Mamici de Martie-Aprilie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau la toata lumea!

Azi am plecat mai repede de la servici, am fost cu mama la spital sa-si faca niste analize si era tare speriata si am fost sa-i sustin moralul!

Mihutza, multumesc pt. complimente! Spune ce retete vrei si le scriu! Multe din cele de prajituri sunt ale Balbinei, de la subiectul "Deserturile Nataliei"- forumul "La bucatarie".

Eu m-am cantarit si nu se vede vreun kil in plus, cu toate ca ar trebui sa fie, cel putin la burtica...ma rog, cred ca am si eu +1 kg.

Serry, eu zic sa stai linistita, nu te mai agita degeaba!
Valabil si pt. Diana!

Cum zicea si Gbutucica, nimeni nu se naste invatat, totul il facem din instict, iar voi veti sti foarte bine ce sa faceti si cum sa faceti ca totul sa fie bine pt. bebeii vostri!

Oana 11+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff, pana la urma am avut o zi infernal de aglomerata si de grea! Chiar am obosit, nu mai vreau...Singurul lucru bun pe ziua de azi a fost ca am tras o fuga la magazinul de burtoase ( avem unul in zona prin Rosetti ) si mi-am luat niste hainute ca nu-mi mai intra burta in nimic. Daca am timp diseara va pun poze recente cu burtoasa , facute chiar aseara! O sa vedeti ce vreau sa spun, este o burta mareeeeeee!

Va pupic si fug de aici ca nu mai pot, vreau sa ma intind undeva!

CLAU 19+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gianiiii nu ma alergaaaa! ca eu sunt cuminte, adik am avut o mica suparare azi, dar n-am dat apa la soricei... sic! si oricum nimic legat de bebe, cum am zis iese CLAR din discutie asta! fata bataioasa!
Diana sper ca esti mai bine cu moralul!
Bubu o sa iti cer retete dar nu azi, ca nu ma simt in stare de nik...
Cory ma bucur sa te aud, chiar si asa aproape adormita! si odihna placuta! te asteptam fresh!
Varuna te asteptam cu vesti colorate in cioculet! si mai des pe aici pe la noi, ca sa scapi de moderare, sau poate ai scapat deja ca ai 12 mesaje.
Delphin felicitari pt examen! eram sigura ca le dai clasa la toti!
Clau abia astept sa vad poze cu burticoasa!

pe mine ma luase o durere de cap, dar am papat o amandina mai inainte... si parca mi-e bine!
cred ca ma duc sa ma intind si eu in pat... nu stiu daca mai intru deseara, dar daca nu va pupicesc de pe acum! si va citesc maine!

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

-oasele si dormicioasele!

Plzzz! Un nr. de tel . valabil, de la Pensiunea Mama Cozonacilor pt. o rezervare are cineva?

Giani, ai uitat sa treci sportul pe lista cu indatoririle zilnice

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Heeeii!ce-i cu lenea asta? Altadata ne apropiam deja de un nou capitol!Unde esti Zozelina sa strigi adunarea pe o ramurica?

naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu ca o fata cuminte ce sunt, am ascultat sfatul medicului de a bea multe lichide, DAR....! Asa de tare ma balonez, ca abia respir. Si burta mea arata exact ca un balon. Vi s-a intamplat asa ceva?

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Oho, tot timpul! Alta parte proasta e cu urinatul-si aici nu am vazut sa se planga cineva. Fetelor, merg la toaleta cam la 2 ore! (plus noaptea obligatoriu macar odata). Dar nu ma abtin deloc, bautul de lichide si urinarea frecventa previn cel mai bine infectiile urinare.

naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da, kitzy. eu ma balonez de la orice. si e teribil de enervant, ca ma umflu in burta de zici ca nasc din zi in zi. si ma inteapa in burta de la gaze. plus ca nu mai stiu cand misca bebe si cand e de la ...altceva.

momentan pregatesc ceva de papa. mai precis ficatel de pui cu mamaliga. ma bate gandul sa incerc si un mujdei de usturoi, dar cred ca ma abtin totusi.

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Natynic, Underqueen, merci mult de raspunsuri, inseamna ca nu sunt eu mai zuzu k altele. Abia astept sa vina vremea mai rece cand ma pot ascunde sub bluze mai largi, ca daca ies pe strada dupa ce beau apa, arat de luna a 8-a
Si mersul la toaleta e o pacoste mare, nush daca apuc sa stau 2 ore fara sa o vizitez, poate cand am mult de lucru si mai uit, ca altfel.... si noaptea obligatoriu o data trezirea si fuga la baie si dimineata devreme iara. No bine, inseamna ca e normal sa ma umflu asa, m-am ingrijorat un picutz.

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sara buna, Randunicoaselor!
Scriu din goana calului...nu am acum ragaz sa scriu punctual...voiam sa va spun ca mi-am cumparat si eu DVD-ul "Bebe vine acasa!"...am cautat pe la vreo 15 tonete cu presa pan' l-am gasit...am aruncat un ochi pe el si pare mishto facut.

Cine nu a gasit DVD-ul si ar vrea sa-l aiba???

S-ar exista o solutie, aceeasi ca si cazul cartii "Mama si Copilul" de Fenwick.
Intru mai tarziu pe Forum, ca mai am o groaza de trebi.

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput