Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Neata fetele!
Am dormit si eu mai bine azi noapte. garga in carut pan la 6 si apoi in patut pan la 8.15. De mancat nimic de-aseara de la 8.30 doarme din nou acum. Macar mananca cat de cat la cereale cu lapte seara, credeam ca n-o sa le mai vrea dupa 3 zile de refuz.

Acs, toata stima. Cine sta cu copiii cat esti la serviciu?

Laura, multam pt. raspunsul de saruri, asa am facut.

Am citit dar oare erau teme?? Pfui mi-a ars creierashu'.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Roxanico nu cred ca nu mananca chiar nimic ziua. De ce nu-i dai macar inca unul-doua bibe cu lapte???

Mergi la inceput

Dandusa, bine bine scrii tu scrii dar de tine si Crinuta nu zici nimic??

A-deju te-ai culcat pe-o ureche...pai unde-i buna dispozitie duamna??

Ktrinelmamica muncitoare!

Marani, pai io chiar ma supar?? Zi macar de ce iei pauza? Tie chiar nu-ti pasa de noi?

Bambo, haide scrie si tu un mesaj o data asa ca o naratiune..gen A-deju ..sa scrii si sa nu mai termini...si A-deju sa scrie unul telegrafic asa ca tine!!!

Mergi la inceput

Bambo, azi mi-ai intrat in vizor. De ce nu mai pui filmulete cu Antonia?? Si Ktrinel la fel??

Donia, nu mai stiu la ce ora ai voie sa fii strigata?? Cat e la voi acu 4??

Dolores, deci starea lui zice ca e spre bine. De ce-ti faci griji? Stiu e greu...simt si eu dar dimineata sunt mai pozitiva cu toate ca Sara nu papa nimic. Tu ai incercat sa-l pui in carut sa doarma. E o minune!

Kokorino, poze cu bruneta va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor/acs , dianarus va roaga sa o ajutati cu o info. de unde se poate cumpara aparatul pt aerosoli si cam cat costa?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Iaca un raspuns rapid la prima mana dc vre on line ca poate n-are timp ...e unul doua special pt. copiii pt. folosit acasa
http://www.promed.ro/index.php?categ=001600010001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu mai ajung la liman cu cititul...dar am si io o problema: roxanicooo jura-te pe rosu! ca nu mananca david NIMIC toata ziua. cam ce inseamna nimic? il incerci cu mancare la cat timp? hai, uita te in ochii mei si spune-mi ca nu a pus nimic in gura 12h. sa se faca asa? [omulet care ti arata un deget cocosat ]

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Am vorbit cu Dianarus, dar am inteles ca-i trebuie aparatul de inhalatii, nu cel de aerosoli. BabyHaler se numeste ce am eu si l-a luat Stef (sotu') din Carrefour Orhideea. A costat 1 milion.

I-am trimis Dianei un sms, dar scriu si aici, in caz ca nu l-a vazut. La tel. nu mi-a raspuns a doua oara, probabil n-a putut.

Daca e vorba de aparatul de aerosoli, ce am eu se numeste Omron si l-a luat tot de acolo (Carf. Orhideea - farmacie). A fost 3-4 mil, nu mai stie Stef exact. Am inteles ca au fost si in Carf. (nu la farmacie) aparate de aerosoli, la promotie, la pret mai mic.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Monica, foarte instructiva contributia ta la culturalizarea minunatelor!
despre patutz, nu pot sa-ti spun decat ca eu ma felicit ca am cumparat pt. david patutz din ala gen tzarc, rabatabil, din plasa, cum sa-ti mai explic?
Cand s-a ridicat David in picioare tragea niste cazaturi, efectiv se rostogolea si dadea mereu cu capul in plasa aia, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erau zabrelele alea din lemn. Plus ca al meu pui e iubitor de sporturi extreme Si acum, cand e mare , se pune in mijlocul patutului, in picioare, isi aduna manutzele in fata si fie se lasa pe spate ori se arunca in fatza, si se prapadeste de ras. Da' se arunca pur si simplu, da cu capul de plasa, se rostogoleste, si continua, daca a cazut in fund se arunca din nou pe spate, si tot asa dintr-o parte in alta a patuztului, si cate 10 minute. tare il amuza trebusoara asta.
Adevarul e ca eu l-am "inspirat", intr-o vreme imi dadea cu suzeta in cap si eu ma faceam ca ma ma rostogolesc, ma aruncam pe pat, apoi iar ma ridicam sa-mi dea cu suzeta si tot asa. dar nu m-am gandit ca va repeta miscarea.
E chiar periculoasa faza, el nu discerne care sunt limitele jocului, unde poate face bungee jumping in siguranta si unde se poate accidenta. de ex, azi statea pe covor, si numai il vad ca se arunca pe spate, noroc ca am fost pe faza, in spatele lui era fotoliul si n-a patit nimic. Acum urmeaza sa-mi faca in parc asa ceva...
Dar o face sa ma incante, se vede clar, ca-mi zambeste si apoi ..buf!
deci sfatul meu: cumpara un tzarc!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

exact exact exact la fel face si copchilu' meu... initial mi-era foarte frica, ca vb ceea, plasa-plasa, da' mai are si niste bare de metal pe acolo, si de nush cate ori a nimerit cu freza-n ele... da' mama lui de motan, nici pas nu zicea :)) asa ca m-am calmat, si l-am lasat in zbantuielile lui :) mai nou, se tine cu o mana de una din laterale, cu cealalta mana de ailalta, si topaie in sus si-n jos.. nush cum sa va explic..pur si simplu sare-n sus pe saltea, doar ca i-e frica inca sa-si dea drumul la manute... si la un moment dat, pur si si simplu da drumul la manute, si pica...in nas, pe buci, pe-o parte... va imaginati, vai de capul meu si mai ales de-al lui daca patul era de lemn... singurele "daune" pana in prezent sunt vreo 3-4 gauroaie in plasa, care plasa probabil nici nu a fost foarte zdravan cusuta (sus), si a cedat cand motanu' isi infigea cu toata forta deshtele prin gaurele sa se traga in sus...

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am intrat sa va salut.. Am apucat sa vad fetele frumoase din Timisoara... azi am o zi foooooooooooarte grea!!!
Insanatosire grabnica celor bolnavi si La Multi Ani sarbatoritilor....
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput