Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
Ktrinel spune:
valeu....Donia, tocmai i-am bagat un decongestionant...o fii rau? eu cred ca chestia cu supradozarea e normala, cu toate ca aici sunt cam slabe medicamentele decat in Europa...pai acolo se da antibiotic cu pumnul de mici, nu mai spun de algocalmin si alte cele...of, iar sunt astia mai catolici decat papa...si acum ce facem , ne aprovizionam din tara? ...asta-i buna...poate ca le scoate pe alea over-the-counter dar le lasa cu prescriptie, nu? ce ma distreaza, auzi ce zic ..over-the-counter...eu chiar lucrez pe derivate OTC...daca a auzit cineva de asta...nu e SF si nu lucrez la NASA
Ktrinel spune:
mai da-ti-o incolo de treaba...ati scris 14 pagini intr-o zi...pai si eu cum citesc, cum raspund , cum gandesc...acu va intreceti cu gluma, asta vara ati chiulit pe capete ...ba la mare, ba la sloboslobo, ba la mamaie, ba la tataie...
dau trecut temele peste/prin mine ca la Rovine...sa vedem ce imi mai amintesc:
cantarire mancare: cred ca doar primele dati cand i=am dat solid, apoi nu am mai cantarit niciodata...habar nu am cat mananca...dar mananca:)...cu exceptia ultimelor 2 sapt...de cand cu mucii
temperatura in camera: habar nu am.de cand am adus-o acasa a dormit doar intr-un strat de haine (pijama sau body lung)...intuiesc ca doarme mai bine cand e mai racoare...jamais nu am pus-o in sac de dormit.
fumat: lasat acum 7 ani, fumat 2 tigari luna trecuta (intr-o criza!)...m-am simtit oribil ...si oribila...cum mi-a putut placea asa ceva ...de fapt nu sunt sigura ca mi-a placut vreodata.
cafea: una dimineata. atat. daca se poate de la Starbucks....ca restul sucks aici.
peste: mancam "sole"...daca va ajuta cu ceva.
scutec purtam nr 5 de vreo luna. Pampers marca
camilla . la noi , e tot de la boiron, dar pt copii e lichid, la mici doze unice care se beau...la voi e bobitze?
contactul cu copii...nu poate fi evitat, doar e la gradi. cand ieseam pe afara o lasam cu alti copii.
Ktrinel spune:
dolores..vai ce-o mai trageti si voi cu boala...
dianarus, sunt fara cuvinte....cum nu te vad un pic prezenta, ma gandesc ca iar sunteti bolnavi...si uite ca nu am zis de 2 ori....ofofofof....sanatate!
dianocica: masele???? deja??? esti sigura?
biabaus, oanacat, madaluta, mamici curajoase asta da curaj. dar denota si multa dragoste si intelegere si optimism...asa ca inca odata, bravo!
dbunny...pupici la scolarel...pai normal sa le placa acolo, nu? in debandada, jucarii, chiuituri...nu ca acasa: nu acolo, nu dincolo, nu pune mana, stai aici, etc.....io la jobul asta e prima data cand zambesc fara sa mi se ceara.m-a certat una in lift azi si eu zambeam ...apoi mi-am dat seama...tu lucrezi cu clienti?
Dia, felicitari pt kg...ale oanei ,desigur...:))...o ajungeti din urma pe crinuta? apropo de kg, Mirona, voi ce mai faceti? noutati?
flore, ce e Euforia? ca io nu stiu...da' ma bucur :)
kikineata, ce sa iti povestesc ...cum decurg lucrurile gen papa, somn in boala...greu normal, dar eu nu sunt disperata...nu insistati cu mancare cand copii sunt bolnavi, adica cu cea solida....lichide multe si daca nu vrea decat lapte...asta e....o sa isi revina cand pleaca boala.
laura, asta e....daca mananca e bine si asa...cu mainile ocupate...atentie insa sa nu fie refuz si tu sa incerci sa il indopi...zici ca a mancat dovleacu'? cool...
chinico, cum merge cu dosarele criminale? :))
dayanara , mai demult ai intrebat de JTI...eu il cunosc pe Cristi Crang..sef la productie,...parca...si pe fosta lui asistenta Iuliana.
asiza,ce face Dana? burtica?
Ktrinel spune:
mamaana, condoleante
dandusa, mergeti la Sibiu? sa a fie de bine...in advance...
monicabb, super poze
a reinceput Prison Break...frumuselul Wentworth e acu in inchisoarea aia din Panama, impreuna cu Mahone, Bellick, Theodore ala fara o mana ...si trebuie sa incerce sa evadeze impreuna...isn't it funny or what ?:))))))
la Grey's Anatomy, apare o serie noua de rezidenti...in rest aceleasi povesti...
la Desperate apare o desperata noua pe strada, Lynette are cancer Eddie incearca sa se spanzure...
daca asta nu e culturalizare :))))
apropo, Marani, cum e pana la urma cu ochisori sau nu?? ce e cu pauza asta?
hai ca mi-am facut temele. maine ma scoate sefu la restaurant. de bun venit.
yagmur, cam ce tip de tip vrei...ca numa barbati prin firma asta...ii vad prin lifturile transparente sau prin salile de sedinte tot transparente...nimic nu poti face , nici sa te scarpini ..in nas, desigur...ca tot se vede...na, ca am gasit si o hiba la jobu' asta...
anateo2004 spune:
am prins scutecul!
noi suntem binisor,copii sunt ok;defapt teo tuseste,altceva nu are asa ca ii dau stodal si gradi scrie pe ea
eu sunt inr-o stare mai "blue",bunica mea,care m-a crescut si pe care o considera o a doua mama se simpte ff rau,si nu ne asteptam ca situatia sa se imbunatateasca...ce ma doare ff tare e ca nu o pot ajuta pe mama deloc si ea trebuie sa se descurce singura...azi sper sa ajung si eu sa o vad un pic...noroc cu teo si seba ca ei ma tin sa nu cad in butoi de tot...
pupici pt toti fulguletii bolnaviori,si rabdare si putere mamicilor lor!
Oanacat felicitari pt bb2!
Biabaus e normal sa te gandesti daca il vei putea iubii la fel si pe bb2.ganduri deastea imi treceau si mie prin minte.ma gandeam ca oate o sa ne strice "echilibrul',in trei ne simptem perfect.dar m-am inselat in 4 e superb,si il iubesc si pe seba enorm,pe zi ce trece dragostea mea pt ei creste.e loc suficient in inima unei mame.singura diferenta e ca,cu teo avem o istorie mai lunga..
desiree felicitari pt papatul la lingurita si te tog lasa tutunul,ca de nu...sper ca dupa ce se calmeaza apele sa ne vedem .pupici
pt mamicile ai caror bb-ei la masa fac nazuri,sau baga manulele in gura,eu lui seba ii arat niste carticele cu ferastruici-sunt din carton,au poze iar unele imagini se pot 'deschide' si sub se gaseste alta.sper ca am reusit sa ma fac inteleasa.eu le am de la teo,pe seba il incanta,bine principala lui activitate e sa traga de ele,dar e ocupat si deschide gurita
si la noi in dormitor e frig,il imbrac normal,adica body maneca lunga si tricou scurt sau invers si pantalon,dar sta invelit.in timpul zilei mai dam dumul la aer.
mamaana condoleante
OanaCat spune:
Buna dimineta prezenta la o gurita de cafea
In primul rand va multumesc pentru urari.
Biabaus sracina usoara si multa sanatate.In cate luni esti gravi?
Madaluta da cred ca tot la mai iunie intru si eu la odisee din pacate nu stiu sa-ti spun sigur ca inca nu stiu in cate luni sunt, din cauza ca luna trecuta am avut cic cam ciudat dar cred ca mai-iunie.Saptamana care vine marti merg la control.
Laura13 am vazut ca Nan junior se da de la 1 an iar lapte dorna cred ca abia dupa 1 an.Si noi tot nan papam
roxanica2006 una din analize a aratat ca a avut o forma mai grea de reflux gastro indestinal si din cauza asta nu a luat in greutate si nici nu papa bine.In rest fierul este mic am inteles ca o sa-i prescrie fier.Doctora mi-a spus ca are gaze in stomacel si ii da senzatie de satul din cauza asta refuza sa pape deci noi continuam sa luam bonisan ca sa elimine gazele.
dianarus ma rog sa se faca bine marc mai repede, mititelul ce chinuit este
Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dbunny...pupici la scolarel...pai normal sa le placa acolo, nu? in debandada, jucarii, chiuituri...nu ca acasa: nu acolo, nu dincolo, nu pune mana, stai aici, etc.....io la jobul asta e prima data cand zambesc fara sa mi se ceara.m-a certat una in lift azi si eu zambeam ...apoi mi-am dat seama...tu lucrezi cu clienti?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Nu, sunt un fel de Personal Asistent. la neste bretanici care au imobiliaria. deci fac si pe administrativa - secretara la imobiliara. In aceasi sala suntem 4 cu respectivele berouri..contabila, web degigneru, yo si inca o proasta pe care n-o suport.
Multam fain fetele de raspunsu cu grisul - semolina. Nu ca-i slab Dani, nu stiu cata kg are, dar nu mananca bine acum. La Controlul de 9 luni avea 10,200Kg dar cred c-am mai piredut in astea doo saptamani.
Azi e sarbatoare nationala-n Spania, asa ca marg sa ma-ntolesc ca ma scoate borbatu la un mic dejun. Ceea ce nu stie el e ca n-am de gand sa gatesc si tre sa ma scoata si la prinz...
Pup you.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
adinazot spune:
Hop si eu la cafea!
yammmi,ce bine imi prinde!
KTRINEL;DONIA,am vazut in sfarsit pozele de la intalnirea voastra,sunt superbe cu asa personaje principale!!!
Imi pare tare rau ca sunt atatia fulguleti bolnaviori,doresc multa sanatate la toti!
MONICABB,f frumoase pozele!!
BEBINUTA,DIA,FLORE,f frumoase pozele,3 fetite minunate cu 3 mamici superbe!
Eu iar nu am timp de nimic,sunt cam rupta nonstop,si acum cica vine frigul,ce fain,il urasc...
ASIZA,YAGMUR...poate veniti...
pupici,pe mai tarziu!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
acs spune:
Adina de Raluca_u
Oana de dianav
Ioana Teodora de roxanal
Dianarus, multa sanatate lui Marc si sa va intoarceti acasa cat mai curand! Din pacate stiu cum este in spital (am stat cu Ioana 3 zile acum 1 an si jumatate) :(. baiat curajos
Biabaus, nu-ti fa probleme! Le veti rezolva pe toate pe parcurs. Uite cum am procedat eu cu dormitul la fete: Cand s-a nascut Ioana, Maria dormea singura de aproape un an. Asa ca am lasat-o in continuare in camera ei, iar Ioana a dormit cu mine 3-4 luni. Dupa perioada asta, Maria n-a mai vrut singura. Mititica era putin geloasa, dar eu, mama proasta nu mi-am dat seama si o certam (atunci i-am dat si cateva palmute si tare regret :( ; iti spun astea ca sa nu procedezi ca mine). Cand mi-am dat, in sfarsit, seama despre ce era vorba, m-am mutat, cu Ioana cu tot, la Maria in camera. N-au fost probleme cu somnul Mariei, caci s-a obisnuit repede si nu se trezea noaptea cand mai plangea Ioana. Bine, ca o si luam repede pe Ioana in brate si o linisteam. Am dormit cu ele in camera mult timp (vreo jumatate de an). Am ajuns sa o adorm pe Ioana in patut si pe Maria cu mine in pat. Apoi incet-incet le-am dezobisnuit sa mai doarma cu mine. Intai am reinvatat-o pe Maria sa doarma in patul ei, apoi le adormeam si plecam, apoi le citeam si plecam... Acum dorm singure in camera. Deci totul se reduce la rabdare si intelegere (ce n-am avut eu initial :( ).
Oricum veti hotara, sa-l culci pe Matei singur sau cu tati, e bine sa faci lucrul asta inainte sa vina bebe, ca sa nu se simta abandonat. Gelozie oricum va exista, caci e mic si nu intelege (chiar si mai mare tot nu ar intelege sau nu ar accepta), dar e bine s-o reduci cat de mult.
Imi place sa vorbesc despre bursucii mei, asa ca pot sa-ti mai povestesc din experienta noastra. Daca intrec masura (= ma intind la povesti), sa ma tragi de maneca (tu sau oricine altcineva)! :)
Pe bursucii mei ii scot in parc de cate ori am ocazia. Exceptie fac perioadele in care au febra sau tusesc tare. Sunt de parere ca e mai bine sa stea in colectivitate decat izolati, cu tot riscul de imbolnaviri. Daca un copilas tuseste mai tare in parc, ii tin mai departe pe ai mei, dar daca este vorba de prietenii lor de joaca, atunci se accepta cu tuse cu tot. Pe Victoras incerc sa-l mai feresc, dar tot intra in contact cu surorile lui (care merg la gradinita), asa ca langa copii sau nu, tot aia e pentru noi.
Monica, foarte frumoase pozele! Din pacate in Catalunia nu am ajuns (o voi face cu prima ocazie :) ), dar Barcelona mi-a placut foarte mult.
Laura, eu pe fete le-am trecut pe lapte de vaca dupa 1 an (din cel UHT, caci asa mi-a recomandat doctorita). Probabil asa voi face si cu Victor.
Mie nu mi se pare o problema daca-i dai ceva in mana in timp ce mananca. Si eu procedez asa cu Victor, pentru ca trage de lingurita din mana mea sau de castron sau se ridica din carut / de pe scaun. Oricum cand nu mai vrea sa manance inchide gura si s-a terminat. Nu inteleg de ce n-ar fi bine asa.
Dandusa, multumesc!
Dbunny, Victor primeste siropurile cu seringa. Se stramba, dar le accepta. Asta dupa ce la inceput ma chinuiam ingrozitor sa i le dau. Dar s-a obisnuit mititelul.
Am admirat printesele: Ada, Alessia si Oana. fetele frumoase
Laura, eu as pleca noaptea. Drum bun si sa doarma bebe in masina! Sanatate sorei tale!
Donia, eu am patit-o cu Ioana acum ceva timp, cand ne-am si internat in spital: febra 41 (in fundulet) - ne-am ingrozit! In rest nimic, nimic. Am chemat salvarea, iar apoi ne-am dus la Grigore Alexandrescu si ne-am internat. In spital investigatii peste investigatii: sange, urina, fecale, plamani, ORL, radiografii si ecografii. Si nimic! Am stat 2 nopti (3 zile) in spital cu tratament = antitermice si apoi m-am rugat de doctorita sa ne dea drumul. Am plecat pe proprie raspundere, dar daca tot nu-i gaseau nimic, nu stiu de ce ne mai tineau. Si i-a trecut asa cum a venit. Nici acum nu stiu ce a fost, cica viroza. Dar fara niciun alt simptom decat febra?
Multa sanatate!
Kikineata, beau dimineata, la serviciu, o cafea si apoi, in cursul zilei cel putin o Cola. Stiu ca nu-i bine :(, dar nu cred ca as face fata altfel (de fapt as face, dar ma simt mai bine asa). In concediu nu am baut deloc energizante si am incercat sa ma odihnesc cat mai mult. In prima zi la Poiana Marului am fost atat de obosita ca-mi era ingrozitor de rau. Am dormit 2 ore la pranz si m-am trezit la fel de rau. Mi-am revenit numai dupa somnul de noapte. Biata Maria ma mangaia si se uita speriata la mine, ca nu m-a vazut niciodata asa :(. Am ajuns la concluzia ca bauturile astea: cafea, ness, cola etc. ascund oboseala si nu-i bine deloc, ca in loc sa ma odihnesc atunci cand pot, zic ca-s bine si-mi gasesc de lucru. Numai ca-mi place tare mult cafeaua! :( . Oricum, aviz tuturor: Nu inlocuiti somnul cu cafea!
Mamaana, condoleante!
Fetelor, daca reuseste vreuna dintre mamicile cu fulguleti muciosi sa-l scape pe copil de secretii, vreau si eu reteta! Ca nu mai stiu ce sa fac :(.
S-a imbolnavit acum si sotul meu. Tocmai cand ma bucuram ca fetele sunt bine amandoua, iar la Victor doar mucii ne mai dau de furca. Si e incapatanat si nu vrea medicamente. Se trateaza dupa ureche, cu ceai si Coldrex si atat! :( Il tin departe de copii.
Sper sa nu ma imbolnavesc si eu, ca nu-mi permit! Stef zice ca de-aia nu se lipeste boala de mine, ca n-am timp si de ea :).
Multa sanatate tuturor,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roana spune:
Fetelor dragelor,
scrieti de numa si eu citesc pe diagonala.
Sanatate bolnaviorilor si felicitari mamelor gravidute din nou.
Noi ne pregatim de mare chef. luni face Alexutul 1 an si facem chef acum in weekend. sambata cu familia, nasii, etc ...si duminica cu prietenii nostrii impreuna cu copii lor.
am comandat tort sub forma de masinuta ornat cu frisca albastra, azi si maine voi lucra la facut mancare, asa ca...ma asteapta un weekend plin si cam am emotii. Doar o data face 1 anisor puiul meu.
Acest an a fost cu siguranta cel mai frumos an din viata mea si ma bucura fiecare clipa langa puiul meu.Sper ca am fost o mama buna si invat zilnic sa fiu mai buna...sper sa vina o zi cand el imi va spune ca sunt mama pe care si-a dorit-o. Of... sunt plina de emotii si sentimente de iubire. il iubesc cel mai mult pe lume.
el e cel mai important pentru noi si anul acesta a fost anul in care am inteles de fapt ce e fericirea. Zambetul lui, rasul lui, mangaierile lui, privirea poznasa....merita orice din partea noastra.
Va multumesc voua, MINUNATELOR ca ati fost aici ori de cate ori am avut intrebari, m-ati "tras de maneca" cand am gresit si impreuna am invatat sa fim SUPER MAME.
o sa vedeti ca parca cand realizezi ca a trecut un an iti dai seama ca prea repede trece totul.
Il mai vreau bebe macar putin...sper sa nu uit nimic din acest an...
Hai ca m-am intins de numa. va pup pe toate si tineti pumnii sa iasa chefurile bine de tot.