m-ai imbolnavit..la anu' obligatoriu tre sa vad si eu un ocean, o mare, un lac imens, ceva ca mi-e tareeeeee dor!!!
Donia, zic doar atat: romanu' tot roman ramane...de data asta in sens peiorativ (stii tu ce zic io acilea, si s-o prins si Ktrinelu' cred)...Pacat!...Io te pup ...
Dolores, pupam Davidutu' de la Cluj sa se fac bine rapid...
Dandusa, ....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
[
Desiree si cum ii dadeai cu biberonul mancarica?? Diluai atat de mult totul incat sa aiba consistenta necesara biberonului? Offf...mai c-as incerca si eu, dar totusi David papa atat de frumos cu linguritza, chiar n-as vrea sa uite "maiestria" asta.

David al meu

adica de ce sa incerci, ca sa il poti indopa? no way! uita de asta...se invata puturos si nu o sa mai ia nimic cu linguritza...da, diluam tot..puneam in legume zeama de la fiertura de legume, puneam in fructe zeama de pepene galben sau apa..nu mult,,cativa ml ca sa curga prin gaura de biberon pe care i-o cracanasem la maxim ca sa manance si carne cu ea..nu e normal, stiu..dar nu am avut de ales...infometarea sau asta..si am preferat asa..acum e ok...papa mai putin ca la biberon, e adevarat, se plictiseste repede....dar nu suporta mancarurile prea "tari", prea solide..s-a invatat sa ii curga pe langa limba..da il dezvatz eu si de asta..deja ii fac din ce in ce mai gros...mai incolo bagam si bucati...la biberon tre sa blenduiesti absolut tot si sa fie pasta fina..ori nu cred ca vrei sa te intorci in timp al inceputul diversificarii, nu?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

Dolores, imi pare f f rau pentru noptile voastre nedormite...dar, uite, bine ca David e vioi si energic, asta e un semn foarte bun.
danita, azi a acceptat Paul masa de pranz sau tot in greva foamei? Scrie pe aici daca ai descoperit cheia succesului.

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mesaj de la dianarus: ca "marc adoarme greu si putin, respira ceva mai bine ca ieri, secretii mai putine..plange mult si e f frustrat ca nu are voie sa stea decat in fund, nu inpicioare sau 4 labe, din cauza branulei de la piciorush.si il doare rau gingia de sus, in cateva zile vor sparge ambii incisivi centrali..si ca e fff cald in salon..."

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Donia,
sa inteleg ca vrei sa stii ce fac eu daca shineva-mi stranuta in ochi?!?

Nu vreau sa stiu... mi-e mila de bietul om
quote:
sau am inteles gresit?

Da!
Ce vreiam eu sa intreb este ce faceti voi cand stranutati sau tusiti... ca sa nu dati cu virusi in populatie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Na, Monico, vad ca ai si raspuns pana m-am fatzait io p-acilea si-am trimis postarea ..

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by dandusa
Donia,
sa inteleg ca vrei sa stii ce fac eu daca shineva-mi stranuta in ochi?!?

Nu vreau sa stiu... mi-e mila de bietul om
quote:
sau am inteles gresit?

Da!
Ce vreiam eu sa intreb este ce faceti voi cand stranutati sau tusiti... ca sa nu dati cu virusi in populatie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

1.pun mana la gura
2. scot servetelul!
sa zic ca atunci cand eu am fost racita si Octavian nu..am purtat masca medicinala in preajma lui!
avea o luna

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

desiree, nu, nu doresc sa-l indop, dar David nu mai mananca ABSOLUT NIMIC ziua, doar noaptea si dimineata bea lapte. daca a-l indopa inseamna a-i da si peste zi, timp de 12 ore, o firmitura de mancare, atunci, da, vreau sa-l indop.

David al meu

Mergi la inceput