Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
asiza spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dandusa
Donia,
sa inteleg ca vrei sa stii ce fac eu daca shineva-mi stranuta in ochi?!?
Nu vreau sa stiu... mi-e mila de bietul om
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
desiree spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
desiree, nu, nu doresc sa-l indop, dar David nu mai mananca ABSOLUT NIMIC ziua, doar noaptea si dimineata bea lapte. daca a-l indopa inseamna a-i da si peste zi, timp de 12 ore, o firmitura de mancare, atunci, da, vreau sa-l indop.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
scuze, nu am stiut ca nu papa chiar nimic! mai, incearca-l! il dezveti mai incolo de asta!dar totusi nu e normal sa nu pape nimic...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
dandusa spune:
quote:
Donia,
quote:
sau am inteles gresit?
Da!
Ce vreiam eu sa intreb este ce faceti voi cand stranutati sau tusiti... ca sa nu dati cu virusi in populatie.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
[omulet copil invirtind cu degetelul la marginea rochitei]...ca sa nu dau cu virusii in populatie...,cind stranut,aaa,pun repede batista la nas/gura sau ce am la indemina...,mineca de la tricou,fusta lu' mama...apoi ma intorc la 180 de grade...sau ma departez de populatie...desi din ce-mi amintesc eu,parca nu mai conteaza departarea,intoarcerea...,virusii fiind imprastiati pe nush citi metrii patrati in jur...,deci si ala de-i vis-a-vis de drum s-ar putea sa-i ia ...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Fetele cucuietele care parluiti bine pi iengleza
Spuneti-mi si mie ce-i semolina?
Nu de alta dar aici se vinde ceva asemanator grisului (Semola - pi spaniola) si-i foarte indicat copiilor slabuti. Am dat un web translation si pune semolina...no aia ce-i ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Gris
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
hellauuuuuuuu.... da, am fost in vizita la ada si la bebinuta... fetele cucuietele cuminti toate, chiar si oana, desi mi-era frica ca o sa paruiasca pe cineva pe-acolo (si n-o sa mai fim invitate a doua oara) , dar uite ca nu s-a intamplat ... de fapt oana a fost f cuminte de dimineata... a dormit la pranz 2 ore jumate ca valiza-n gara, si stateau fetele dupa noi...chiar a fost molesita cam toata ziua, sper ca de la vreme si nu de la dandusa pe care am vazut-o mai inainte stranutand peste drum de noi ... deci, cuminti si frumoase toate... da' frumoaseee ... s-au cam jucat separat, dar eu zic ca din cauza spatiului vast de la bebinuta de acasa ...ei, data viitoare s-or cunoaste mai bine si vor trece la paruiala ...aaa, sa nu uit, dar pe locurile de la masa cand bebinuta a scos pizza din cuptor s-au inghesuit toate deodata ... pe drum a dormit lemn-bustean, am scos-o din masina, am urcat pana la 4, am descalta-o/dezbracat-o, si a dormit o ora rupta :)) ....pun si eu poze cand imi revin... si de maine iar sunt singura
dbunny, am murit de ras cand am citit cum ii acoperi tu rinichii lui dani
mai vroiam sa raspund la o gramada, dar nu mai stiu nimic si nu mai am purtere s-o iau de la capat cu cititul... sorry, revin maine... la toata lumea si bolnaviorii tinem pumnii sa se faca bine repede
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Ktrinel spune:
apar si eu de dupa cutii:
bilant:
julia cu muci, de vreo 2 sapt , la inceput unpic de febra, apoi si-a revenit, dar mucii nu au plecat, plus secretii care o inneaca si nu prea mananca ca lumea..cica la gradi mananca..acasa doar roade cateceva...i-am pus ceva supozitor , paracetamol si muuuuuuuuullt ser in nas.....
eu , de azi am ochii rosii si ma ustura in gat......iar ati trimis ceva peste ocean????????????
working mom, YagmurÉ ...sa zicem ca ma descurc....deocamdata...am ceva remuscari cand plec dmiineata si cam tremur cand o iau ...ca nu stiu niciodata ce surpriza te asteapta...plus ca seara nu are stare deloc....a invatat ceva nou la gradi [gradi] se pune pe jos pe spate si da din maini si picioare ca un gandac rasturnat. vizualizati, daÉ
offf cate aveam de spus, ...dar tre sa inchei ziua si sa prind si busul...revin diseara...
felicitari noilor burticutze!!
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Fetele cucuietele care parluiti bine pi iengleza
Spuneti-mi si mie ce-i semolina?
Nu de alta dar aici se vinde ceva asemanator grisului (Semola - pi spaniola) si-i foarte indicat copiilor slabuti. Am dat un web translation si pune semolina...no aia ce-i ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
e gris , am si facut galuste cu el
nu stiam ca ingrasa, cate kg are bebe al tau?
http://community.webshots.com/user/dayannara
luly spune:
Wooowwww, vizionat poze superbe de Monicabb. Ce te invidiez mai ales ca ai vazut pe viu operele lui Gaudi!
Multumim fetelor pt urarile de sanatate, si le intoarcem si noi insutit pt restul de bebei bolnaviori si un gand special pt Marc de Dianarus care-i saracutul in spital si speram sa-si revina cat mai repede si sa se intoarca acasa si pt mami putere multa.
Am vazut ca s-a discutat un pic si de patutzuri. Noi acum stam in cel de lemn, ne mai lovim dar asta e. Avem si patut de panza dar am renuntat la el pt ca Isa pur si simplu nu reusea sa se ridice in picioare in el (nu avea stabilitate si nu putea sa se apuce bine de marginile lui) si stiti ce stresata eram ca fulguletii deja mergeau si ea nu se ridica-se inca in picioare. La scurt timp dupa ce am pus-o in patul de lemn s-a si ridicat, deci noi acum il preferam, chiar dc mai mananca din el cateodata.
Mai da' voi ma speriati cu frigurile voastre. Noi inca avem 23-24C si e f bine. A-dejule si tu te vaiti de frig? O-m fi noi mai aproape de soare?
Vizionat si poze superbe cu mandre fulgulete timisorence si cu scumpul pui de morosan.
Hai ca iar dau stingerea pe aici.
Gata, va si va doresc o noapte cat mai linistita.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
Donia spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Donia,
quote:
sau am inteles gresit?
Da!
Ce vreiam eu sa intreb este ce faceti voi cand stranutati sau tusiti... ca sa nu dati cu virusi in populatie.
[omulet copil invirtind cu degetelul la marginea rochitei]...ca sa nu dau cu virusii in populatie...,cind stranut,aaa,pun repede batista la nas/gura sau ce am la indemina...,mineca de la tricou,fusta lu' mama...apoi ma intorc la 180 de grade...sau ma departez de populatie...desi din ce-mi amintesc eu,parca nu mai conteaza departarea,intoarcerea...,virusii fiind imprastiati pe nush citi metrii patrati in jur...,deci si ala de-i vis-a-vis de drum s-ar putea sa-i ia ...
Pentru tine si desiree, cate o floare si , ca v-ati incumetat sa raspundeti.
Eu stiu cum eram invatata sa imi acopar gura sau nasul cu servetel sau batista, in cazul fericit in care le aveam sau le gaseam. De nu, sa imi acopar gura/nasul cu mana... eeeei, mai nou am invatat ca in felul asta iti transferi virusii pe mana, de pe mana pe obiecte, oameni, etc. Asa ca... suspans, suspans, trebuie sa stranutam sau tusim in incheietura cotului! Evrika!
Ceea ce si facem mai nou, desigur ca la inceput a fost Roxana , ea a aflat prima din asezamantul cultural numit gradinita, apoi am avut si noi diverse ocazii sa aflam.
Ktrinel, cuscra, ai aflat vestile?
Minunatele, auziti vesti cum ca toate medicamentele de raceala pentru copiii pana in 2 ani au fost retrase in Canada si vor sa le interzica! Am vazut la stiri ca si Paracetamolul era pe lista... sper ca nu ala simplu, ci combinat cu altceva. Ma duc azi la farmacie sa vad daca mai gasesc ceva. Si cica urmeaza si cele de pana la 6 ani, ma gandesc sa imi fac provizii daca mai gasesc ceva.
'Ce ca SUA si Canada studiaza intens problema, ca au fost multe cazuri de supradozare cand s-a ajuns la afectiuni potential fatale. Bai sa fie! Trebuie sa ne bagam la contrabanda de acum!
Editez ca m-am mai informat intre timp. Cica supradozarea neintentionata a produselor incriminate a dus la moartea a peste 100 de copii in ultimii 40 de ani. Si se pare ca nu e vorba de simplul Paracetamol, ci de alte medicamente impotriva racelii si tusei, decongestionante, etc.
In alta ordine de idei, am mancat mancarea mancarurilor, am facut creveti cu broccoli si ceapa si morcov si usturoi si ghimbir si vin rosu si telina si soia, o nebunie Unde mai pui ca in 20 de minute cina a fost gata, 10 minute de pregatit legumele, 10 minute pe aragaz. Ce buna a fost! Maine mai vreau!
Si sa continui cu saritul de la una la alta, Cristi a facut iar febra, 39,1. Noroc ca am Paracetamol in casa... deocamdata. Gata, vreau sa-i treaca! Din fericire a mancat mai bine azi si n-a mai fost atat de blegut, Doamne, ieri l-am tinut numai in brate, statea saracul lipit de mine...
Cred ca va las si ne vedem maine.
Pupici si sanatate!
Donia spune:
Hai ca v-am lasat destul m-am intors.
dianarus, multa putere pentru inca 2 zile! Si Doamne ajuta sa va intoarceti acasa bine de tot!
asiza, te pup si eu pe tine. Asta-i veatza
Dbunny, da mai, cum ii invelesti tu rinichii lui Dani? Imi aduci aminte de sotul meu care sustine ca daca se dezveleste noaptea ii e rece la spate si face diaree. I-a bagat asta soacra-mea in cap si n-o mai scot cu nimic! Vezi sa nu rada si nora-ta de Dani cand si-o inveli rinichii
Semolina si eu stiu ca e gris.
bamboletta, da, e brasoveanca mami acum E mobila tipa, calatoreste, azi aici, maine-n Focsani... poate o aducem si in Canada
alexandra, ce frumoase pozele, Mark parca e stapanul mosiei! Ma innebuneste Mark, semana atat de bine cu sotul tau cand era bebe mic, acum e leit mamic'sa! iar parul tau imi place la nebunie, vreau si eu, acum! Na!
Monicabb, vrand nevrand tot ai spus ceva mai multe despre Catalunia, ca am citit comentariile la video-ul cu castelul uman, si scria unul acolo foarte ferm despre Catalunai ca nu e Spania, deci imi imaginez care sunt sentimentele pe acolo.
Na, asteptam poze si cu Dragos!
Hai ca va mai las o data, pana nu da sotul divort. Va pupesc.