Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
underqueen spune:
si eu merg des la baie, inclusiv noaptea, desi nu beau foarte multe lichide. problema e ca ...nu stiu cum sa explic...cand tre' sa ma duc imi vine brusc, nu ca inainte ...si e enervant ca ma inteapa ovarele din cauza "urgentei"...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 19+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RalucasS spune:
Cele care mergeti la baie doar odata pe noapte, va puteti declara fericite, pt ca eu de vreo cateva saptamani merg de cel putin 4-5 ori pe noapte, nici nu vreau sa va zic ce chin pe capu meu sa ma trezesc si sa ma duc la baie cand mi-e somnul mai drag.
Iar de balonat, e normal sa ne balonam pt ca avem digestia mult mai lenesa acum, de aceea este recomandat sa mancam des si cate putin si bineinteles mancaruri mai usoare.17+
poze
Lucas sau Cristina?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Underqueen la tine e si mai avansata sarcina si apasa mai tare pe vezica. Si pe mine ma mai dor ovarele cand tin prea mult si ma gandesc ca si din cauza ca se mareste uterul. 12
underqueen spune:
probabil...
ma duc sa pap, ca face bebe scandal...
Maria 19+
underqueen spune:
acum ma simt mai bine!
Maria 19+
bitza037 spune:
Hello, am aparut si eu!!!!
Am citit tot de unde ramasesem in urma.
Mihutza imi cer scuze ca nu v-am invitat la clatite(nu mai zic cu ce ca sa nu va fac iar pofta).Data viitoare aveti toate invitatie din oficiu.
Sovi si Naty, mai ce-mi faceti voi mie????RACI, aaaaaaa????Deja ploua,tuna si fulgera in gura meaEu am fost azi la pescarie, dar am luat peste(pe care am sa-l pajesc acum cu mujdei de usturoi si mamaligutza),raci nu aveau
Serry ann, nu te mai stresa atat pana marti ca-ti faci si mai rau, gandeste pozitiv!!!!!Sigur o sa duci sarcina bine pana la capat si bebe o sa fie bine
Cami33 bine ai venit printre randunici.Scrie repede vreo 10 mesaje sauparca fetele ziceu 15 ca sunt moderate si sa poti aparea in timp real cu mesajul.
Naty si eu urinez des, noaptea decat o data ma duc,dpa aia ma duc la bucatarie si mai servesc si ceva de mancare, de exmplu fructe ca ma roade stomacul rau.Iar dimineata tot cu foame ma trezesc.
Underqueen mi-ai facut pofta cu ficatei de pui prajiti.Eu sunt moarta dupa ficat si pateu, dar stiu ca nu avem voie.Desi la pateu am mai manct de vreo 3 ori pana acum ca miroase frumos.Daca imi dati voi voie,maine asta execut.
Azi am fost la piata sa pun cate ceva pentru iarna(ardei copti, ardei pentru ciorbita si mancarica,fasolica pastai).Am facut si un bors de vita cu multe legume si tocanita de vita cu mult ardei gras(de toate culorile)si cu ceapa mai multa.Immmm,ce bun a fost... dulce Am fost harnicuta,si maine la fel vreau sa fiu
Trebuie sa ma invrednicesc sa fac si niste poze sa ma vedeti si pe mine si burticutza.Va dau de stire cand fac!!!!
Cory, Mamipapacioasa, Zoze,Simo si pe celelalte va pup duuuuulcee
IRINA +13
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
blankar spune:
Salutare randunici!
vad ca vorbiti de vizite la toaleta, eu ma duc de 3 ori pe noapte si ziua non stop la pisu in schimb sunt atata de constipata de numa . Nu mai stiu ce sa mananc sa fie bine.Mananc o groaza de fructe dar nu prea ma ajuta.Cat despre miscarile bb eului eu nu simt inca nimic(cred ca -s nesimtita un pic)Voi cand ati inceput sa simtiti?
Maine ma duc sa fac TT sper sa iasa bine
va pupi
blanka17
underqueen spune:
eu nu prea am mancat ficat si de asta mi-am permis sa indraznesc pentru ca sa mananc...
Maria 19+
natynic spune:
mancati fetelor ficat, daca bebe va cere ficat! Zau, cu unele precautii se si exagereaza, voi credeti ca femeile din fundul satului care nasc si ele copii sanatosi au asa lista de ce e voie si ce nu, de TT, de translucenta nucala sau de Toxoplasma???Bun, suntem femei citite, ne documentam dar totusi nu suntem primele din lume care fac copii!
Bitza, daca clatitele erau cu ceva sarat zi-mi si mie!
M-ati linistit cu mersul la toaleta, eram totusi usor ingrijorata, chair daca stiam ca e normal, dar nu stiam care e normalul...
Sunt in continuare ff bolnava, desi incurc maine o multime de trebi la serviciu am anuntat sefii ca nu merg, realmente mi-e frica pentru micuta mea. O sa stau in pat sa dorm, o sa beau alte 3 tone de ceai cu lamaie, 1 Paracetamol maxim 2 si...asta e! Ma sa-mi revin, caci lasand la o parte greturile si tot restul din trimestrul 1, acum realmente ma simt tare vulnerabila!
Celelalte racituri ce mai fac?
naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png