Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
acs spune:
Am vazut ca pe site-ul dat de kikineata, aparatul de aerosoli e mai ieftin decat l-a luat sotul meu. Pe www.promed.ro/index.php?pid=1308" target="_blank">asta il avem.
Dar, repet, am inteles ca Diana are nevoie de aparat de inhalatii, adica ceva de genul asta.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
salutari mamici!
m-am trezit frumusel dimineata cu gand sa ma duc la carrefour. in vizita, pt ca nu mai fusesm niciodata. ma rog, o data in buc, dar nu se pune ca am intrat si am iesit. sa va zic ca am innebunit de la intrare????? avem miniblu!!!!!!!! in iasi! yupiiiii! yupiiii!!!! i-am luat doar sosete antiderapante, dar mi-am clatit ochii. nu eram pregatita financiar pt mult mai mult! mi-a mai placut ca aveau carucioare speciale pt bb, cu scaun, gen de masina atasat, ca sa nu se intample accidente. stii tu a deju de care, nu? apoi aveau niste cariucioare mici mici, exact la fel cu cele mari pe care le plimbau copii de 3-4 anisori. super. in rest magazine multe, unul am gasit si cu haine faine xxl, mare lucru in iasi! dezamagita pt ca nan2 e 215.000 cutia, fata de 190.000 la kaufland.
multumesc pt urarile de sanatate pt surioara mea. tare imi e, dupa cum evolueaza lucrurile ca tot nu scapa de internare
va pupic
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
abia ce-am adaugat la favorites un site cu info (pretioase..) despre cum sa emigrezi, si anume, in canada.... asta ca tot vroiati sa stiti ce mai fac :)))
in rest... is la cafea (una pe zi, care se intinde de dimineata pana spre amiaza, suuuuuper dulce, din motive de doua lingurite cu varf de miere :)) ), pe la a 4a tigara, da' shini li mai numara, copchilu' mi-l plimba soacra in juru' blocului... trai neneaca... :)) de lucru n-am, evident, caci altfel probabil eram si la al saptelea mesaj pe forum :)) am o stare asa..de lene placuta..nush cum sa-i zic altfel.. o (mai) cunoasteti? :) aseara in kaufland bagasera dulcegarii craciunesti, si vadit emotionata, am pus labuta pe doi mos craciuni (in ideea ca poate ne jucam cu ei la masa, si haleste copchilu' mai cu spor... ramane sa vedem data viitoare, ca mosii si-au dat obstescul sfarsit pe la vreo doishpe juma' noaptea, la mijlocu' lu' i now pronounce you chuck and larry :) )... simt asa cum mi se strange un nod in gatul vocii interioare (..frumos, nu? ) gand ma gandesc ca vine anul, si nu e vorba numai de eric, e vorba de toata fulguimea... ma uit la reclama aia a lu' tnuva, si m-apuca plansu', ma uit la reclama la piept de pui pane, aia care incepe un cu un superbebe care trage de un supertzatz, si m-apuca plansu'... da' nu e lacrimi de-alea depresive, e de emotie..nush cum sa explic.. cand ma gandesc prin cate am trecut cu toa(n)tele, impreuna, cum am reusit sa facem din sarmalutele alea pe care ni le-au pus in brate la spital niste omusori care acum topaie, chitaie, zambesc de-ti cad chilotii, plang de ti se rupe sufletu', descopera ca gresia e rece, mingea se rostogoleste si roata se invarte... ufff, nush ce am, sunt very emotional today :))
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
donia la treaba cu stranutat/tusit ma gandeam ca ar fi normal sa te si speli pe maini dupa, ca altfel n ai facut nici o afacere. deci eram pe aproape...oricum tarziu..si greu...cristinel e in refacere?
acs cred ca ai dreptate cu inhalatorul. scuze ca v am indus in eroare. prima oara am zis inhalator, apoi m am corectat cu aparat de aerosoli
a dejule deci nu doar io s emotiva azi..creca de la cele -10 grade sub medie maine, plus vant de vreo 80km/h...ziceai ca e frig in casa, huh? las' ca te vad io maine...sa vezi ce ti clantane dintii...noi am investit intr un final in minunata aeroterma care face toti banii. pt seara la baitza adica...in rest f rar ca usuca rau aerul si flitru la umidificator inca n am gasit.. bine ca i am amintit sa mai sun o data la aia...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
ingeras26a spune:
Buna!!!
Haideti sa va spun din seria ASA NU!
V-am spus ca eliminasem sarcina duminica, natural, fara dureri foarte mari. Tutu mi-a zis inainte: !"suna-ma imediat ce-ti vine si o elimini". Dar eu, cum sunt mult mai desteapta, am zis: eii, ma simt ok, n-am dureri insuportabile, la ce sa-l mai deranjez??!!
Toate bune si frumoase pana marti, cand m-au apucat niste dureri...de nu am mai putut sta in picioare. Dar cum iarasi desteptaciunea si eroismul meu au primat, am zis "las' ca-mi trece cu no-spa". Dupa o noapte de peripetii, spre dimi m-a mai lasat. Am ramas acasa, in pat si ce am zis? stai ca azi am reusit sa ma ridic (iarasi desteptaciunea) si de ce sa mai sun? ei si uite-asa a trecut si ziua de miercuri...joi n-am mai suportat, dar Tutu plecase din tara si nu mi-a raspuns...nu mi-a trecut prin cap sa-i trimit un mesaj decat seara, iar imediat dupa aceea m-a sunat asistenta lui sa-mi spuna sa ma duc de urgenta la Elias vineri la 08.00, ca ma asteapta ea si ma vede altcineva.
Dar sa continui cu joi: ce-am zis? nu-l gasesc pe Tutu, hai sa ma duc la Medlife, ca e clar ca nu mai pot sa stau (in sfarsit o idee buna!!!). Si imi fac ecografie intra si abdominala si se cruceste tanti dr de ce vede in mine. Sarcina eliminata complet, nici o ramasitza, minunat organism! Febra? nuuu. Tensiune? nuuuu Infectie? DAA, cat cuprinde, plus anexita acuta pe dreapta, plus tot abdomenul plin de lichid (adica si ovare si uter si ficat si toate cele plutesc in lichid, sunt inecate)! pai si ma mai mir ca ma doare de-mi vine sa mor?? nuuu
Ideea este ca la eco ma punea sa tusesc si faceam asa, ca o domnisoara, de radea lumea de mine, ca daca faceam mai tare ma durea, iar la ginecologie ma intreba dl dr: te doare aici? apasandu-ma, evident, exact unde ma durea cel mai rau...si i-am zis: daca vrea sa ma tina toata ziua in cabinet, sa-mi mai faca o data asa, ca e suficient!
Mi-a dat antibiotice soc, antiinflamatoare, o tona de analize, iar azi, vineri, am fost la spital, la Elias...si evident, alte dureri: control, ecografie, ca de' toti vor sa vada :)
Mi-au spus ca este foarte grav, dar sa stau linistita, ca n-o sa mor...de data asta! Norocul meu a fost ca organismul era foarte sanatos si a luptat mult.
Concluzie1: o sa-mi ciuruie fundul 5 zile cu cate 5 injectii pe zi, ma duc iar luni (la Tutu de data asta) si fac socuri cu antibiotice.
Concluzie2: invatati si voi din greseala mea! NU suntem mai destepte decat doctorii, oricat am citi noi si oricat de informate am fi!
Concluzie3: aveti incredere deplina in organismul vostru, ca va da semne, este mai mult decat destept. De ce a respins al meu sarcina? Stie el si stie si El!
Urmare: trebuie sa astept cateva luni dupa ce ma tratez complet pt a ramane insarcinata...
Va pup mult si va doresc multa, multa sanatate.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
simo29 spune:
Buna mamici de fulguleti!
Baaaaiiiiii A_DEJULE esti tare de tot!! cum stii tu sa le zici lucrurilor pe nume de-ti merg direct la "corazon" !!!
Si eu am starea asta ,da' io o am de cand l-am nascut pe Davidutu - ca atunci, am plans doua luni non stop si n-am stiut de ce - acuma plang, ca tine de fericire - da! - de bucurie ca am adus minunea asta pe lume......
Te pup si daca ai drum prin Ardeal, hai si pe la noi prin Dealu' Clujului!!!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
flore26 spune:
Neatza la toate minunatele!
Dupa cum ati putut observa, am fost si noi ieri la marea intalneala...a fost super, m/am relaxat, am mai schimbat si eu cateva vorbe cu persoane care mi/au si raspuns ( in rest vorbesc doar cu Alessia care imi mai trozneste cate un "da da" ). Pai ce sa mai zic si eu, ca au zis fetele...Oana, cum o stim, MARE, cu bucute, cu burtica, Ada, o vorbareata, si o cuminte...ADRIANA ( bebinuta), are o silueta, si arata de 18 ani , o draguta, ne/a pregatit pizza...iam iam...si dulciuri, pe care insa i le/am lasat ei...are o casa superba, amenajata ce sa mai zic...foarte frumos si cu gust aranjat totul ( poate tratati cu ea sa va puna niste poze ) Deci, a fost o zi chiar reusita !A_DEJULE cand am citit mesajul tau...eu aseara vorbeam cu Nicu ce repede a trecut timpul, chestii cu "anul trecut pe vremea asta..." ...avem copii mari, frumosi, cuminti si ...destepti DIANARUS INGERAS26A multa, multa sanatate DANITA primit??? MA duc si eu la somn...FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
cum preparam pestele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108923
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
simo29 spune:
Revin,
Am pus mancarea lui David la foc....
Multa sanatate lui Mark si tuturor fulguletilor bolnaviori ! - si noi ne inscriem aici - suntem raciti amandoi - David tuseste putin si ii curge nasucul, febra nu are - ii dau Nurofen si sirop Eurespal (are un gust oribil) , azi stam in casa - speram sa treaca repede...
ROANA - mult succes cu pregatirile - asteptam detalii dupa petreceri...
Oana, ce faceti?
Felicitari mamicilor ce asteapta bb2 !
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
danita spune:
sunt in fuga pe circuitul de la monza !
ieri i-am dat de la borcan sa schimbam bucatareasa .....a mancat vreo 75 grame si apoi i-am dat lapte si a papat 120 . aprox ok sa zicem ...
flore, primit , trimis email ! pupici si inca ma simt aiurea rau !
azi fac mancarea lui favorita : piure de cartof cu ou.
pupici
D